- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi gelincik44
-
Merhaba bu ucretı,tek seferlık ıcınmı,verdınızkusura bakma cok geç gördüm
5000 bin doğu fertile verdik + 3 bin ilaç ve bu süreçteki muayene+2 bin transfer sonrası muayene ve ilaçlar çok çok çok pahalıya mal oldu bide negatif aldım 500 $ dondurma ücreti 1500$ da çözme ücreti
şuan dondurulmuş embriyo transferi için tedavi oluyorum bilmiyorum bu seferde olmazsa araştırma hastanesine başlamayı düşünüyorum yada başka bir şehire gitmeye kemal bey iyi bi dr ama yogunluktan pek ilgilenemiyorbirde doktor beyin muayene ücretide yüksek
evet doğu fertilde sadece transferim oldu ve opu.dr um kemal kahramandı dışardan . duymuştur sun biraz tuzlu.tabi kemal beyde olmayınca bu sefer direkt doğu fertile gidip denizhan bey veya uğraş beye gideyim dedim eşim istemedi iyi ki gitmemişim.11 ayda aytuğ beye gidip tekrar yaptırdım ilgililer park hast personeli dr bey benimle çok uzun konuştu dış gebelik vs geçirdiğim için çok korkarak başladım açıkçası ve istemiyordum hazır değildim bence :) her hastaya öylemi bilmiyorum ama aytuğ beyden memnunum.dondurulmuşlar var orada onları da şubat gibi deneyip eğer olmazsa malatya defterini tüp bebek için kapatmayı düşünüyorum sizin sorun nedir bizim erkek infertilitesi mi ?Merhaba bu ucretı,tek seferlık ıcınmı,verdınızbende sogu,fertıle gidiyorum 2,aydır .acayıp ılgısız geldıler bana muayenede bıle asamaları falan söylemiyor su ılacı kullan gıt dıyor.bugün ılk defa aradım forumlarda ıgne tedavısı dıyorlar ney bu acaba dedım oyle bı,azarladıkı sankı babasının oğlu karşısındaki.doktorda ugras ucardı.oraya gıtmeyı en başından berı ıstemıyordum sımdı tamamiyle vazgectım yarın araştırma ve park hospıtalle goruscem,bakalım aızım onerınız varmı
bişey daha ekleyeyim doğu fertildeki opu çok rahat geçti uyku halinden uyandım hafif bir sancı eve geçtim sersemlik falan hiç bişey yoktu çok memnun kaldımMerhaba bu ucretı,tek seferlık ıcınmı,verdınızbende sogu,fertıle gidiyorum 2,aydır .acayıp ılgısız geldıler bana muayenede bıle asamaları falan söylemiyor su ılacı kullan gıt dıyor.bugün ılk defa aradım forumlarda ıgne tedavısı dıyorlar ney bu acaba dedım oyle bı,azarladıkı sankı babasının oğlu karşısındaki.doktorda ugras ucardı.oraya gıtmeyı en başından berı ıstemıyordum sımdı tamamiyle vazgectım yarın araştırma ve park hospıtalle goruscem,bakalım aızım onerınız varmı
Merhaba ben dogu fertılde ugras ucar beye gorunuyordum ama ne bılım ılk başındanberı bı turlu ısınamadım ha basarılı ınsanlar o ayrı bugun araştırma hastanesı be aytug beyın calıştıgı hastaneyle gorustum.arastırma adet 2yada 3te gel dosyanı acalım dedıler medıkal park ıse aytug bey salı cuma gunlerı oradaymıs.bılemedımkı aklım oylwe karısıkkı bızım sorun benden kaynaklanıyor son 4 ayda fsh tepetaklak oldu 13-19-25-18 erken menopoz yasımda 29.evet doğu fertilde sadece transferim oldu ve opu.dr um kemal kahramandı dışardan . duymuştur sun biraz tuzlu.tabi kemal beyde olmayınca bu sefer direkt doğu fertile gidip denizhan bey veya uğraş beye gideyim dedim eşim istemedi iyi ki gitmemişim.11 ayda aytuğ beye gidip tekrar yaptırdım ilgililer park hast personeli dr bey benimle çok uzun konuştu dış gebelik vs geçirdiğim için çok korkarak başladım açıkçası ve istemiyordum hazır değildim bence :) her hastaya öylemi bilmiyorum ama aytuğ beyden memnunum.dondurulmuşlar var orada onları da şubat gibi deneyip eğer olmazsa malatya defterini tüp bebek için kapatmayı düşünüyorum sizin sorun nedir bizim erkek infertilitesi mi ?
