canım benim,benim tüpler tıkalı çıktı ve eşimde hiç sorun yok,tüp bebek tedavimi doğu fertilde oldum doktorumuz uğraş bey tüm tahlillerimi profesyonelce inceledi,bilgilendirici konuşmasıyla az da olsa rahatlattı,derken tedaviye başladık pko da var tabi bende,iğnelerden sonra opu günü geldi 26 tane yumurtam toplandı,transfer günü masadan kalktım transferim iptal oldu,çünkü yumurtalıklar şişmiş ve sıvı birikmesi vardı,bendeki belirtileri aşırı şişkinlik nefes almakta güçlük, kabızlık vs...doktorum" eğer transferi yaparsam ve gebelik oluşursa vücutta artan betahcg bu durumu daha da tetikler ve hastanelik olursun" dedi,ve transferim iptal oldu,minnettarım,kısa süre sonra toparladım,burada okuyodum ohss olup da transferi olanlar günlerce hastanede yatıp karından sıvı almışlar falan...neyse 2 adet dönemi geçirip dondurulmuş embriyolarımın tedavisine başladım,toplamda 13 embriyo 5. güne kadar gelişti ve 1. kalite idi,..Bir de embriyologları Koray bey maşallah çok başarılı,yurtdışında sürekli seminerlere gidiyor,Çapa mezunu ve biyolog temelli değil, tıbbi embriyolog...26 ocakta transferim oldu 1 adet 5. gün embriyosu idi,sırada test heyecanı vardı,9. gün dayanamadım test yaptım değer 257 ve ben şoklarda:) 11. gün 547 ben şoklarda 15. gün 1938 iyice rahatladım:),Rabbime şükürler olsun kese görmeye gittiğimde doktor ultrasonda gösterdi bebeğimi,nereye yerleştirdiysem orada tutunmuş,rahmin en güzel yerinde dedi...Rabbim gönlüne göre versin şu merkez iyi şu merkez kötü diyemem benim ilk tecrübem pozitifi gördüm,dileyen herkese Allah nasip etsin...