Lutfen yardim...!

kubra5534

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
5
0
34
Bayanlar ben 9 haftalik hamileyim ama gelin gorunki buna neyazikki sevinemedim bile :KK43: 6.haftadan beri mide bulantisindan oluyorum ne ilac ne baska bise fayda ediyor.su icemiyorum sıvı dogru duzgun hic tuketemiyorum en beteri tukurugumu yutamiyorum elimde poset bez dolaniyorum felaket tukurugum oluyor.benim gibi olan varmi bukadri normalmi?bugun esim mide bulantisi bilekligi ve zofran die bi ilac aldi dr.demisti ama cok guvenilir bi ilac degil biliyorum hamileler icin. Kulanan bilen varmi ltfn cvp atin.

leblebı ye o ıyı gelıyor canım gecmıs olsun

doktoruna sordunmu canım bu boyle gıtmemelı beslenmen gerek
muhakkak cozumu vardır

İlacı doktoruna danışmadan kullanma canım. Bulantıya çare pek yok maalesef 3 ay dolana kadar devam ediyor. Bu sürede iyi beslenemediğini düşünüp kendini bir de bunun için üzme. Bu dönemde bebekanneden beslenebiliyor ve yiyemediğin şeyler çok sorun olmuyor. Ben de ilk üç ay çok iyi beslenemedim çünkü yediğim çıkıyordu. 3 ay dolunca bıçak gibi kesildi bulantı ve geri kalan sürede çok iyi beslendim. Bebeğim normal kilo ve boy değerlerinin üstünde şu an. Haftasından önde gidiyor maşallah. Senin de böyle olacak sabret canım. Az az sık sık yemeye çalış. Mideni fazla doldurmazsan daha hafif oluyor bulantı. Benim bu şekilde kusmam da durmuştu.

ben varim 5 haftalikta basladi bulantim 4 aya kadar kustum saka gibi Sabah aksam yemek yedinmi direk lavoboya gidiyordum moralim sifirdi disari bile cikamiyordum 3.5 aylikta haifiladi 4 rahatladim simdi 5 ayi yeni gectim ama hala ara ara cikariyorum yine bulantim var galiba doguma kadar boyle gidecek.hic bir ilac fayda etmiyor cok denedim.allahim sabir versin seninki belki erken gecer

zofranı çevremde senin gibi ağır bulantısı olan hamile arkadaşlarımda içiyor dr veriyor canım. ben dayandım içmedim ama benimde ilk 3 ay kusmuklu bulantılı geçmişti... araba sürerken, egzoz kokusu, parfüm kokusu, sigara kokusu herşeyden tiksinmiştim... inşallah diğer hamileliğimde yaşamam. geçmiş olsun geçecek merak etme :)

X