mahkeme stresi

siyahpembe

lalala la
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
147
31
Arkadaşlar bilenler bilir önceki konularımdan bende boşanmak üzere olan hanımlardan biriyim.mahkemeye çok az kaldı beni bi stres bastı bu saatte dusunmekten uyuyamadım.nasıl atlatcam bu stresi yardımcı olun hiç mahkemeye gidip onunla karşılaşacak cesaretim yok :'( :-(

hiç strese girmeyin mahkeme salonunda yüzüne bile bakmazsınız anlaşmalıysa 5 dkda biter çıkar gidersenz zaten hakkınızda hayırlısı

Köü ayrılmışsınız siz yüz kızartacak bir şey yapmadıysanız neden cesaretsiz olasınız ki??
tabi ki o mahkemeye gidip ona haddini bildirin vakurca dimdik durun kendinizi öyl güzel ifade edin ki eşiniz şaşırsın kalsın sizin için güzel bir fırsat bence besmele çekip o kapıdan içeri girin ve hakkınızı adalette arayın kendinizi de hiç üzmeyin tek boşanan siz değilsiniz ki ayrıca boşanmak isteyip boşanamayan bir dünya kadın var çok üzücü..

"Kader bir kitap gibidir . sağını solunu arkasını göremessiniz ve sdece önünü görür ona göre yorumlarsınız hayatı geleceği. Rabbinize şükredin size daha iyi bir gelecek hazırladığı için geleceği gördüğünüzde sizde iyi dersiniz

Aynen sonra o
Insan ne hayallerle evleniyor ama sonra hayalleri en guvendigi kisi tarafindan yikiliyor, ne aci...
Siz güçlü olun.
Guclu olmak zorundasiniz zaten...
Allah güç versin..
aynen o hayallerin içine biri geliyo ediyo ve gidiyo sonrası stres uzuntu..guclu olmaya çalışıyorum zaten bitti diye üzülmüyorum bu evlilik olmasaydı diye üzülüyorum

Aynen sonra o
aynen o hayallerin içine biri geliyo ediyo ve gidiyo sonrası stres uzuntu..guclu olmaya çalışıyorum zaten bitti diye üzülmüyorum bu evlilik olmasaydı diye üzülüyorum

Demekki yasamaniz gerekiyormus. Eminim ki cok zordur. En büyük acilardan. Ama size cok cektirmis birinden kurtulacaksiniz, bunu düşünün.
Ve mutlu olun..

Demekki yasamaniz gerekiyormus. Eminim ki cok zordur. En büyük acilardan. Ama size cok cektirmis birinden kurtulacaksiniz, bunu düşünün.
Ve mutlu olun..
Evet yasamam gerekiyomuş ama çok erken yasadım 19 yasında bi suru keşkelerim oldu.o kişiden kazasız belasız kurtuluyo olmam tek tesellim zaten

Turkiye gibi bosanan bayana cevre baskısınin cok oldugu ūlkelerde bosanmak cok zor...cevre baskisi olmayan ulkelerde ise sadece sevgiliden ayrılmak gibi birsey bosanmak...turkiyede bile buyuk sehirlerde artık normallesmeye basladi ....korkmayin...ekonomik ozgurlugunuz yoksa is bulun..bu asamada en onemli sey budur..

Turkiye gibi bosanan bayana cevre baskısınin cok oldugu ūlkelerde bosanmak cok zor...cevre baskisi olmayan ulkelerde ise sadece sevgiliden ayrılmak gibi birsey bosanmak...turkiyede bile buyuk sehirlerde artık normallesmeye basladi ....korkmayin...ekonomik ozgurlugunuz yoksa is bulun..bu asamada en onemli sey budur..
Evlilikler artık öyle bi noktadaki boşanana değil uzun sure evliligini devam ettirene şaşılır hale geldi.turkiyede boşanan sayısı çok fazla artık çevre baskısını geride bıraktım yani çok da takmıyorum

Aynen sonra o

Belki daha büyük bir üzüntü yaşayacaktınız ki Allah bunu vesile etti daha iyi bir durum için bence her bir şeye şükretmek lazım rahatlamanızı sağlar.

ayrıca hayatınıza girmesinden daha büyük kötülüğü kendinize yapıp onun için gözyaşınızı sevgi ve sabrınızı harcamayın. Sonuçta daha sonra hayatınıza girecek bir erkek olursa bunları bilere girecek siz Allahın emrettiği şekilde evlendiniz yani yasak aşk ya da yuva yıkan veya yüz kızartan suçunuz yok her şey insanlar için .bu adama sabrınızı sevginizi harcarsanız hayatınıza girecek farklı bir kişiyi onun kadar sevemessiniz sevginizi daha fazla harcamayın ve tüm gücünüzü üzülmemek için kullanın

Cnm bende cekismeli bosanma davasi actim ve hic bir durusmaya gitmedim acikcasi.. sadece hakimin karsisina gecip yasadigim olumsuzluklari birde benden duymasini isterdim.. strese girme dik dur guclu ol..

Belki daha büyük bir üzüntü yaşayacaktınız ki Allah bunu vesile etti daha iyi bir durum için bence her bir şeye şükretmek lazım rahatlamanızı sağlar.

ayrıca hayatınıza girmesinden daha büyük kötülüğü kendinize yapıp onun için gözyaşınızı sevgi ve sabrınızı harcamayın. Sonuçta daha sonra hayatınıza girecek bir erkek olursa bunları bilere girecek siz Allahın emrettiği şekilde evlendiniz yani yasak aşk ya da yuva yıkan veya yüz kızartan suçunuz yok her şey insanlar için .bu adama sabrınızı sevginizi harcarsanız hayatınıza girecek farklı bir kişiyi onun kadar sevemessiniz sevginizi daha fazla harcamayın ve tüm gücünüzü üzülmemek için kullanın
Aynen her şeyden bi ders almak lazım ben de bu evlilkten bi çok ders aldım
Bi dha hayatıma birini almak yapacağım en son şeydir heralde yeni biri için ne cesaretim ne de ozguvenim var bidha yıkılmak istemiyorum

X