• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAL ALIRKEN EDİLEN KAVGA HER SEFERİNDE

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.107
1.680
133
Uzun zamandır buraya yazacak kadar bir derdim olmamıştı. Eşimle yeniden evlendikten sonra birçok şeyi aştık, çözdük mutlu bir evliliğimiz vardı. Artık yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladığım dönemde ya birde araba alalım sende kullanırsın bende motoru satayım dedi. Motor dediysem öyle ucuz bi motor değil neredeyse 800.000 civarı eden bi motor. Acelemizde olmadığı için kredi çekmek yerine faizsiz sadece dosya masrafı ödenen işletmelerden birine kaydolduk. Benim o kısımdan yana bi sıkıntım yok çünkü defalarca oradan bi şeyler alan tanıdıklarımız var ve bizde daha önce araç almıştık yani buraya kadar her şey okey.
Biz ödeme yapmaya başlarken çekilişli sisteme gireceğimize yarısını ödediğimizde teslimat şeklinde konuştuk çünkü dediğim gibi acelemiz yoktu o zamana kadar motorda satılır diye düşünüyordum fakat geldiğimiz nokta da teslimat zamanı geldi aylar önce hatta çoktan geçti ama motor asla satılmadı ben birkaç kişiye sordum ve satılması çok zor bi motormuş. Elimizdeki para da araba etmiyor yani iyi bir araba etmiyor çok eski bi şey alıp masraflarıyla uğraşmak istemiyorum araba bana niyet alınıyor lafta çünkü.
Şimdi elimizde çek var vadesine de 5 6 ay olduğu için borç alalım çekin vadesi gelince de borcu kapatırız dedi euro dolar vs.borç aldık zaten battı balık yan gider dedim bu kadar ödedim bu arabayı almak istiyorum. Şimdi araba bakıyoruz ama yine kavga ediyoruz çünkü kendi istediği aracı almak istiyor başka marka araç bakmıyor (arabadan anlamıyor olmama rağmen) eski aracın sorun çıkaracağını söylüyorum ama insanlar 20 yaşında araba alıyormuş bi şey almıyormuş diye benimle kavga ediyor. Bende artık sinirlendim senin aldığın motoru gördük aylardır satamıyoruz dedim. Şuan geldiğimiz nokta da ya onun istediği olacak ya da olmayacak. Ne demeliyim ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Lanet olsun bi şey alalım dediğimiz güne diyorum o güne kadar bi şey yoktu ama şimdi hem sinirden kuduruyorum çünkü benim param araba etmiyormuş o borca girecekse onun istediği olmalıymış diyor birde.
Asla araba almayalım desem ödediğim paraya üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.

GÜNCELLEME: BENİM İSTEDİĞİM ARACI ALMAYA KARAR VERDİK VE ARAÇ BAKIYORUZ.

Son düzenleme:
Şu durumda düşünmüyorum zaten o konuyu da rafa kaldırdım yeniden korunmaya başladım.
Önceki boşanma sebebiniz yine bu tarz konular mıydı? Yanlış anlamayın, bana biraz sadece ben varım. Ben ne dersem o. Yanımdaki insanın ne düşündüğü umrumda değil tarzında mıydı hep

Önceki boşanma sebebiniz yine bu tarz konular mıydı? Yanlış anlamayın, bana biraz sadece ben varım. Ben ne dersem o. Yanımdaki insanın ne düşündüğü umrumda değil tarzında mıydı hep
Evet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.

Evet çoğunluklu böyle şeylerdi ve en çokta umursamaz olması arkadaş düşkünlüğü vs. Çok şükür şu an öyle problemlerimiz yok. Ama benim fikrimin önemsenmiyor olması da büyük problem benim için.
Bana açıkçası pekte değişmiş gelmedi. Umarım kendiniz için doğru kararları verirsiniz 🙏

Keşke evlenmeseydin konu sahibesi başka ne yazilır bilenedim🤐

Bu arada bu devirde euro, dolar, altın vb borç almak o kadar kötü bir fikir ki🙄🙄arabayı adam gibi krediyle alsaydınız borcu şimdiye yarılamıştınız. Ufacık bir hesap yapsaydınız keşke bu işe girmeden etrafınızda hesaptan kitaptan anlayan birine sorsaydınız en kötü🤐🤐

