- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Yok ya devam edin, biz memnunuz halimizden
Ay ben kahka atıyorum sesli sesli eşim diyoki noluyor ordaa banaa da söyleeeBiraz kendinize geleydik iyiydi fazla mı uçtuk neeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya devam edin, biz memnunuz halimizden
Ay ben kahka atıyorum sesli sesli eşim diyoki noluyor ordaa banaa da söyleeeBiraz kendinize geleydik iyiydi fazla mı uçtuk neeee
Hiç bozulmasın muhabbetimizAynenAllah'tan eşim yok
![]()
Benimki yanımda uyuyordu, titreşimli titreşimli gülüyorum, yanından kovduAynenAllah'tan eşim yok
![]()
Hep birlikte çok eğleniyoruz değil mi
Bundan sonra tüm kategorilerde bekliyoruz
Ben de arada reklam yapayım![]()
Yo yo ben koltuğun üst kısmına çıkmışım farketmeden biraz duraklamam lazımmYok ya devam edin, biz memnunuz halimizden![]()
Aminn canım benim bizde seviyoruz seniHiç bozulmasın muhabbetimizSizleri seviyorummm
![]()
Benimki yanımda uyuyordu, titreşimli titreşimli gülüyorum, yanından kovdu![]()
Ben kacirdim mi bilmiyorum, cidden anket ne zaman aciliyor?![]()
İçmeden sarhoş olur ay bu erkekler çok yazık yaa onlara da kazenden rica edelim erkekler kulubü kursun böle sohbetlerden mahrum kalmasın kocişlerrBir duysa varyaaaa kafa bulur yani
Ay evetnevoş yaaaa,sessiz gülüyorum buradaa![]()
Eğlence anlayışı kıt adamınKafasına çakaydın bir taneee![]()
nenem senın odulun suresız ban odulu verende benNevoş yarın açacakmış anketi
Hiç bozulmasın muhabbetimizSizleri seviyorummm
![]()
Enişte yanlış anlayacakBir duysa varyaaaa kafa bulur yani
Ay evetnevoş yaaaa,sessiz gülüyorum buradaa![]()
Yarın sabah açarım canım anketiBen kacirdim mi bilmiyorum, cidden anket ne zaman aciliyor?![]()
Onlar nerde bu kadar konusacak konu bulacaklar?İçmeden sarhoş olur ay bu erkekler çok yazık yaa onlara da kazenden rica edelim erkekler kulubü kursun böle sohbetlerden mahrum kalmasın kocişlerrBelkim onlarda orda arkadaş olurlar ne güsel
![]()
Erkekler Kulübüİçmeden sarhoş olur ay bu erkekler çok yazık yaa onlara da kazenden rica edelim erkekler kulubü kursun böle sohbetlerden mahrum kalmasın kocişlerrBelkim onlarda orda arkadaş olurlar ne güsel
![]()
Olamz ben izin vermemİçmeden sarhoş olur ay bu erkekler çok yazık yaa onlara da kazenden rica edelim erkekler kulubü kursun böle sohbetlerden mahrum kalmasın kocişlerrBelkim onlarda orda arkadaş olurlar ne güsel
![]()
Öyle bi yere üye olsa ikinci gün gelir bana aşkım benim şifrem neydi der eminimmmmOnlar nerde bu kadar konusacak konu bulacaklar?
Ne entrika, ne dedikodu, ne yarisma, ne geyik...
Usenir onlar, biliyorum ben![]()
Ya olsa da senin resmini çekip bdv ye koysa naparsııınnOlamz ben izin vermem![]()