• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yüreğimi ferahlatın, çok mu evhamlıyım ?

Bu kadar güveniyorsan neden kendini harap ediyorsun. Aman daim olsun da mutluluğunuz ama ben aldatirim o aldatmaz demek de neyin nesi.

Bu kankasini sen taniyormusun? Samimiyetin var mi? Sende taniyosan muhabbetin varsa ablasiyla sende dogum gunu ayarlamaya calis sevgilinin surat ifadesinden noldugu cikar ortaya :/

Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanım o_O Çok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
Bana normal geldi,aldattığını düşünmüyorum.

fazla güvenme canım.
bababmın bir güzel lafı vardır o hep derdi ki "şu devirde kendine bile güvenmeyeceksin"diye.küçükken duyduğumda ne kadar saçma bir söz demiştim ama yaş ileledice çok daha iyi anlıyorum.
kimseye güvenme.eninde sonunda üzülen sen olucaksın çünkü.nacizane bir tavsiyem.

şimdi aldatıyor mu hayır bence ama ilerde neden olmasın.senin ona ne kadar çok güvendiğini anlarsa güvenini sarsacaktır belki.
sevgiler :)

Valla sirf gozlem yapmak icin bazi basliklarin butun yorumlarini okuyorum. Bircok yorum bütün gun balkonda oturup, her seyden haberi olup bire bin katan komşu yorumu gibi. Karanlik, moral bozan ve cozum uretmek yerine yargilayan.
Bosver yanlis bi durum yok ortada. Icini ferah tut, minicik de trip ve kiskancliklari azalt o kadar :KK66:
Bu kankasini sen taniyormusun? Samimiyetin var mi? Sende taniyosan muhabbetin varsa ablasiyla sende dogum gunu ayarlamaya calis sevgilinin surat ifadesinden noldugu cikar ortaya :/
kız istanbulda işte. ya kızla konuşmuşluğum tanışmışlığım var hatta sevgilim bana çıkma teklif ederken ondan yardım almıştı fikir olarak iyi bi kızcağız. benım takıldığım konu ben uzun süredir hastayım hastanede yattım cıktım vesaire işten yoğunluktan vakit bulup arıyamıyordu benı ama kızın ablasıyla konuşmuş abla bısyler yapalım falan dıye. Araları cok iyiydi bahsederdi bana hep kardeş gibi büyümüşler ama ne blm hassasım bu aralar ondan galiba

kız istanbulda işte. ya kızla konuşmuşluğum tanışmışlığım var hatta sevgilim bana çıkma teklif ederken ondan yardım almıştı fikir olarak iyi bi kızcağız. benım takıldığım konu ben uzun süredir hastayım hastanede yattım cıktım vesaire işten yoğunluktan vakit bulup arıyamıyordu benı ama kızın ablasıyla konuşmuş abla bısyler yapalım falan dıye. Araları cok iyiydi bahsederdi bana hep kardeş gibi büyümüşler ama ne blm hassasım bu aralar ondan galiba
Anladim cnm geliyomus zaten bence sakince bekle abartma kendi icinde de firtinalar koparma :)

en sevmediğim şey bu kız erkek kankiliğidir

Bizde eşimle kankiydik. çocukluktan beri tanışıyoruz ve o çocukluktan beri aşıkmış bana. Bende salak gibi eski sevgilisiyle barıştırmaya çalışıyorum. Kız bana yazıyordu barıştır diye kankiyiz ya ama eşim istemiyordu sevmiyorum hiç sevmedim diyordu. Çok ufak detayları bile hatırlıyor. üzerimdeki kıyafetlere düğünlerde oynama şekillerime kadar. Benimde aklımdan geçmezdi üstelik uzun bir süre istemedm ama kandırdı beni :) yani neymişşş erkekten arkadaş olmazmış :) :) :) bu bnm düşüncem ama tabi erkek ve kızın kurdugu iyi dostluklarda vardır elbet...

Anladim cnm geliyomus zaten bence sakince bekle abartma kendi icinde de firtinalar koparma :)
Bu kıskançlık yada aldatıyor düşüncesi değil işte çok farklı bişey. Hastayım ondan hassasım galiba bilmiyorum bu aralar herşeyi çok takıyorum çok ağlıyorum

zaten sürekli berabermişsnz bırakında biraz nefes alın özleyn birbirinizi
15 gün nedir ki gelir geçer
az sabredin sonra hep berabersinz
çocuğu sıkıpta yanlış şeylere adım atmasını sağlamayın

Back