birde aytuğ beyin istanbuldaki merkezini düşünüyorum araştırmadım henüz
bu arada park hastanesinin ücretide uygun yapılan tahliller ücretsiz ayrı dr bey e giriş ücreti ödenmiyor
evet şuan aytuğ beyin hastasıyım parada demek ki soruna göre değişiyor bende o kadar gitmemişti.bide kemal beyden gidince her şey bedava gibi geldibaronnes şimdı aytug beye gorunuyorsun degılmı allahım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
araştırmayı da çok övdüler ama kısmet olmadı gitmek forumdan biri vardı ama onunki de iptal olmuştubaronnes şimdı aytug beye gorunuyorsun degılmı allahım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben napcam bilmiyorum dogu fertil iyi gibi ama samimiyetsiz ve süreç hakkında hic Bilgi vermiyorlar çalışanlardanda hic hoslanmadim bi tepeden bakiyorlar sanki insana.park medikali düşünüyor gibiyim ama once araştırmayımi denesem.birinde bende okumustum transfer gunu iptal olmus transferievet şuan aytuğ beyin hastasıyım parada demek ki soruna göre değişiyor bende o kadar gitmemişti.bide kemal beyden gidince her şey bedava gibi geldiben memnunum dr dan ama dr kadar önemli olan laboratuvar hatta dr dan bile önemli bilmiyorum park hastanesi doğu fertilden daha sıcak geldi dr un olmamasına takılma mutlaka opu ve transferi kendisi gerçekleştiriyor ama arada yumurta ölçülmesi gerekirse hastanedeki diğer kadın doğum dr una ölçtürüp aytug beye bilgi veriyorsun.transfer sonrası masada 30 dk kıpırdatmadan yatırıyorlar ne bilim ya Allah nasip ederse olur etmezse de ne yaparsan yap hakkımızda hayırlısı olsun inşallah seninde hemen olsun inşallah
senin tedavindeki en ii yöntemin havuz sistemi olduğunu duymuştum acaba park ve araştırma bunu yapıyor muBen napcam bilmiyorum dogu fertil iyi gibi ama samimiyetsiz ve süreç hakkında hic Bilgi vermiyorlar çalışanlardanda hic hoslanmadim bi tepeden bakiyorlar sanki insana.park medikali düşünüyor gibiyim ama once araştırmayımi denesem.birinde bende okumustum transfer gunu iptal olmus transferi
Havuz,sistemi,ne oluyor .kusura bakma bir anda icine girince bilmedigim bir sürü,seyin olduğuNu farkettimsenin tedavindeki en ii yöntemin havuz sistemi olduğunu duymuştum acaba park ve araştırma bunu yapıyor mu
ne demek canım anlatayım yumurta rezervi az olan kadınlarda yumurta toplayıp biriktiriyorlar yani tedaviye 3 yada 4 değilde 13 yumurtayla başlıyorsunHavuz,sistemi,ne oluyor .kusura bakma bir anda icine girince bilmedigim bir sürü,seyin olduğuNu farkettim
Anladim sağol canim bilmiyorumki hic böyle birsey soylemediler.ne demek canım anlatayım yumurta rezervi az olan kadınlarda yumurta toplayıp biriktiriyorlar yani tedaviye 3 yada 4 değilde 13 yumurtayla başlıyorsun
iyi yapmışsın inşallah sonuç alırsın bebeğin olur aminAnladim sağol canim bilmiyorumki hic böyle birsey soylemediler.
