merhaba arkadaşlar benim 7.5 aylık bir kızım var .kızıma kendim bakıyorum.defne çok gazlı bir bebekti ve bu yüzden sürekli kucağımdaydı daha sonrada alıştı tabiki sürekli kucak istedi bende ağlamasın diye aldım.halada almaya devam ediyorum.bir de kızım hiç yalnız kalmak istemiyor odanın kapısına yaklaştığım an çok kötü ağlamaya başlıyor.başkasının kucağına gitmiyor herkesi yabancılıyor.sürekli benim kucağımda dursun istiyor.ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve burda tanıdığım kimse yok.küçük bir şehir olduğu için gezilecek yapılacak bişeyde yok. bu yüzden de genellikle evdeyiz kızımda yalnız beni ve akşamları babasını görüyor.herkesi yabancılamasını buna yoruyorum ben ama eşim kayınvalidem falan sen bu çocuğu bu hale getirdin kendine bağımlı yaptın.ilerde de bu çocuk sorunlu olacak arkadaş ilişkileri kötü olacak diyorlar.kendimi çok kötü hissediyorum sizce ben hata mı yapıyorum çocuğuma kötülükmü yapıyorum sinirlerim çok bozuk kızımı memnun edecem diye kendimle ilgili hiçbirşey yapmıyorum gün boyu sadece onunla uğraşıyorum.benimle aynı durumda olan varmı.yardımlarınızı bekliyorum