Hayırlısı olsun canımmakarna hamurunu deniyim dedim ilk defa yaptim ama utaniyorummmm ilk denemem olmadi canim yaaa katilmayacagim galibaaaa![]()
1 hafta sonra başka kategoriye başlayacağız o zaman bekleriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımmakarna hamurunu deniyim dedim ilk defa yaptim ama utaniyorummmm ilk denemem olmadi canim yaaa katilmayacagim galibaaaa![]()
Utangaçlığını atmış olursun, hepimiz ilk yarışmada çekiniyordukmakarna hamurunu deniyim dedim ilk defa yaptim ama utaniyorummmm ilk denemem olmadi canim yaaa katilmayacagim galibaaaa![]()
Kategori ne olcak acaba :)Hayırlısı olsun canım
1 hafta sonra başka kategoriye başlayacağız o zaman bekleriz![]()
saol canim ona daha iyi hazirlanacagim kesinn :)Hayırlısı olsun canım
1 hafta sonra başka kategoriye başlayacağız o zaman bekleriz![]()
dogru diyosun canim yaaa rezil olsam nolur olmasam nolurUtangaçlığını atmış olursun, hepimiz ilk yarışmada çekiniyorduk
Ben Çorbalar veya Tatlılar istiyorumKategori ne olcak acaba :)
İnşaallah canımsaol canim ona daha iyi hazirlanacagim kesinn :)
dogru diyosun canim yaaa rezil olsam nolur olmasam noluracayim konuyu madem :)
Çorbayı beceremem ben hiçBen Çorbalar veya Tatlılar istiyorumAma ne derler bilmiyorum
İnşaallah canım
Sen bilirsinBen ilk katıldığımda resimleri bile ekleyememiştim
![]()
Hiçte rezil olmazsın, öyle düşünme, o kadar emek veriyorsun :)saol canim ona daha iyi hazirlanacagim kesinn :)
dogru diyosun canim yaaa rezil olsam nolur olmasam noluracayim konuyu madem :)
Çorba çok kolay olur aslındaÇorbayı beceremem ben hiçTatlı güzel fikir
![]()
Geçen tarifide senden aldım ya :) Herkes en kolay yemek diyo ama ben nedense beceremiyorum, 4 kişilik yaptığım corba 1 kişilik çıkıyor, 2 kişilik yaptığım koca 1 tencereÇorba çok kolay olur aslındaDur bakalım belki bambaşka birşey olur
![]()
Sen çok korkaksınGeçen tarifide senden aldım ya :) Herkes en kolay yemek diyo ama ben nedense beceremiyorum, 4 kişilik yaptığım corba 1 kişilik çıkıyor, 2 kişilik yaptığım koca 1 tencereTadını söylemiyorum bile
![]()
Sende çok iyi moral veriyorsunSen çok korkaksınBöyle yemek yapmayı öğrenemezsin
Olmadıkça üstüne gideceksin
Eminim çok güzel yaparsın![]()
AnlaştıkSende çok iyi moral veriyorsun
Tamam fark etmez benim için kategori, yapamasamda katılıp öğrencem![]()
Resimleri yükle aralara yazını yaz canım. Öteki türlü ben sorun yaşamıştımKizlar telefondan resimleri dosya olarak degil de asama asama yazilarin ortasina koymak istiyorum. Mümkünmü?
Siz tarifi ve resimleri ekleyin sorun olursa ben düzeltirimKizlar telefondan resimleri dosya olarak degil de asama asama yazilarin ortasina koymak istiyorum. Mümkünmü?
tamam canim tesekkur ederim :)Siz tarifi ve resimleri ekleyin sorun olursa ben düzeltirim![]()
Tamam canımDosya olarak yukluyorum resimleri canim duzenlersen cok sevinirim
Hayırlısı olsun bundan sonraki kategoride bekliyoruzson dakika bende mi katılsam mı ki derken baktım evde malzemem tam değilmiş :) şans napakıspanaklı sucuklu makarna yapacaktım bende eğer katılsaydım... bu arada çok çekişmeli geçicek sanki..güzel tarifler var... herkese başarılar dilerim.