Bu arada aktarda bi macun yaptırdim ari sutu bal polen vs içeriyor ona basladim tadi kotu ama yiyorum incirde aldim aydindan
Hayirlisi canim senin icinde benim icinde allahim hayirlisini versiniyi yapmışsın inşallah sonuç alırsın bebeğin olur amin
Merhaba ben de Doğu fertil le 2014 te oğlumu 2016 da kızımı kucağıma aldım uğraş bey doktorum du bize hep kibar davrandı sadece birinde aklıma takılan sorular için aradım doktor benim sen kafana takma çık biliyorsanız kendi dediğini yapalım dedi hocam niye kızdiniz dedim kızmadim ğer netten okuduğunuz la gelmeyin diye diyorum demişti ama ilgisi iyo bir doktor ben memnun kaldım belkide Bebeklerim var diye darısı size olsunMerhaba bu ucretı,tek seferlık ıcınmı,verdınızbende sogu,fertıle gidiyorum 2,aydır .acayıp ılgısız geldıler bana muayenede bıle asamaları falan söylemiyor su ılacı kullan gıt dıyor.bugün ılk defa aradım forumlarda ıgne tedavısı dıyorlar ney bu acaba dedım oyle bı,azarladıkı sankı babasının oğlu karşısındaki.doktorda ugras ucardı.oraya gıtmeyı en başından berı ıstemıyordum sımdı tamamiyle vazgectım yarın araştırma ve park hospıtalle goruscem,bakalım aızım onerınız varmı
Cok sevindim sizin adiniza ben ugras beye bir kere sordum hocam igne tedavisi ne oluyor banada uygulanacakmi nette boyle okudum dedim o zaman nettekiler cevaplasin ben bu sorularla ugrasamam dedi.boyle bi cevaba gerek yoktu ben zaten erken menopoz kelimesine alismamisken bebek dusunmezken patadanak bebek dusuncesine yonelmisken psikolojim altustken azarlanmaya gerek yoktu.tedavi,suresince her ay fsh e2 degerlerinize baktirin watsapptan yollayin biz ona gore gelip gelmeyeceğinize karar verelim dediler 4 ay sonuclari gonderdim 4 ayda bir kere donmediler.vitamin hapi verdi tekrar alayimmi diye sordum cvp yok hani cok ilgisiz gelince biraktim bende bugun,arastirmaya basvurdum dosyamı orda actirdim hayirlisi bakalimMerhaba ben de Doğu fertil le 2014 te oğlumu 2016 da kızımı kucağıma aldım uğraş bey doktorum du bize hep kibar davrandı sadece birinde aklıma takılan sorular için aradım doktor benim sen kafana takma çık biliyorsanız kendi dediğini yapalım dedi hocam niye kızdiniz dedim kızmadim ğer netten okuduğunuz la gelmeyin diye diyorum demişti ama ilgisi iyo bir doktor ben memnun kaldım belkide Bebeklerim var diye darısı size olsun
hayirla sonuç alın inş belkide geçen zamanda merkez iyice isim yaptığı için ilgiye gerek duymamis olabilr işin aslı ben doğu fertil ile çok muhattap olmadım şehir dışardan geliyordum bunun için kendi doktorum takibini yaptı ve telefonla uğraş beyle kendi görüştü anlaşmalı doktordu tüp bebekten öncede doğumda da hep kendi doktorum vardı dogu fertil merkezi sadece yumurta toplama ve transferi yaptı yani dediginiz dogrudur bol bol şans diliyorum allahım evlatlıksiz birakmasinCok sevindim sizin adiniza ben ugras beye bir kere sordum hocam igne tedavisi ne oluyor banada uygulanacakmi nette boyle okudum dedim o zaman nettekiler cevaplasin ben bu sorularla ugrasamam dedi.boyle bi cevaba gerek yoktu ben zaten erken menopoz kelimesine alismamisken bebek dusunmezken patadanak bebek dusuncesine yonelmisken psikolojim altustken azarlanmaya gerek yoktu.tedavi,suresince her ay fsh e2 degerlerinize baktirin watsapptan yollayin biz ona gore gelip gelmeyeceğinize karar verelim dediler 4 ay sonuclari gonderdim 4 ayda bir kere donmediler.vitamin hapi verdi tekrar alayimmi diye sordum cvp yok hani cok ilgisiz gelince biraktim bende bugun,arastirmaya basvurdum dosyamı orda actirdim hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?