• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Kurkmantolumado

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
101
32
13
Merhabalar herkese .Daha önceki konularda bahsettiğim gibi eşimle bazı sorunlar yaşıyoruz. Bunlara maddiyatta ekleniyor. İkimizde çalışıyoruz. O benden yaklaşık yüzde 40 daha fazla kazanıyor. Söylediği rakam bu şekilde. Meslek gruplarımız farklı olduğu için tam rakamı bilemiyorum. Eşim fazlaca kazanmasına rağmen her şeye ortağım evde aklınıza gelebilecek Her ay benden evin giderlerini istiyor yolluyorum bana kalan parayla istediğimi yapmak istiyorum ama sürekli soruyor ne yaptın nereye harcadın. Gözü de sürekli bir şey aldim mi diye üzerimde.Bir şey almak istediğimde kendin al maaşın var diyor ama aldığımda da surat aşıyor. Ben para biriktiremeyen bir insanım suçum o .Bunun için altın yapıyorum bunu mu biriktiriyorsun biriktire biriktire diyor. Onun evi gecindirmesi benimde katkı sağlayıp maaşımın kalanını dilediğim gibi harcamam gerekmez mi ?Normali bu değil mi ? Hep kavga dövüş alıyorum istediklerimi

Merhabalar herkese .Daha önceki konularda bahsettiğim gibi eşimle bazı sorunlar yaşıyoruz. Bunlara maddiyatta ekleniyor. İkimizde çalışıyoruz. O benden yaklaşık yüzde 40 daha fazla kazanıyor. Söylediği rakam bu şekilde. Meslek gruplarımız farklı olduğu için tam rakamı bilemiyorum. Eşim fazlaca kazanmasına rağmen her şeye ortağım evde aklınıza gelebilecek Her ay benden evin giderlerini istiyor yolluyorum bana kalan parayla istediğimi yapmak istiyorum ama sürekli soruyor ne yaptın nereye harcadın. Gözü de sürekli bir şey aldim mi diye üzerimde.Bir şey almak istediğimde kendin al maaşın var diyor ama aldığımda da surat aşıyor. Ben para biriktiremeyen bir insanım suçum o .Bunun için altın yapıyorum bunu mu biriktiriyorsun biriktire biriktire diyor. Onun evi gecindirmesi benimde katkı sağlayıp maaşımın kalanını dilediğim gibi harcamam gerekmez mi ?Normali bu değil mi ? Hep kavga dövüş alıyorum istediklerimi
Ev almak istiyoruz benim birikimim yok diye eziyet ediyor

Ev almak istiyoruz benim birikimim yok diye eziyet ediyor
Ezdirme kendini. Ya ben kucuk evlendim. Evlemmeden once bir sure calisip para biriktirmistim.
Evlenirken bu parayi ve takilan altinlari verdim. Aldik evimizi. Esim lafini etmedi ama ben yari saka diyordum ben de soyle yaptim diye dhdhdj
Neyse sonra cocuklardan dolayi calisamadim.. ama bir sekilde maddi kismi elime aldim.
Yani siz calistiginiz halde ,eziliyorsunuz.
Kendinize gelin. O bir soylerse , siz iki soyleyin.
Bu arada esinizin amaci hizli bir sekilde ev almak olabilir. Ama bunu daha guzel de halledebilir,seni kirmadan yani

Söylediği rakam bu şekilde. Meslek gruplarımız farklı olduğu için tam rakamı bilemiyorum.

Her ay benden evin giderlerini istiyor

sürekli soruyor ne yaptın nereye harcadın. Gözü de sürekli bir şey aldim mi diye üzerimde.Bir şey almak istediğimde kendin al maaşın var diyor ama aldığımda da surat aşıyor.
Tam rakam bilmiyorsunuz ama sizin maasinizin peşinde sürekli. Siz onun nereye ne harcadığını biliyor musunuz?

Eşim fazlaca kazanmasına rağmen her şeye ortağım evde aklınıza gelebilecek
Her ay benden evin giderlerini istiyor yolluyorum bana kalan parayla istediğimi yapmak istiyorum ama sürekli soruyor ne yaptın nereye harcadın. Gözü de sürekli bir şey aldim mi diye üzerimde.Bir şey almak istediğimde kendin al maaşın var diyor ama aldığımda da surat aşıyor.
Onun evi gecindirmesi benimde katkı sağlayıp maaşımın kalanını dilediğim gibi harcamam gerekmez mi ?Normali bu değil mi ? Hep kavga dövüş alıyorum istediklerimi
Ne münasebet madem evin giderlerine ortaksınız, eşiniz sizin maaşınıza nasıl karışabiliyor. Yani surat yapması ya da üzerinize bir kıyafet alıp almadığınıza bakıyor. Saçma buldum..

