lütfen yardım edin :( çok acil ! erkek arkadas hakkında...

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
merhaba, benim yaklaşık on aydır bir arkadasım var ve her fırsatta beni çok sevdigini öyleyen, çok uyumlu bi ikili olucaz diyen.. ama bu bana hiç gerçekçi gelmiyordu çünkü tamam zeki biri ama biraz gırgır yapmayı sever. herneyse, ben vakti geldi söylediği güzel sözler hoşuma gitti, bazen de dalga mı geçiyorsun benle diyip surat astım. artık her türlü platformda arkadaştık. facebookta olsun heryerde... bazen beni bu ilişkiye zorlamaya basladıgını düşündüm ve çık git hayatımdan dedim. numarasını sildim face de engelledim filan. ama o herseferinde özledim, sen istemesn de konusmasan da ben seni özlüyorum ne kadar arama desen de aramak istiyorum filan dedi. neyse dediğim gibi bu olaylar 5 ya da6 kez tekrarladı. tabi aralarda ben de çok sevdim onu. ama güvenemedim pek. en sonunda 1 ay kadar önce ağlattım onu.. sonunda benden sogudu galiba. ama yine de özledim seni dedi. üzüldüm ve tekrar muhabbet ettik. ama eskisi gibi değildi, çünkü ben artık kısıtlamıştım onu onu deme seviyorum deme arkadasız filan... yani güvenemediğim için hep setler kurdum aramıza. 2 hafta önce de artık eskisi gibi değilsin beni sevmiyorsun galiba dedim. ben çok üzüldüm zamanında dedi, çok yoruldum artık elimden bu kadar geliyor, ancak bu kadar sevgimi gösterebiliyorum dedi. bu laf çok dokundu bana, haketmiş olsam da kızlar böy sanırım elimizden kayıp giderken değer biliyoruz... ben yine gurur yaptım tamam öyleyse artık hiç konusmayız rahatsız etmem seni dedim. heryerden ilişkimi kestim. facede sildim ve ardından bi mesaj geldi, sana hayatım boyunca yapmayaacagım seyi bana yaptırdın madem sen beni sildin ben de seni engelliyorum. hayatında mutluuluklar... dedi. ve 2 hafta kadar hiç konuşmadık, özür dilemeliydim ama elim gitmedi. engellemiş filan o hiç yapmazdı, demek ki benden vazgeçti dedim. bayramda mesaj atmış, ama netten. iyi bayramlar demiş. ben de sevindim baya telden yazdım iyi bayramlar :) seklinde. özledin mi beni dedim, hayır beni silen sensin dedi. özlememiş beni anlayavagınız... neden bayram mesajı attın diyince iyi kötü yaşanmışlığım var atayım dedim dedi.

olay böyle kızlar ne yapacagımı bilmiyorum ama onu yeniden kazanmak ve artık bırakmamak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum. şimdi size sorum; sizce beni hala seviyor ve istiyor ama bi ders mi vermek istiyor? neden bayram mesajı attı ? ya da artık gözünde sadece eskiden deger verdiği bi arkadastan mı ibaretim? ya da bu olay aklınıza ne getirdiyse paylaşır mısınız?? :( ve sizce artık nasıl davranmalıyım? özletmeli miyim kendimi

Ay çocuğun burnundan getirmişsin şimdi geri istiyorsun:) Önce bir karar ver bnce sen bu ilişkiyi istiyor musun:44: kızma ama şimdi sana yardımcı olmaya çalışsak çocuğa kötülük mü olur acaba diye düşündüm çünkü :26:

Ay çocuğun burnundan getirmişsin şimdi geri istiyorsun:) Önce bir karar ver bnce sen bu ilişkiyi istiyor musun:44: kızma ama şimdi sana yardımcı olmaya çalışsak çocuğa kötülük mü olur acaba diye düşündüm çünkü :26:

çok haklısın cidden :( ben de çok sordum kendime ya ben ne istiyorum diye. ama dedim ya hiç inanmadım onun sevgisine. ta ki telefonda konusurken ağlamaklı oldugunu anlayana kadar.. hatta bu olaydan sonra iyi davrandım ama işte... lütfen yardım et :(

