- 10 Ekim 2018
- 1.107
- 1.680
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Şu durumda düşünmüyorum zaten o konuyu da rafa kaldırdım yeniden korunmaya başladım.Günaydın. Bence çocuk düşünmeyin. Dediğim dedik bir koca bilmiyorum çocukta neler yaşarsınız..
Önceki boşanma sebebiniz yine bu tarz konular mıydı? Yanlış anlamayın, bana biraz sadece ben varım. Ben ne dersem o. Yanımdaki insanın ne düşündüğü umrumda değil tarzında mıydı hepŞu durumda düşünmüyorum zaten o konuyu da rafa kaldırdım yeniden korunmaya başladım.
Evet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.Önceki boşanma sebebiniz yine bu tarz konular mıydı? Yanlış anlamayın, bana biraz sadece ben varım. Ben ne dersem o. Yanımdaki insanın ne düşündüğü umrumda değil tarzında mıydı hep
E yine umursamaz iste? Fikrinizi umursamayan bi adamEvet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.
Bana açıkçası pekte değişmiş gelmedi. Umarım kendiniz için doğru kararları verirsinizEvet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.
Evet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.
Elimizdeki çek faiziyle bile birlikte karşılar o borcu orada sıkıntı yok biz günlerdir araba kavgası yapıyoruz alamadık. Bende artık insanların borcunu geri yap araba falan istemiyorum dedim.Bu arada bu devirde euro, dolar, altın vb borç almak o kadar kötü bir fikir kiarabayı adam gibi krediyle alsaydınız borcu şimdiye yarılamıştınız. Ufacık bir hesap yapsaydınız keşke bu işe girmeden etrafınızda hesaptan kitaptan anlayan birine sorsaydınız en kötü
Ödemek konusunda sıkıntımız yok dediğim gibi euro artsa bile birkaç ay sonra fazlasıyla karşılayacak çekimiz var sorun şuan alamıyor olmamız.Denenmişi denemek bana hep çok tuhaf geliyor neden bilmiyorum.
İlk kez evlendiğimizde kumar, aynı kişiyle ikinci kez evlendiğimizde bile bile lades oluyor.
Ben hiç hoşlanmam sadece kendi fikirlerini bir başkasına empoze etmeye çalışan ve dediğim dedik, ama kendisinden başka kimsenin bir fikri olduğunu kabul edemeyen insanlardan aynı ortamlarda da genelde bulunmam bu yüzden.
Arabadan ziyade kocanızla işiniz zor, umarım iki tarafinda isteğini karşılayacak bir çözüme varabilirsiniz.
Battı balik yan gider diyip şu devirde euro,dolar altın borçlanma cesareti göstermekte ayrı bir hata bana göre ama ödeyebileceksiniz ki aldınız diye düşündüm
Evet ortak noktada buluşamıyoruz bir şey almamamız gerekiyor sanırım.Her seferinde mal kavgası başlık, başka neyde kavga ediyorsunuz mal konusunda?
Evet bende bunu soruyorum yani satılmayacak bi şeyi alırken bilmiyor muydun dedim. Buna cevap yok. Araçtan anlamıyormuşum o yüzden karıştırmıyormuş ee sende anlamıyorsun anlıyor olsan motor kapıda durmazdı dedim çıldırttı beniKendi motoru satalım derken onun kolay satılmayacağını bilmiyormuymuş.
Bir şeyden anlamadığı oradan belli.
Ayrıca araba, ev gibi konularda ortak karar alınır öyle benim dediğim olsun diye diretmesi çirkin. Arabanın borcunu en çok ben ödedim diye size kullanmanız için de vermez gibi duruyor bu arada, o kısmı da unutun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?