Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben haşlayıp buzluğa atıyorum tek kullanımlık sonra çıkartıp eriyince sarıyorum hatta bunlarda öyle hiç farkı yokHazır lezzetli olmuyor zaten, o görmeden yapcam ben :)
Haşlayıp buzluğa atınca duruyor mu?
Burdakiler çok kötü, hem daha pahalı hem işe yaramıyor, üzüm yapraklarıda pişmiyor saatlerce ocağın üstünde tutuyorum, yrken yaprağı dişin kesmiyor, Antebe yerleşcem sonunda :) Senin mutfağa yakın olayım![]()
Istanbul a gelmişken beni neden görmüyorsun, bitek Nevoşu mu merak ediyorsun?Süper olur
İnşaAllah Nevoşumİstabul'dan Gaziantep mesafesi ne kadar
Yaza İstabul 'a gelince oradan sana damlarım yakın mesafeyse
![]()
18 saat vardır canımSüper olur
İnşaAllah Nevoşumİstabul'dan Gaziantep mesafesi ne kadar
Yaza İstabul 'a gelince oradan sana damlarım yakın mesafeyse
![]()
Orası neresi? Memleket arayışındayız biz zaten :)Evet canım ben haşlayıp buzluğa atıyorum tek kullanımlık sonra çıkartıp eriyince sarıyorum hatta bunlarda öyle hiç farkı yok
Yağrağı mevsiminde salamura yapıyorumYoksa hazırlar nasıl oluyor belli olmuyor
Eşinin memlekete gelin ben oraya yerleşeceğim 1-2 seneye kadar![]()
Görüşürüz canımBen çıkıyorum kızlar, görüşürüz
Bugün evlilik dönümüz bakayım çiçek gelecek mi![]()
Malatya tabikiOrası neresi? Memleket arayışındayız biz zaten :)
Ama biz kaç yıldır tanışıyoruz sen daha durIstanbul a gelmişken beni neden görmüyorsun, bitek Nevoşu mu merak ediyorsun?
Sağlıklı huzurlu uzun bir ömür geçirmeniz dileğiyleBen çıkıyorum kızlar, görüşürüz
Bugün evlilik dönümüz bakayım çiçek gelecek mi![]()
Hmm onu yaparmıyım bilemedimMalatya tabiki![]()
Ya ama bizimde yıllar olurAma biz kaç yıldır tanışıyoruz sen daha dur![]()
Hemen inceleyelim, eline sağlık :)Selamm
bende yaptım makarnamı ekledim :) Yaparken eglendim daha zevkli oldu boyle
Kendimi bir an tv programinda yemek tarifi anlatiyor sandim kendi kendime konusmalar falan![]()
Tesekkur ederim en fazla yaptigim yemek makarna zatenHemen inceleyelim, eline sağlık :)
Yapmazsın biliyorumHmm onu yaparmıyım bilemedim
Ya ama bizimde yıllar olur![]()
Ellerinize sağlıkSelamm
bende yaptım makarnamı ekledim :) Yaparken eglendim daha zevkli oldu boyle
Kendimi bir an tv programinda yemek tarifi anlatiyor sandim kendi kendime konusmalar falan![]()
Aa evet en azından gezmeye gelme ihtimalim varYapmazsın biliyorumAma oraya gelirsin görüşebiliriz
Nasıl yani![]()
Ellerinize sağlıkO zaman bundan sonra tüm kategorilere bekliyoruz
![]()
Makarnayla başla devamı gelir merak etme :)Tesekkur ederim en fazla yaptigim yemek makarna zatenbaska kategori olsa katilamazdim
![]()
Evet gezmeye gelirsinAa evet en azından gezmeye gelme ihtimalim var
Gerçi belli olmaz belki görünce çok sevcem![]()
Becerebildiğiniz kategorilerde bekliyoruzacemiyim ben daha becerebilecegim konusunda suphelerim var
![]()