• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
:KK60:
Ooo bayağıda uzun zaman önce gitmişsin:eek: Evet çocuklar küçük olunca zor oluyor ben de az çekmedim ortanlar küçükken, hele bir de oğlumu araba tutuyordu yolculuk bitene kadar mahvoluyordum:cry:
Canım aileden uzak olunca eşimin 20 gün tatilini sadece memlekete gidiyoruz.Oraya bir yerleşsek gezeceğiz hatta en çok Karadeniz'i görmek istiyoruz:KK55:
Beni de tutuyor:cry:Otobüste mahvoluyorum:mad:

O zaman Karadeniz turunda ilk buraya bekliyorum seni:rolleyes::KK36::KK36:
dogumgunumesajlari3.webp
pasta-gifleri-9.gif

Aynen ben de öyleyim bir haftadır.Korkuyorum küt diye giderim diye.:cry: Üşüttük mü acaba?:cry:
Adra bilmiyorum ki psikolojik heralde ben de kalp krizi geçirceğimi düşünmeye başladım hatta:KK17:ha bire iğne batarmış gibi oluyo.. ay şimdi eşime desem panik olacak hemen:stop:çok mu yoruyoruz acaba kendimizi ya:rolleyes:

Adra bilmiyorum ki psikolojik heralde ben de kalp krizi geçirceğimi düşünmeye başladım hatta:KK17:ha bire iğne batarmış gibi oluyo.. ay şimdi eşime desem panik olacak hemen:stop:çok mu yoruyoruz acaba kendimizi ya:rolleyes:
Ben de öyle düşünüyorum.:KK53: Üşüttük biz üşüttük.:KK53: Bence çok yormuyoruz hareketsizlikten oluyordur.:-)

Back
X