MAC PROFESYONEL KAPATICI AYDINLATICI PALET

Lunap22

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
14
1
kızlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim macin kapatıcı seti ve allık seti var elimde allık mı emin değilim gerçi artık renkler çok pembe ve sürdüğüm anda aşırı belli oluyor ama olsun esas sorum kapatıcı paleti uygularken çok zorluyorum aranızda kullanan var mı kedi dili fırçayla sürüyorum bir kaç gündür fırçayı ıslatar sürüyorum ama hala zor sürülüyor makyaj yağı denen şeyler var onlardan mı almalıyım ?

Mac Fix plus sprey den alın derim.
Büyük kurtarıcım kendisi.
Fırçaya biraz sıkarak kullanıyorum.
Hem makyaj sabitleme, hem nemlendirme özelliği var.
Çoğu zaman makyaja başlamadan önce nemlendirici olarak bu ürünü kullanıyorum.
Yoğunluğu almakta, renkleri yumuşakta ve makyajın cildinizle kusursuz bir birleşim sağlamasında birebir.

Mac Fix plus sprey den alın derim.
Büyük kurtarıcım kendisi.
Fırçaya biraz sıkarak kullanıyorum.
Hem makyaj sabitleme, hem nemlendirme özelliği var.
Çoğu zaman makyaja başlamadan önce nemlendirici olarak bu ürünü kullanıyorum.
Yoğunluğu almakta, renkleri yumuşakta ve makyajın cildinizle kusursuz bir birleşim sağlamasında birebir.

çok teşekkür ederim.

Merhaba kizlar:) ben goz makyaji olarak goz alti ve goz kapagima flormarin krem rengine yakin beyaz bi far suruyorum ve sadece rimel. Fakat goz cevrem biraz kurumaya basladi. Bunun icin sizden goz cevresini dogal ve hafif bi sekilde aydinlatacak ve kolay uygulanabilen bi goz cevresi aydinlaticisi (ayni zamanda goz kapagimada surebilecegim :)) cok beyaz renk olmayan kremsi yada cok ucuk bi pudramsi renk far yada aydinlatici oneriniz var mi ☺️?

Merhaba kizlar:) ben goz makyaji olarak goz alti ve goz kapagima flormarin krem rengine yakin beyaz bi far suruyorum ve sadece rimel. Fakat goz cevrem biraz kurumaya basladi. Bunun icin sizden goz cevresini dogal ve hafif bi sekilde aydinlatacak ve kolay uygulanabilen bi goz cevresi aydinlaticisi (ayni zamanda goz kapagimada surebilecegim :)) cok beyaz renk olmayan kremsi yada cok ucuk bi pudramsi renk far yada aydinlatici oneriniz var mi ☺️?
Canım yine flormar da sanırım krem far olarak geçiyor, krem rengi inci ışıltılı bir renk var.Far olmasına rağmen aydınlatıcı niyetine almıştım ben.Onu deneyebilirsin, aradığın şeyin tarifine birebir uyuyor.

Canım yine flormar da sanırım krem far olarak geçiyor, krem rengi inci ışıltılı bir renk var.Far olmasına rağmen aydınlatıcı niyetine almıştım ben.Onu deneyebilirsin, aradığın şeyin tarifine birebir uyuyor.
cok tesekkur ederim fakat bahsettigin urunun kodu falan varsa yazarsan yada fotografi falan varsa yuklersen sevinirim :)

image.jpeg
image.jpeg
cok tesekkur ederim fakat bahsettigin urunun kodu falan varsa yazarsan yada fotografi falan varsa yuklersen sevinirim :)

X