Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablam kemal beyın hastası 2 yıl bebeği olmadı gittikten 3 ay sonra kemal beyin vasıtasıyla bi bebişimiz oldu inş. sizzinde olur aminBen 3 aydır kelam beyın hastasıyım 5 yıldır bebek ıstıyoruz sonuc negatıf. onerı uzerıne kemal beye gıttım cok ıyı seyler duydum hakkında kemal beyın hastası olan bayanlar neler yasadınız paylasalım burada
Tesekkur ederim bende 5 yildir bekliyorum inş kemal bey vesile olur.ablam kemal beyın hastası 2 yıl bebeği olmadı gittikten 3 ay sonra kemal beyin vasıtasıyla bi bebişimiz oldu inş. sizzinde olur amin
canım nasılsın bi gelişme varmı bende kemal beye gitmeyi düşünüyorumBaşka kimse yok muuuuuu.......
Yok canim maalesef 5 aydir gidiyorum ilaç tedavisindeyiz şuan ama gebelik olmadi bizimki açıklanamayan kisirlik idi. Tup bebek yaptirmistik tutmadi sonra kemal beyin adini duydum onla basladik tedaviye. Klomen falan verdi ama gelişme yok. Zaten ben bu tedavilerin hepsini görmüştüm doktor bastan başlattı ayni tedaviye bakalim sonuç ne olacak. Bu arada kemal bey iyi bir doktor eğitmeni tavsiye ederim. Ben ilk muaynesinde anladim farkli iyi olduğunu sence gidince ne demek istediğimi anlayacaksincanım nasılsın bi gelişme varmı bende kemal beye gitmeyi düşünüyorum
tşk ederim tatlım bende ramazan sonrası başlamayı düşünüyorum inşallah en kısa zaman da iyi haber alırsın canım aminYok canim maalesef 5 aydir gidiyorum ilaç tedavisindeyiz şuan ama gebelik olmadi bizimki açıklanamayan kisirlik idi. Tup bebek yaptirmistik tutmadi sonra kemal beyin adini duydum onla basladik tedaviye. Klomen falan verdi ama gelişme yok. Zaten ben bu tedavilerin hepsini görmüştüm doktor bastan başlattı ayni tedaviye bakalim sonuç ne olacak. Bu arada kemal bey iyi bir doktor eğitmeni tavsiye ederim. Ben ilk muaynesinde anladim farkli iyi olduğunu sence gidince ne demek istediğimi anlayacaksin
cok tesekkur ederimKemal beyin özel muaynesinin teli internette var galiba oradan bulabilirsiniz bulamaSaniz bana ozelden mesaj atin ben yollarim boyu. Ki zaten malatyaya geldiğinizde kime sorsaniz söyler yerini carsi merkezde cunku