- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banlanmayınca nerden bilcen canım
Kibler birikince değil, küfür hakaret tartışma çıkardığında banlanıyorsun
Her banda süren katlanıyor. 1 günden başlayıp, süresiz bana kadar yolu var![]()
Banlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?Banlanmayınca nerden bilcen canım
Kibler birikince değil, küfür hakaret tartışma çıkardığında banlanıyorsun
Her banda süren katlanıyor. 1 günden başlayıp, süresiz bana kadar yolu var![]()
Tolin bakma öyle uzaktan gel tanış milletle :)Geçenler
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırın![]()
Evet öyle galibaBanlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?
Geçenler
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırın![]()
buyrun benım![]()
Tamam ben senin bu mesajı KİBledim Mune gelip banlar seniKib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
![]()
Banlanıp küsenler oluyor ya, silin beni girmiycem birdaha diye konu açıyorlar, bitiyorum onlaraBir keresinde 3 gün ceza aldım,patron vermişti o cezayıda,ama hak etmiştim yani..
Birde IP'den de giriş yapamadım,nasıl bir ceza aldıysam yani![]()
Banlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorumTolin benimbaşımın tatlı belasıdır,bana nene derille banlatacak beniş her yerdeeee hemde süresiz yani
Nehaberrrr kızzzz![]()
Ben bilmiyorum bu işin uzmanları Hanım Abla ve Tolin cevaplasınHakaret filan olursa direk ban alıyorsun,ciddi konuyu geyiğe çevirirsen(bakınız ben)
Bende öyle dediydim ertesi gün banı yedim![]()
Töbeee ya ne ettim sana beeenTamam ben senin bu mesajı KİBledim Mune gelip banlar seni
![]()
Bizim diloşla tanış, banlanınca neler hissettiğinide anlatıver hayrınabuyrun benım![]()
Sen demedin mi ceza almak istiyorum diyeTöbeee ya ne ettim sana beeenTavuğuna mı kişşşt dedim yaaa
![]()
Banlanıp küsenler oluyor ya, silin beni girmiycem birdaha diye konu açıyorlar, bitiyorum onlara![]()
Bakalım ne zaman açılışı yapcam mune ablamın ellerinden![]()
ben nerden bılıyım bea cok usluyum benBizim diloşla tanış, banlanınca neler hissettiğinide anlatıver hayrına![]()
Hadi beni kibleyiiin millet ruhum aksiyon istiyoooSen demedin mi ceza almak istiyorum diye![]()
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorum![]()
ben nerden bılıyım bea cok usluyum ben![]()
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorum![]()
Ben bilmiyorum bu işin uzmanları Hanım Abla ve Tolin cevaplasın![]()