Şimdiki birçok erkek utanmasa kadından başlık parası isteyecek. Bildiğin kadınları rahat yaşam için kazanç kapısı olarak görüyorlar. Bu ve benzeri adamların hakkı, yan gelip yatan ve adamı son kuruşuna kadar soyup soğana çeviren kadınlar.. siz niye izin veriyorsunuz ki size böyle davranmasına? Amir gibi tepenizde.

Ezdirme kendini. Ya ben kucuk evlendim. Evlemmeden once bir sure calisip para biriktirmistim.
Evlenirken bu parayi ve takilan altinlari verdim. Aldik evimizi. Esim lafini etmedi ama ben yari saka diyordum ben de soyle yaptim diye dhdhdj
Neyse sonra cocuklardan dolayi calisamadim.. ama bir sekilde maddi kismi elime aldim.
Yani siz calistiginiz halde ,eziliyorsunuz.
Kendinize gelin. O bir soylerse , siz iki soyleyin.
Bu arada esinizin amaci hizli bir sekilde ev almak olabilir. Ama bunu daha guzel de halledebilir,seni kirmadan yani

Tam rakam bilmiyorsunuz ama sizin maasinizin peşinde sürekli. Siz onun nereye ne harcadığını biliyor musunuz?
Birikim yapıyor ev için maaşına neredeyse hiç dokunmuyor zorunlu giderler dışında

Ne münasebet madem evin giderlerine ortaksınız, eşiniz sizin maaşınıza nasıl karışabiliyor. Yani surat yapması ya da üzerinize bir kıyafet alıp almadığınıza bakıyor. Saçma buldum..
Beni müsrif olarak görüyor. Çalışan bir insan olarak kaliteli ve çeşitli giyinmek istiyorum herkes gibi üstelik kendi paramla .Ama ben birikim yapıp her şeyimi bir amaca yoneltip üzerime başıma almiyorsam sen de alamazsın diyor dolaylı yoldan

o ne biçim koca be. büyük konuşmayayım ama öyle kocanın adı batsın. bekar kal daha iyi.

Birikim yapıyor ev için maaşına neredeyse hiç dokunmuyor zorunlu giderler dışında

Tam maaşını bile bilmiyorsunuz ama birikim yaptığını biliyorsunuz enteresan. Peki bu birikimi gözünüzle gördünüz mü? Zorunlu giderler dışında demişsiniz ama adam ev arkadaşından ister gibi sizden ev masrafı istiyor. Bütün bunlar bana çok anormal geldi.

o ne biçim koca be. büyük konuşmayayım ama öyle kocanın adı batsın. bekar kal daha iyi.
Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor

Tam maaşını bile bilmiyorsunuz ama birikim yaptığını biliyorsunuz enteresan. Peki bu birikimi gözünüzle gördünüz mü? Zorunlu giderler dışında demişsiniz ama adam ev arkadaşından ister gibi sizden ev masrafı istiyor. Bütün bunlar bana çok anormal geldi.
Harcamalarını gösteriyor evet .Ama birikiminin görmedim henüz ben hiç bir şeyi merak edip didiklemiyorum belki de burada hata yapıyorum

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Ve siz bu lafın üzerine hala paranızı verip bu adamla evli kalıyorsunuz öyle mi? Şaka gibisiniz, bu lafa rağmen adamın nikahında duruyosanız hak ediyosunuz bazı şeyleri

Bütün erkekleri bilemem ama bunu bana eşim yapsa hiç çekemem. Çünkü hayatı paylaşmak, eş olmak böyle bir şey değil.

Bütün erkekleri bilemem ama bunu bana eşim yapsa hiç çekemem. Çünkü hayatı paylaşmak, eş olmak böyle bir şey değil.
Harcadığım için paylasmadiğımı bütün yükü onun omuzlarına bıraktığımı söyleyip bana vicdan yaptırıyor. Ben harcadığım için ev alamıyormuşuz

Şimdiye kadar birikim yapamamak konusunda suçluyum evet .Ama bir kadına bu yüzden eziyet edilir mi sürekli

Ne biçim bir erkek bu ya.
Şöyle bir zihniyetle evli falan kalınmaz.
Kalıyorsanız, gördüğünüz muameleyi kabul etmiş olursunuz.

Harcamalarını gösteriyor evet .Ama birikiminin görmedim henüz ben hiç bir şeyi merak edip didiklemiyorum belki de burada hata yapıyorum

Adamın eş, evlilik umurunda bile değil varsa yoksa para. Bence bir kontrol edin nereye ne yapıyor çünkü bunlar normal şeyler değil.

Back
X