• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAL ALIRKEN EDİLEN KAVGA HER SEFERİNDE

Uzun zamandır buraya yazacak kadar bir derdim olmamıştı. Eşimle yeniden evlendikten sonra birçok şeyi aştık, çözdük mutlu bir evliliğimiz vardı. Artık yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladığım dönemde ya birde araba alalım sende kullanırsın bende motoru satayım dedi. Motor dediysem öyle ucuz bi motor değil neredeyse 800.000 civarı eden bi motor. Acelemizde olmadığı için kredi çekmek yerine faizsiz sadece dosya masrafı ödenen işletmelerden birine kaydolduk. Benim o kısımdan yana bi sıkıntım yok çünkü defalarca oradan bi şeyler alan tanıdıklarımız var ve bizde daha önce araç almıştık yani buraya kadar her şey okey.
Biz ödeme yapmaya başlarken çekilişli sisteme gireceğimize yarısını ödediğimizde teslimat şeklinde konuştuk çünkü dediğim gibi acelemiz yoktu o zamana kadar motorda satılır diye düşünüyordum fakat geldiğimiz nokta da teslimat zamanı geldi aylar önce hatta çoktan geçti ama motor asla satılmadı ben birkaç kişiye sordum ve satılması çok zor bi motormuş. Elimizdeki para da araba etmiyor yani iyi bir araba etmiyor çok eski bi şey alıp masraflarıyla uğraşmak istemiyorum araba bana niyet alınıyor lafta çünkü.
Şimdi elimizde çek var vadesine de 5 6 ay olduğu için borç alalım çekin vadesi gelince de borcu kapatırız dedi euro dolar vs.borç aldık zaten battı balık yan gider dedim bu kadar ödedim bu arabayı almak istiyorum. Şimdi araba bakıyoruz ama yine kavga ediyoruz çünkü kendi istediği aracı almak istiyor başka marka araç bakmıyor (arabadan anlamıyor olmama rağmen) eski aracın sorun çıkaracağını söylüyorum ama insanlar 20 yaşında araba alıyormuş bi şey almıyormuş diye benimle kavga ediyor. Bende artık sinirlendim senin aldığın motoru gördük aylardır satamıyoruz dedim. Şuan geldiğimiz nokta da ya onun istediği olacak ya da olmayacak. Ne demeliyim ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Lanet olsun bi şey alalım dediğimiz güne diyorum o güne kadar bi şey yoktu ama şimdi hem sinirden kuduruyorum çünkü benim param araba etmiyormuş o borca girecekse onun istediği olmalıymış diyor birde.
Asla araba almayalım desem ödediğim paraya üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
Nasıl bir motor aşırı merak ettim fotosu var mı

Evet işte benim param bi şey almıyorsa bende araba falan almayacağım kendin al ya da iş için kullandığın araba var başka arabaya ihtiyaç yok dedim.
Acaba siz bu kadar diretmeseniz mi .Her modeli düşük araba kötü diye bir şey yok,arabam 2011 model Masalalh çok iyi çok seviyorum kim anlıyorsa bu işlerden o konuşsun bence,ezbere modeli düşük kötüdür durumları anlayanlar için sıkıntı

Güncelleme yapayım akşam eşimle konuştuk ve bunun için beni üzmek istemediğini nasıl bi şey istiyorsan ona bakalım dedi. Hatta hemen bi araç bulduk bugün gidip bakacak olursa alacak.

Evet benimde sorunum bu zaten daha önceden de bu konuda problem yaşıyorduk birçok konuyu aştık ama bunu aşamamışız.

eski eş işle yeniden evlenmek ve güncel durumunuzu özetler misiniz ?

Boşandım eski eşte pişmanlık imarele görüyorum ama hiç sıcak değilim

tecrübelerinizi paylaşır mısınız

1000013535.webp

Back
X