- 10 Şubat 2015
- 48
- 5
- Konu Sahibi Haticeygtr
Esim benimle eskisi gibi ilgilenmiyor ve telefonunu kesinlikle bana gostermiyo sordugumda da takintilarindan vazgec diye yapiyorum diyo ne yapiyo olabilir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkutma beni ÷/Onceden gosteriyorduysa telefonunu simdi ise takintini birak bahanesiyle gostermemeye baslamasi ve ilgisizligi ayni zamanlarda basladiysa tehlikeli olabilir dee belkiii :)))
Ya onceden de zar zor aliyodum huyu buymus annesigilede gostermezmis kafam karisti =SÖnceden tlf ortalıktaysa ama şimdi saklıyosa üzgünüm ama Aldatıyor.Aynı evde yaşıyosunuz sonuçta uyurken muyurken duşta tuvalette bi boşluğunda al bak ve ilk bakıcağın yer tabiki arama kaydi değil mesajlar olsun.Whatsapp kullanıyosa mesajlarda değil whatsapp olsun.O heyecanla neye bakıcağını şaşırabilirsin belirtiyim dedim
Ya onceden de zar zor aliyodum huyu buymus annesigilede gostermezmis kafam karisti =S
Takıntılıysan psikologa git.Ya hepiniz hakli olabilirsiniz ama söyle bi durum var ben cok fazla takintiliyim bu konuyu konuştuk esimle oda bana ben o.cocugumuyum dedi afedersiniz. Oyle yani korkuyorumda yeni de evliyiz off bilmiyorum bi akil berin lutfen
=) gittimTakıntılıysan psikologa git.