lütfen yardım.nasıl davransamki

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
kızlar slmlar.

kısaca özet : sevdiğimden ayrılalı 3 ay oldu. :KK70: :KK70:

benimle görüşmek istiyor. ve ben kendim için gidicem çünkü çok özledim.
şimdi ben bu çocuğa laf anlatamıorum. o yüzden vay sen şunu yaptın bunu yaptın demek istemiorum. eski konularımı okursanızda nasıl bi salak olduğumu anlarsınız. şimdi onun yanına gidince nasıl davranmalıyımki benden bi şans daha istesin.

onu gerçekten çok seviorum. onunlaykende onsuzkende. tekrar olmak istiyorum. ve hatalarımın farkındayımda. o kendine b*k sürdürmediği için ona yanyanayken hareketlerimle pişman etmek istiorum. sizlerin akıllarına ihtiyacım varr :/

kızlar slmlar.

kısaca özet : sevdiğimden ayrılalı 3 ay oldu. :KK70: :KK70:

benimle görüşmek istiyor. ve ben kendim için gidicem çünkü çok özledim.
şimdi ben bu çocuğa laf anlatamıorum. o yüzden vay sen şunu yaptın bunu yaptın demek istemiorum. eski konularımı okursanızda nasıl bi salak olduğumu anlarsınız. şimdi onun yanına gidince nasıl davranmalıyımki benden bi şans daha istesin.

onu gerçekten çok seviorum. onunlaykende onsuzkende. tekrar olmak istiyorum. ve hatalarımın farkındayımda. o kendine b*k sürdürmediği için ona yanyanayken hareketlerimle pişman etmek istiorum. sizlerin akıllarına ihtiyacım varr :/

Sizden bir şans daha istemesini istiyorsanız gitmeyeceksiniz. Giderseniz : bir sözümle beni görmek için hemen geldiğine göre demek ki her zaman geri dönüş şansım var diyecek. Daha önce nişan tarihi konuşuyormuşsunuz. Bu görüşme sonrası siz yeniden tarih , zaman konuşmak istediğinizde ; ben seni sadece son kez görmek istemiştim de diyebilir.

Varsa hakkım, helal etmiyorum ona. Allahım çıkartsın bi yerdende ben naptm desin ya. Bi insan bu kadar kinci olamaz hatasına rağmen.

Hem suçlu hem güçlü ya. Bana öğretme akılmışım muamelesi yapıo. Başkalarının aklıyla ayrılmışımda ondan şmdi o kişiler destek olcakmış bana. Bide ettiği lafa bakarmısınız ?
' Aşkından ölsemde ne gelirim ne gel derim ' böyle bi insan nasıl sevmiş olabilirki ?

Ben ayrılmış olmama rağmen onca şeyin hatrına iyimisin die sormuşum beni terslio. Seven şunu yapar die edebiyat yapan insan bana laf sokma derdinde bu kadar olabilirmi Allah aşkına ya ? Bide benden önce konuştuğu kız bunu heryerden takip edio. Eminimki konuşuolar. Bakmaym diorum ama engel olamıorum kendime arkadaşlar.
Napmam gerekeni aslında biliyorum ama genede soruyum istiyorum kimsyle paylaşamıorum daraldım kendime zarar vermekden korkuorum artk.

Daha önce böyle sağlıksız bi ilişki yaşayan ? Haklıyken haksıza düşürülmeye çalışanlar ne yapıyım ben şimdi ?

eski konularımı okursanızda nasıl bi salak olduğumu anlarsınız. /

:KK57:Bence sen onun yanina gitme, hatta mumkunse de barismayin. Eski konuna baktim.. :KK57::KK57:

Yahu 3 aydır ayrısınız şans isteyecek osla neden bu kadar beklesin? Ben birini seviyor olsam 3 gün bile beklemem. boşa kürek çekeceksiniz gidin ve görün şeyinizi :KK70:

:KK57:Bence sen onun yanina gitme, hatta mumkunse de barismayin. Eski konuna baktim.. :KK57::KK57:

Yahu 3 aydır ayrısınız şans isteyecek osla neden bu kadar beklesin? Ben birini seviyor olsam 3 gün bile beklemem. boşa kürek çekeceksiniz gidin ve görün şeyinizi :KK70:

tam kurtulmuşken yine b...k bulaşmak neden?

valla bende bilmiorum ya aklımla hareket etmeye kalksam ohooo ama kalbim işte söz geçiremiorum

Sizden bir şans daha istemesini istiyorsanız gitmeyeceksiniz. Giderseniz : bir sözümle beni görmek için hemen geldiğine göre demek ki her zaman geri dönüş şansım var diyecek. Daha önce nişan tarihi konuşuyormuşsunuz. Bu görüşme sonrası siz yeniden tarih , zaman konuşmak istediğinizde ; ben seni sadece son kez görmek istemiştim de diyebilir.
bilmiorum olurmu olmazmı ama olursa zaten eski beni göremez karşısında. çünkü belirli hedeflerim var okul gibi okumak gibi. o yüzden söz nişan işi yaş iş bana göre. bendede şu vardır. hayatımda hiçkimseye 2. şansı vermem normalde. verdiklerimdende soğurum. yani 2. şans soğumam için işe yarayabilir :)

Bence sizi sevmiyor yani boşa kürek çekmeyin.
inanın bu sefer çektiğim bi kürek yok. zaten sadece ben özlediğim için gidicem. ha keşke falan dersede işime gelir 3 aydır alıştım yokluğuna. 1 saat görsem tekrar deli divane olucak halim yokta kalmadıda :)

X