• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kartı

Ayni maille üyelik açılamıyor diye biliyorum mesela bu üyeliğimi baska maille acmistim ama o maili kullanmadigim ve hatta şifresini de unuttuğum için maili değiştirdim ama baska üyelik denemedigim icin bilemeyeceğim 😃 cidden ben o kadar kafa yoramiyorum yaa her biri için mail.ac sifre ayarla senaryolari aklinda tut derken benim beynim.yanar bi yerden sonra :KK70:
Ben pc başında sürekli mail alıp kk da hesap açıp senaryo üreten birinin bir işi olduğunu da düşünmemeye başladım artık. 😶

Karti vermem diye kavga cikti. Adam inatlasti. Simdi de koltuk davası cıktı. Zaten sen koltuk alma vs diye kartını istedi bence. Alma ya alma. Oda araba almasın. Sen alttan alttan ver ailene. Onlar da taksitle kendileri aldım der bir zaman sonra..
ne mesele yaptın ya..
Bu kadar zaman oturtulmuş koltukta bir 6 ay daha otursunlar
Bu kadar huzursuzluk çıktığını bilseler kesinlikle istemezlerdi emin ol.
E sen koltuk alacam.vs dersen oda araba alır hiçte karışamazsın. O da o nun parası.
Bende çalışıyorum maaşım var. Kartım.bende ama evin harcamasiydi vs hep bana kaldı özellikle bu pandemi döneminde eşimin isleri komple durdu. Şunu anladim ki adam.harcarken iyiydi.
Biraz vefalı olun ya. Adam yıllarca tek maaşıyla geçindirdi seni. Istemek hakkı yok. O ayrı ama oda parayı görünce plan yaptı kendi kendine demekki. Hele şu parayı önce birlikte harcamayı öğrenin. Kendine harcamalarına vs ayirdigindanailene gönder.
Ben atandıktan 3 yıl sonra evlendim. Ailemin durumu çok kötü degildi ama evini yeniledim ailemin isteye isteye hoşuma giderek. Ama ailemin onaylamadığı birisi ile evlendim.diye tek bir şey almadı ailem bana
Evlendim evimin borcunu ödüyorum şimdide. Keşke kendime biriktirseymisim zamanında. Senin ailen artik o zitlastigin adam. Biraz vefalı ol. Offff
Bir milyon kişi saldırmasın bana
Adamı kaçırdın eninde sonunda. Bir koltuk takımı için bosanirsinizda şimdi siz

sizi de pek normal görmedim valla😂

Canım ben bu Konu ilk açıldığında da kartını verme yazdım. Her seferinde her mesajımı bunu belirtti. Ortak harcamayı deneyin dedim.
Bu kadar inatlasmanin üzerine hemen koltuk demeseydin zamanla paran birikir alırsın bir şekilde dedim.
Ben çalışınca eşimde yoruluyor dedim ki herkesinki yorulmaya bilir. Hergün 1 saat önce çıkıp beni okula bırakır. Çıkış saatinde gelip okuldan alır. Öğleden sonraya kalacaksam çoğu zaman öğle yemeğine çıkarır yada yemek getirir. Bunları yapmasını ben talep etmiyorum. Veya bunlar için benden para almıyor eşim. Bu yüzden diyorum ki eşlerin birbiri üzerinde hakkı oluyor. Ben her sorumluluğu üstlenme derdin de değilim eve haftalık yardimcim gelir. Ve Allah razı olsun maaşımın ne kada olduğunu bilmez. Ben yapacagimi yaparım. Alacağımı alirim . Herşey sevgiyle hosgoruyle. Yeri gelir yemek alıp gelir. Yoksada yemeğimi de seve seve yaparım. Yani kadına bosanmayacaksan fevri davranma zitlasma diyerek konu ben oldum.ciktim. ne yapim yani banane . Ister versin ister boşansın banane resmen ya. Herkes kendi başının derdiyle mesgul
Canım senin eşin anlayışlı bir insanmış. Sen de uyumlu davranmışsın. Ama ger insana bu tavır etki etmiyor malesef

Back
X