• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Vuslat doğum günün mü?:rolleyes:Doğum günün kutlu olsun canım.:KK36::KK37::KK60:

Vuslat'cım Doğum Günün Kutlu Olsun.

listecadeaux.gif

images

hbd02.gif

Çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız:36::36::36: Ev fertleri dışında ilk siz kutladınız doğum günümü:22::15:

Bayan için hediye seçeneği fazla ama erkek için çok seçenek yok :) Ben eşime hediye alacağım zaman zorlanıyorum artık alacak bir şey kalmadı, başa dönüp aynı şeyleri alıyorum:KK70:
Ben hep o an ki ihtiyacına göre hareket ediyorum benim eşim balık ama hiç burcuna yönelik hareket etmiyor, hediye alıyorum ya mesela teşekkür ederim yok, ne gerek vardı der:63: insanın hevesini kırıyor:KK11:

Ben hep o an ki ihtiyacına göre hareket ediyorum benim eşim balık ama hiç burcuna yönelik hareket etmiyor, hediye alıyorum ya mesela teşekkür ederim yok, ne gerek vardı der:63: insanın hevesini kırıyor:KK11:
Canım seni düşündüğünden para harcama diye öyle söylüyordur:19: Yoksa emin ol mutlu oluyordur:66: Benim çocuklarımda hediye almak için harçlıklarını biriktirip alıyorlar ben de diyorum nr gerek vardı niye harçlığınızı kendinize harcamıyorsunuz diye, yemeyip içmeyip biriktirdikleri zaman üzülüyorum bu sefer:(

Yok canım tarifin çok iddialı:KK9:
Ayrıca sen elinden geleni yapmışsın:kk77:Gerisi damak tadına kalmış:rolleyes:
Umarım yarışmaya katılmaya devam edersin:KK9:
Var var aklimda :KK19:
Bu ara cok yogunum ama kesin donus yapinca duzenimi kurar kurmaz damlarim gene buralara gibi geliyor:KK45:

Back
X