Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba istanbul zeynep kamil hastanesinde raporsuz 3500dü değiştimi pandemi zamanı bilmiyorumHanımlar Merhaba. Devlet hastanelerinde raporsuz tüp bebek fiyatları ne oluyor genelde? Ve her şehirde oluyor mu?
Peki zorluyorlar mi yani aşılama falan istiyolar mi öncesinde? Bir şartı var mimerhaba istanbul zeynep kamil hastanesinde raporsuz 3500dü değiştimi pandemi zamanı bilmiyorum
şöyle eğer sebepsizse çocuk olmama 3 yıl evlilik şartı ve aşılama diyorlar bildiğim ama erken menopoz , amh düşüklüğü , tüp tıkalılığı yada erkek problemi olunca evlilik şartı aranmıyor tabi her hastane birmidir bilmem siz istanbul muPeki zorluyorlar mi yani aşılama falan istiyolar mi öncesinde? Bir şartı var mi
Yok Konyadayim eşimin saglikli sperm sayısı 4 milyon total sayı 20 milyon. Morfoloji 0 ileri hareket 1 toplam hareket 9şöyle eğer sebepsizse çocuk olmama 3 yıl evlilik şartı ve aşılama diyorlar bildiğim ama erken menopoz , amh düşüklüğü , tüp tıkalılığı yada erkek problemi olunca evlilik şartı aranmıyor tabi her hastane birmidir bilmem siz istanbul mu
sorun yokmu oluyor şimdi anlayamadım açıkçasıYok Konyadayim eşimin saglikli sperm sayısı 4 milyon total sayı 20 milyon. Morfoloji 0 ileri hareket 1 toplam hareket 9
Ay keskeee. Tüp bebeğe bile zor ihtimal tutar diyolar bizesorun yokmu oluyor şimdi anlayamadım açıkçası
demeyin öyle ya allah büyük benimde problemim erken menopoz sözde tutması lazımdı ama doktor hatası yüzünden olmadı ilk denememAy keskeee. Tüp bebeğe bile zor ihtimal tutar diyolar bize
Yaşım uygun değildemeyin öyle ya allah büyük benimde problemim erken menopoz sözde tutması lazımdı ama doktor hatası yüzünden olmadı ilk denememama sizin öyleyse mutlaka rapor verirler neden raporsuz fiyat araştırıyorsunuz?
anladım dediğim gibi istanbuldaki hastane 3500 dü ama oralarda aşağı yukarı aynıdır sonuçta devletYaşım uygun değil
Kürler denediniz mi düzelebilir bu rakamlarYok Konyadayim eşimin saglikli sperm sayısı 4 milyon total sayı 20 milyon. Morfoloji 0 ileri hareket 1 toplam hareket 9
Evet takviye vs , macun kullandik. Dna hasar testimiz de %50ustunde cıktı:/duzelmiyorKürler denediniz mi düzelebilir bu rakamlar
Normalde keçi boynuzu kürü 2 ay düzenli kullanımda etki ediyor aslındaEvet takviye vs , macun kullandik. Dna hasar testimiz de %50ustunde cıktı:/duzelmiyor
Bunyeden bunyeye degisiyor sanırımNormalde keçi boynuzu kürü 2 ay düzenli kullanımda etki ediyor aslında
Sizin sebebiniz nedir aynı yastaymisiz':)Normalde keçi boynuzu kürü 2 ay düzenli kullanımda etki ediyor aslında
Fsh değeri yüksek ise keçi boynuzu dahada yükseltiyor maalesef o yüzden değerler düşüyor hormon testi de yapmak lazımBunyeden bunyeye degisiyor sanırım![]()
Evet farkettim :) bizde sperm hareketsizliği var. İleri hızımız yok maalesef yarın tekrar test yapacaz İnşallah. Ne kadarlık evlisin canımSizin sebebiniz nedir aynı yastaymisiz':)
Tek sperm sorunu, hemde tek sperm hareketsizliği sorunu varsa umarım hallolur o bir sekilde:) varikosel var mi? bizde hem sayı hem morfoloji hem hareket sorunu var. Bizde de ileri hareket %1. Ama benim yumurta rezervinde ciddi azalma var. Ve küçük çikolata kistlerim var. Amh değerim 0.6 erken menapoz adayıyım. 1 kere tüp bebek denedik bende sağlıklı yumurta bulanamadı olmadı. 2.ye başlayacağız birkaç aya:/ 2 seneyi doldurduk 3eGirdik siz ne kadarlik evlisiniz?Evet farkettim :) bizde sperm hareketsizliği var. İleri hızımız yok maalesef yarın tekrar test yapacaz İnşallah. Ne kadarlık evlisin canım
Ha Bu arada hiz için balgam söktürücü öneririm. Nac ve trental bunları kullanın fayda görürsünüz inşallahEvet farkettim :) bizde sperm hareketsizliği var. İleri hızımız yok maalesef yarın tekrar test yapacaz İnşallah. Ne kadarlık evlisin canım
Subhanallah. Allah yardımcın olsun canım. Varikosel yok elhamdülillah. Dediğim gibi tam detaylı yapmadı testi yarın bi tekrar yapacak. İnşallah keçi boynuzu işe yaramıştır, benim 11 ayım bitti 12.ye girdim Eylül de senem bitiyor.Tek sperm sorunu, hemde tek sperm hareketsizliği sorunu varsa umarım hallolur o bir sekilde:) varikosel var mi? bizde hem sayı hem morfoloji hem hareket sorunu var. Bizde de ileri hareket %1. Ama benim yumurta rezervinde ciddi azalma var. Ve küçük çikolata kistlerim var. Amh değerim 0.6 erken menapoz adayıyım. 1 kere tüp bebek denedik bende sağlıklı yumurta bulanamadı olmadı. 2.ye başlayacağız birkaç aya:/ 2 seneyi doldurduk 3eGirdik siz ne kadarlik evlisiniz?