- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Vuslat doğum günün mü?Doğum günün kutlu olsun canım.
![]()
Vuslat'cım Doğum Günün Kutlu Olsun.
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuslat doğum günün mü?Doğum günün kutlu olsun canım.
![]()
Vuslat'cım Doğum Günün Kutlu Olsun.
![]()
![]()
![]()
Tamam Nevoş oradan geçerken senide alsın beraber buraya gelin nasıl fikirÖnce buradan geçiliyor.![]()
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineböle sıkışıyo mu ne biliyim bi değişik Adra.. kramp gibi .. üşüttüm mü yorgunmuyum bilemedim..dar geliyor odam bana bugün![]()
Hatırlanmak güzel şey bilirimÇok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızEv fertleri dışında ilk siz kutladınız doğum günümü
![]()
Hatırlanmak güzel şey bilirim
Özel günlerini bir arada yaşıyorsun, bari aynı güne denk getirseymişsin :)
Doğru diyorsun :) Ama yıllar geçtikçe hediyede tıkanıyorsunEvet insan belkliyorZaten eşimle evlenene kadar hic doğum günü tebriği almadım. 23 yaşında pastalı ilk doğum günü kutlamam oldu :) Ama o zaman çift hediye alamazdım
![]()
Bayan için hediye seçeneği fazla ama erkek için çok seçenek yok :) Ben eşime hediye alacağım zaman zorlanıyorum artık alacak bir şey kalmadı, başa dönüp aynı şeyleri alıyorumDoğru diyorsun :) Ama yıllar geçtikçe hediyede tıkanıyorsun![]()
Ugramisken gordum, dogum gunun kutlu olsun vuslatÇok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızEv fertleri dışında ilk siz kutladınız doğum günümü
![]()
Ben hep o an ki ihtiyacına göre hareket ediyorum benim eşim balık ama hiç burcuna yönelik hareket etmiyor, hediye alıyorum ya mesela teşekkür ederim yok, ne gerek vardı derBayan için hediye seçeneği fazla ama erkek için çok seçenek yok :) Ben eşime hediye alacağım zaman zorlanıyorum artık alacak bir şey kalmadı, başa dönüp aynı şeyleri alıyorum![]()
Çok teşekkür ederim canımUgramisken gordum, dogum gunun kutlu olsun vuslat![]()
Canım seni düşündüğünden para harcama diye öyle söylüyordurBen hep o an ki ihtiyacına göre hareket ediyorum benim eşim balık ama hiç burcuna yönelik hareket etmiyor, hediye alıyorum ya mesela teşekkür ederim yok, ne gerek vardı derinsanın hevesini kırıyor
![]()
Henüz geç değil, daha 4-4 buçuk saat var, yapabilirsinizbi kac saat kaldi :) hala sansim var mi yapayim mi acabaaa :)
Yap tabi :)bi kac saat kaldi :) hala sansim var mi yapayim mi acabaaa :)
Daha 4.5 saat varbi kac saat kaldi :) hala sansim var mi yapayim mi acabaaa :)
Bu benim ilk yarismam, cidden heyecanliymis yahuDaha 4.5 saat varYapabiliyorsanız yapın
![]()
Yok canım tarifin çok iddialıBu benim ilk yarismam, cidden heyecanliymis yahu
Mundar olmasam bari nevreste![]()
Var var aklimdaYok canım tarifin çok iddialı
Ayrıca sen elinden geleni yapmışsınGerisi damak tadına kalmış
Umarım yarışmaya katılmaya devam edersin![]()
Tamam canım inşaallahVar var aklimda
Bu ara cok yogunum ama kesin donus yapinca duzenimi kurar kurmaz damlarim gene buralara gibi geliyor![]()
makarna hamurunu deniyim dedim ilk defa yaptim ama utaniyorummmm ilk denemem olmadi canim yaaa katilmayacagim galibaaaaDaha 4.5 saat varYapabiliyorsanız yapın
![]()