Denenmişi denemek bana hep çok tuhaf geliyor neden bilmiyorum.
İlk kez evlendiğimizde kumar, aynı kişiyle ikinci kez evlendiğimizde bile bile lades oluyor.
Ben hiç hoşlanmam sadece kendi fikirlerini bir başkasına empoze etmeye çalışan ve dediğim dedik, ama kendisinden başka kimsenin bir fikri olduğunu kabul edemeyen insanlardan aynı ortamlarda da genelde bulunmam bu yüzden.
Arabadan ziyade kocanızla işiniz zor, umarım iki tarafinda isteğini karşılayacak bir çözüme varabilirsiniz.
Battı balik yan gider diyip şu devirde euro,dolar altın borçlanma cesareti göstermekte ayrı bir hata bana göre ama ödeyebileceksiniz ki aldınız diye düşündüm

Motoru satsaydiniz önce niye acele ettiniz? Bu katılım evim seylerine başvurdunuz galiba, önceden baksaydiniz bu motor kolay satiliyor mu vs diye. Dovizle altınla da borç yaptınız oh mis. İkiniz de şaşkınsınız. Ayrıca denenmişi niye deniyorsun bilmiyorum kaç yaşında insan değişir mi kolay kolay bak seni insan yerine koymuyor paran az diyor.

Bu arada bu devirde euro, dolar, altın vb borç almak o kadar kötü bir fikir ki🙄🙄arabayı adam gibi krediyle alsaydınız borcu şimdiye yarılamıştınız. Ufacık bir hesap yapsaydınız keşke bu işe girmeden etrafınızda hesaptan kitaptan anlayan birine sorsaydınız en kötü🤐🤐
Elimizdeki çek faiziyle bile birlikte karşılar o borcu orada sıkıntı yok biz günlerdir araba kavgası yapıyoruz alamadık. Bende artık insanların borcunu geri yap araba falan istemiyorum dedim.

Her seferinde mal kavgası başlık, başka neyde kavga ediyorsunuz mal konusunda?

Denenmişi denemek bana hep çok tuhaf geliyor neden bilmiyorum.
İlk kez evlendiğimizde kumar, aynı kişiyle ikinci kez evlendiğimizde bile bile lades oluyor.
Ben hiç hoşlanmam sadece kendi fikirlerini bir başkasına empoze etmeye çalışan ve dediğim dedik, ama kendisinden başka kimsenin bir fikri olduğunu kabul edemeyen insanlardan aynı ortamlarda da genelde bulunmam bu yüzden.
Arabadan ziyade kocanızla işiniz zor, umarım iki tarafinda isteğini karşılayacak bir çözüme varabilirsiniz.
Battı balik yan gider diyip şu devirde euro,dolar altın borçlanma cesareti göstermekte ayrı bir hata bana göre ama ödeyebileceksiniz ki aldınız diye düşündüm
Ödemek konusunda sıkıntımız yok dediğim gibi euro artsa bile birkaç ay sonra fazlasıyla karşılayacak çekimiz var sorun şuan alamıyor olmamız.

Kendi motoru satalım derken onun kolay satılmayacağını bilmiyormuymuş?
Bir şeyden anlamadığı oradan belli.
Ayrıca araba, ev gibi konularda ortak karar alınır öyle benim dediğim olsun diye diretmesi çirkin. Arabanın borcunu en çok ben ödedim diye size kullanmanız için de vermez gibi duruyor bu arada, o kısmı da unutun bence.

Kendi motoru satalım derken onun kolay satılmayacağını bilmiyormuymuş.
Bir şeyden anlamadığı oradan belli.
Ayrıca araba, ev gibi konularda ortak karar alınır öyle benim dediğim olsun diye diretmesi çirkin. Arabanın borcunu en çok ben ödedim diye size kullanmanız için de vermez gibi duruyor bu arada, o kısmı da unutun bence.
Evet bende bunu soruyorum yani satılmayacak bi şeyi alırken bilmiyor muydun dedim. Buna cevap yok. Araçtan anlamıyormuşum o yüzden karıştırmıyormuş ee sende anlamıyorsun anlıyor olsan motor kapıda durmazdı dedim çıldırttı beni:kızgın:

Back
X