• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ben vaatleri görme hakkımı kullanmak istiyorum:KK59:Olmadı kutumu açtırırım:KK70:

Kutunda küçük çıkacak nevoşşş hiç heveslenmee :KK70::KK70::KK70:

Ha bide böyle söz verenlere ayrıca minnnak bir ödülüm daha var evine evet tamda kapısının önüne kadar gönderilen 1 tepsi kaynaklı fıstıklı ve cevizli kadayıf tepsisii :KK71: Hanım hanım doğru duydun :KK71:

Birde tatlıyla kandırıyorsun nevoşu,hem nevoş diyette biliyonmu yemez onları :KK70::KK70:

Abla daha dur 15 yarışmacı daha var onlar daha cazip şeyler söylerlerse onlara verebilirim:KK70:

Cesaretleri varsa söylesinlerr,hepsi tembihliiiii susuyorlarr :KK70::KK70::cool::cool:

Canım bana evimi dekore etmeyi edeydin o da işimi görürdü:KK37:

Dekoreyi bırak yafrumm sana saraylar alırım,hatta aldım bile seni beklerrrr :D:D

Hemde en meşhurundan şurata şuraya :rolleyes::rolleyes: Elde var 1 ... Evet pinkoo ne diyordun :KK70: Ya hanım abla gel sendee ya gel şöyle çek bi sandalye bak neler var neler :KK70:
Diloş'um kusura bakma ben daha cazip bir aday gördüm:KK70:
Piyuuuu olaya bak:KK53:

Tamam ben de siraliyorum...
Oyunuzu bana verin, 1 aylik eve yemek, utu servisi...
Efendime soyliyim, full+full sitemde sifir daire, site havuzlu sakasi yok...
Isterseniz daire nakite de cevrilebilir:KK53:
Ütü dedin ya oyum senindir.:KK70::KK70::KK70:

Birde tatlıyla kandırıyorsun nevoşu,hem nevoş diyette biliyonmu yemez onları :KK70::KK70:

Cesaretleri varsa söylesinlerr,hepsi tembihliiiii susuyorlarr :KK70::KK70::cool::cool:

Dekoreyi bırak yafrumm sana saraylar alırım,hatta aldım bile seni beklerrrr :D:D
Ablam lütfen beni tehdit etme:KK12::KK70::KK70:
Yok ben diyette değilim hiç ihtiyacım yok:63:Tığ gibiyim tatlıları götürebilirim:KK70::KK70:
Saray mı:KK30::rolleyes::rolleyes:

Anamm saray mı:KK53: Sana oy bile toplayabilirim şuan yani:KK70:

Kk nın gÜzel hatunları ... Çocuklardan kafanız şişti eşinizden gına mııı geldiii o pamuk elleriniz bulaşıktan harab oldu dip boyanız mı geldiii koyamam sizeee ... İşte size benden bir kıyak ... bulunduğunuz şehirdeki en class güzellik merkezine gidiyorsunuz ve ayaklarınızı uzatı keyfinize bakıyorsunuz ve istediğinz bakım terapi makyaj saç yaptırıyorsunuz ve sadece çıkarken ban bir alo diyorsunuz bu kadarrr:cool:

Diloş'um kusura bakma ben daha cazip bir aday gördüm:KK70:

Ütü dedin ya oyum senindir.:KK70::KK70::KK70:
:KK73::KK73::KK73:
Burda ev veriliyormuş yaff:KK57::KK57: Ben buraya doğru yanaşıyorum:KK53:Ağaoğlugillerdenmisin:KK70:
Yok o rakip firma, bizim daireler full donanimli, yangin deprem, hirsizlik hak getire...
Ankastre full, aidat yok, isinma da benden:KK53:
Daire tesliminin hemen akabinde 6 gece-7 gun bir avrupa turu...
Eger birincilik gelirse araba, anahtar teslim, adam toplayin ona gore:KK53:
Karayip adalarına gönderiyorum,10 gün hemde :KK55::KK55:
Abla cita daha ne kadar gidecek merak ediyorum:KK70::KK70:

Back
X