Lutfen yardım edin!!! Cok korkuyorum gebemıyım

Arzu24izmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
15
6
33
Bu ayın 3 unde adet oldum.8 ınde bıttı.sözlümle 11 inde yuzeysel ilişkı yasadık .14 unde kahve rengı akıntı gldı.ve 2 gundur gelıyor ara ara bu gun sümüksü bısey geldi.doktora gıttım kan testı yaptı negatıf cıktı 0.1 den ufak cıktı test.doktor ultrason yaptı kesecık goruyom burda dedı.ama adette olabılır dedı ama adetıme cok var yarın ıdrar testı yapcak.bu kadar kısa zamanda bellı olur mu ultrasonda.lutfen yardımcı olun cok kotuyum.bu ultrasonda cıkan sey kesecıkk degılse nedır;(

Bu ayın 3 unde adet oldum.8 ınde bıttı.sözlümle 11 inde yuzeysel ilişkı yasadık .14 unde kahve rengı akıntı gldı.ve 2 gundur gelıyor ara ara bu gun sümüksü bısey geldi.doktora gıttım kan testı yaptı negatıf cıktı 0.1 den ufak cıktı test.doktor ultrason yaptı kesecık goruyom burda dedı.ama adette olabılır dedı ama adetıme cok var yarın ıdrar testı yapcak.bu kadar kısa zamanda bellı olur mu ultrasonda.lutfen yardımcı olun cok kotuyum.bu ultrasonda cıkan sey kesecıkk degılse nedır;(

Bence olsa kanda cikardi kafani yorma boşa :KK66:

14 aydır olmuyor :)
Yüzeysel ile oluyorsa ben bu işi bilmiyorum bir hata yapıyorum :)

:) insallah tez zamanda olurda ugrasmazsiniz fazla Bende hep oyle dusunmustum ama yok bizde o yonden sıkıntı yokmus sendede yoktur yani :KK66: zamabi gelince olur insallah

11 de adet bitmis zaten hem nasil hemen anlasilsin gebelik sen baska dr a git bence belki kist falan vardir kesecik diye bisey hic duymadim ben

Doktor resmen saçmalamais! Ben 5+2 gunluk hamileyim daha keseyi goremedm ustelik daha senin adet gecimmen dahi olmus bide 0.1 cikmis nasil kese gorunuyo çözemedim :KK43:

Yumurtlama günün senin o sümüksü şey ondan geliyor panik yapma.
Ama ben hala yüzeysel ilişkiyi anlamadım. İçine girmediyse zaten hamilelik durumu çok zor.

X