Bence hala seni seviyor aşikar... Ama artık gurur meselesi yapmış ondan özlemedim vs diyor :31:

Bence hala seni seviyor aşikar... Ama artık gurur meselesi yapmış ondan özlemedim vs diyor :31:

ciddi misin :D ya artık üzmek istemiyorum, ne yapmalıyım sence? akışına mı bırakmalı yoksa yakasına mı yapışmalı. seviyorum uleynn diyip .d

Bir an evvel kafanda bu ilişkiye dair her şeyi oturtup ona içten bir mesajla duygularını dile getirmelisin bence bundan sonra bu tarz bir şey yaşanmayacağına da inanması açısından artık senin gözünde neyin değiştiğini artık eskisi gibi neden davranmayacağını açıklamalısın.Özür dilemek senin ağırlığından veya gururundan bir şey götürmez senin kişiliğinin sağlam olduğunu gösterir. Tabi özrü de abartma bunu yap önce cevap vermese bile mutlaka dönüp bir tepki verecektir olumlu çünkü belli ki hala aklı sende bence..

Yine de her halükarda diğer arkadaşların da yorumlarını almadan hareket etme derim..Akıl akıldan üstündür:34:

ciddi misin :D ya artık üzmek istemiyorum, ne yapmalıyım sence? akışına mı bırakmalı yoksa yakasına mı yapışmalı. seviyorum uleynn diyip .d

Akışına bırakırsan kader yeniden buluşturmadığı sürece bu ilişki toz olur gider gibi :26:

çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız siz yaw ben acemi aşık elime yüzüme bulaştırırdım. bu sefer üzmicem onu hiç :)

Tekrar kazansanız tekrar kaybedeceksiniz gibi geldi bana...
Son olayda bari trip atmasaydınız, hadi attınız sonra özür dileseydiniz.
Güvenememişsiniz, ama o taraftan bakınca siz hiç güvenilir bir profil çizmiyorsunuz ne yazık ki..

Bundan sonra bırakın gururu en azından.
Madem istiyorsunuz, artık siz çaba gösterin, ama sabırlı olun.
Biraz da siz yumuşatın ters tepkileri.

Hayırlısı olsun.

Tekrar kazansanız tekrar kaybedeceksiniz gibi geldi bana...
Son olayda bari trip atmasaydınız, hadi attınız sonra özür dileseydiniz.
Güvenememişsiniz, ama o taraftan bakınca siz hiç güvenilir bir profil çizmiyorsunuz ne yazık ki..

Bundan sonra bırakın gururu en azından.
Madem istiyorsunuz, artık siz çaba gösterin, ama sabırlı olun.
Biraz da siz yumuşatın ters tepkileri.

Hayırlısı olsun.

ne deseniz yeridir... özür diledim zaten hatalı olan bendim basından beri dedim. duygularımdan emin değildim, tekrar kaybetmek istemem :(

Bence ilk önce isteyip istemediğini iyice bi düşün sonrada eğer istiyorsan biraz çabala gurur yapma.

Tam olarak ne istediğini biliyormusun acaba ? Düşüncelerinin sebebi onun bu tepkisi olabilirmi sen burnundan getirmişsin peşimden koşar diye düşündün ama tersi oldu bu etkilemiş olabilir seni belki.

Geri gelsede aynı şekilde olacağını sanmıyorum ilşkinizin bir süre sonra yine patlar gibi geldi çünki bu sefer sırılsıklam aşık değil seni çözmüş sana karşı attığı adımlar duygusal değil mantıksal olacakdır ve havalara girecektir. Soğuk davranıp sende öyleydin niye şikayetçisin niye geldin gibi sözler sarf ederse veya dugularımdan emin değilim bende ne cevap vereceksiniz ? Olurmu demeyin neler görüyoruz.

Siz ya kararınızın arkasında duracaksınız yada yıpranmış bu duygulara yeniden can verebilme ihtimaline gireceksiniz ama duygularınızdan önce emin olun.

dün gece mesaj attım ve "denedik olmadı, zorlamanın anlamı yok bence..." yazmış. artık söylenecek söz kalmadı. zaten söyleyecek de halim kalmadı... bu kadar

Back
X