Mağaza çalışanı yanlış ürün verdi çok kararsızım bi yardım :((

shadowonmyface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
Geçen gün kendime yüz için güneş koruyucu losyon almak için watsons'a gittim sebamedden sonra Rocda karar kıldım ama cilt doktorum krem değilde losyon al dediği için losyon istedim üstüne basa basa sadece yüzüme kullanacağım dememe rağmen iki üç gün kullandıktan sonra farkettim ki arkasında vücut spreyi yazıyor :110: Sizce bu losyonu yüzüme kullansam bi zararı olur mu çünkü geri verme imkanım yok ..

Genelde losyonlar vücut için kullanılıyor, siz losyon diye ısrar edince böyle bir karışıklık olabiliyor. Pek bir sakıncası olacağını sanmam, güneşten koruru mu korur. ph belki tam uymaz o kadarda olsun.

Ya işte doktor bana losyon al dediği için bende losyonda ısrar ettim ama yüz daha hassas bir bölge ya ondan tereddüt ettim sivilce falan yapar mı acaba ??

Genelde losyonlar vücut için kullanılıyor, siz losyon diye ısrar edince böyle bir karışıklık olabiliyor. Pek bir sakıncası olacağını sanmam, güneşten koruru mu korur. ph belki tam uymaz o kadarda olsun.
pH ın uymaması ciltte leke falan yapar mı ben iğneli epilasyona gidiyorumda ?

ne desem yanlış olur ama kullanan kullanıyor ben denizde vücuduma sürdüğümü sürüyorum bazen yüzüme bişey yapmıyor. Hani elim değmişken iki krem çıkarmayayım diye. ancak epilasyon olayını bilemiycem.
Roc iyi bir marka mı peki kullandınız mı hiç ? çok soru soruyorum ama :)

X