• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Çorba çok kolay olur aslındao_ODur bakalım belki bambaşka birşey olur:rolleyes:
Geçen tarifide senden aldım ya :) Herkes en kolay yemek diyo ama ben nedense beceremiyorum, 4 kişilik yaptığım corba 1 kişilik çıkıyor, 2 kişilik yaptığım koca 1 tencere:KK53: Tadını söylemiyorum bile:oops:

Geçen tarifide senden aldım ya :) Herkes en kolay yemek diyo ama ben nedense beceremiyorum, 4 kişilik yaptığım corba 1 kişilik çıkıyor, 2 kişilik yaptığım koca 1 tencere:KK53: Tadını söylemiyorum bile:oops:
Sen çok korkaksın:KK12:Böyle yemek yapmayı öğrenemezsin:KK20:Olmadıkça üstüne gideceksin:kk77::KK8:
Eminim çok güzel yaparsın:KK19:

son dakika bende mi katılsam mı ki derken baktım evde malzemem tam değilmiş :) şans napak ;) ıspanaklı sucuklu makarna yapacaktım bende eğer katılsaydım... bu arada çok çekişmeli geçicek sanki..güzel tarifler var... herkese başarılar dilerim.

son dakika bende mi katılsam mı ki derken baktım evde malzemem tam değilmiş :) şans napak :KK66: ıspanaklı sucuklu makarna yapacaktım bende eğer katılsaydım... bu arada çok çekişmeli geçicek sanki..güzel tarifler var... herkese başarılar dilerim.
Hayırlısı olsun bundan sonraki kategoride bekliyoruz:KK19:

Back
X