ben henuz 16 yasındayım ve erkek arkadasımla bi hafta once ve 3 gun once iliskiye girdik. normalde regl zamanından cok erken olurdum ama normal tarihine 4 gun kalmasına ragmen hala olmadım. goguslerım 1 haftaya yakın agrıyo koltuk altı tarafları ozellikle. cok sık tuvalet yapıyorum ama onceden de oyleydi cok sıvı tukettigim icin. arada sırada mide bulantım oluyo ama kusmam olmadı hic surekli uyumak istiyorum. vajina salgisinda artis yok. ama cok korkuyorum cunku cocugun dusmesi icin satılan haplar turkiyede yokmus ve annemlerin ogrenmesini istemedigim icin kendim bi cozum bulmaliyim sizce hamile miyim? ne yapabilirim lutfen en kısa zamanda cevap verin
güzelim,burada sana olumlu yönde destek olacagımızı düşünmüyorsun heralde?
birincisi 16 yaşındasın ve cahilce bir hareketle ilişkiye girmişsin.hemde 1 defa da değil.
ikincisi korunmasız olmuş,gebelikten şüpheleniyorsun.
düşük hapı araştırıyorsun ve annenin bilmesini istemiyorsun.
eger benim kızım olsaydı ve böyle birşey yaşasaydı emin ol bana söylemesini isterdim.
hayatını nasıl mahfettiğini öğrenmek için değil,biraz daha akıllıca davranmasını istediğim için.
aman ALLAH'IM göstermesin kimseye o günleri...
sana diyebilecegim tek şey şu, git bir test al.hamileysen çıkacaktır.eger gebelik varsa ilişkiye girdiğin kişiyle oturup kararınızı verirsiniz.
bu yaşta anne mi olucaksın yoksa aldırıcakmısın.
tamda verimli zamanlarda ilişkiye girmişsin yani gebe kalman kaçınılmaz.
hadi hadi itiraf et istiyorsun sen bu bebeği
allah analı babalı büyütsün inşallahhh
ben henuz 16 yasındayım ve erkek arkadasımla bi hafta once ve 3 gun once iliskiye girdik. normalde regl zamanından cok erken olurdum ama normal tarihine 4 gun kalmasına ragmen hala olmadım. goguslerım 1 haftaya yakın agrıyo koltuk altı tarafları ozellikle. cok sık tuvalet yapıyorum ama onceden de oyleydi cok sıvı tukettigim icin. arada sırada mide bulantım oluyo ama kusmam olmadı hic surekli uyumak istiyorum. vajina salgisinda artis yok. ama cok korkuyorum cunku cocugun dusmesi icin satılan haplar turkiyede yokmus ve annemlerin ogrenmesini istemedigim icin kendim bi cozum bulmaliyim sizce hamile miyim? ne yapabilirim lutfen en kısa zamanda cevap verin
utanmadan burayamı yazıyorsun bide...16 yaşındaymışsın allahtandamı korkmuyorsun.git doktora o ne yapacağını söyler.bize sorma.yaparken bizemi sordun allah allah ya