Merhaba arkadaşlar Sorunum su: Cildin sürekli kasinip kizariyor. Bu sene üniversiteye başladım yurtta kaliyorum. Öncesinde de vardı ama bu sene daha belirgin. Sürekli kasiniyorum her yerim kabariyor. Durdum yere bazı yerlerin çizik çizik olup kizariyor. Ayrıca önceden de sivilce sorunum olmuştu ama bu sene başka. 3 aydır tedradox kullanıyorum ama değil gecmek sürekli sivilce çıkıyor. Sırf bu yüzden cikolata portakal domates çilek çerez vb. yemiyorum ama geçmiyor. Yüzümü yikiyorum kizariyor sonra bi nokta da hemen sivilce çıkıyor ( Ya şuan sinirden ağlıyorum boyle birşey olamaz. Araştırdım ürtiker diye bi hastalık çıktı ama benimki o resimdekiler gibi değil tam olarak ve anlayamıyorum neden olduğunu. Beslenmeden kaynaklandığı ile ilgili şeyler okudum aklıma gelen bu seneye kadar yumurtayı kokusundan dolayı yemezdim bu sene haftada (mecburen) 4 gün yiyorum ondanmi diye düşündüm ama alerji testinde herhangi bir gıdaya karşı alerjim çıkmadı. Deli olucam neden boyle kizariyorum. Yüzümü yikasam yada krem sursem hemen kıpkırmızı oluyorum. ( Ne kadar sinir bozucu bi durum? Lütfen bana fikir verin boyle bisey olurmu ya bunu yasayan varmı? Lütfen arkadaşlarım ablalarim bi fikir verin çok üzgünüm ne yapacağını bilmiyorum