- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
O bişeymi bir ara birisi eşinin basurlu toto resmini koymuştuben görmedim ama görenler anlattı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bişeymi bir ara birisi eşinin basurlu toto resmini koymuştuben görmedim ama görenler anlattı
![]()
Ne yapayım ben o kızları benim oğlum daha 4 yaşındaBdvdeki kizlari verek gitsinlerevlenemiyooommm diye aglayanlari
![]()
![]()
Ya hayır yaHerseyin bir ilki vardir,her msjimda kibliycem seni banin tadina bak diye pinkom![]()
![]()
![]()
Biz böyle iyiyiz onlar eksik kalsınDaha neler olur nelerrr![]()
Her KİB ceza almıyor merak etmeYa hayır ya
Benim ceza puanım 0 olarak kalcak hepYorum yapmam Valla kimseye
![]()
Attııııı gol olduuuuu o ne yaa ?O bişeymi bir ara birisi eşinin basurlu toto resmini koymuştuben görmedim ama görenler anlattı
![]()
Iyi bariHer KİB ceza almıyor merak etme![]()
Ceza alırsan Harbikız yüzündenIyi bariben yinede arkamı kollayayım
![]()
Yok artık, bende sadece ayağının resmi var koysam mı
![]()
Herseyin bir ilki vardir,her msjimda kibliycem seni banin tadina bak diye pinkom![]()
![]()
![]()
Biz böyle iyiyiz onlar eksik kalsın![]()
Attııııı gol olduuuuu o ne yaa ?Noldu tedavi edebildimi bariii
![]()
Üzgün görürseniz Beni yaramaz bilmeyin :) Harbi iş başında deyinCeza alırsan Harbikız yüzünden![]()
Ay üzgün o muymuş?Üzgün görürseniz Beni yaramaz bilmeyin :) Harbi iş başında deyin![]()
Hanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunuKib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
![]()
Kib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
![]()
He ya mapıs damlarında üşütüp haata olan iki kankimmmHanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunu![]()
Ay üzgün o muymuş?Bende niye herkes üzgün falan yazıyor diyorum ay mal kafam
![]()
Hanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunu![]()
Banlanmayınca nerden bilcen canımAy üzgün o muymuş?Bende niye herkes üzgün falan yazıyor diyorum ay mal kafam
![]()
He ya nasıl unuturum, demirbaşlardan oysakiÜzgün yazıyor artıkkk cezalı olunca
Tolinciğimi unuttun![]()
GeçenlerHakaret filan olursa direk ban alıyorsun,ciddi konuyu geyiğe çevirirsen(bakınız ben)
Bende öyle dediydim ertesi gün banı yedim![]()
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırınÜzgün yazıyor artıkkk cezalı olunca
Tolinciğimi unuttun![]()