Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaslar. 1 aylik bebegim var gogus ucum olmadigindan bebegimi emziremedim. Sutumi sagiyorum fakat birturlu arttiramadim sutumu yetmiyor ve mama veriyorum. 2 gun once actigim mama paketinden kocaman bir kurtt cikti ve bebegime 2 gundur bu mamadan veriyorum. Simdi bunum sorumlusi kim? Eczanemi,depomu yoksa uretici firmami? Nasil kime guvenip bebeklerimize bu mamalari verecegiz? Emzirememenin verdigi uzuntunun uzerine birde bu eklendi.
-
20150815_184412-1.jpg 162,3 KB · Görüntüleme: 510
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar. 1 aylik bebegim var gogus ucum olmadigindan bebegimi emziremedim. Sutumi sagiyorum fakat birturlu arttiramadim sutumu yetmiyor ve mama veriyorum. 2 gun once actigim mama paketinden kocaman bir kurtt cikti ve bebegime 2 gundur bu mamadan veriyorum. Simdi bunum sorumlusi kim? Eczanemi,depomu yoksa uretici firmami? Nasil kime guvenip bebeklerimize bu mamalari verecegiz? Emzirememenin verdigi uzuntunun uzerine birde bu eklendi.
keşke o mamayı kullanmasaydınız. başkada olabilir ve o çıkan kurt bakteri mikrop üretmiş olabilir. sizin yerinizde olsam üretici firmayı şikayet ederdim. kurt kapağı açtıktan sonra mamanın içinde çıkmışsa üretim fabrikası sorumludur. ve böyle durumlarda özür dileyip paket bile gönderebilirler..
Kullanmadim zaten ama oncesinde o kutudan vermistim bebegime. Alo 174 e sikayet ettim tabiki. Ve netten baktigimda ayni markayla ilgili bu durumu yasayan baskalarida oldugunu gordum. Paket falan istemem tek istegim konunun arastirilip gerekenin yapilmasi.
marka ne acaba. ben de bebeğime mama veriyorum maalesef şuanda gerçekten çok tedirgin oldum. seni çok iyi anlıyorum
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Hangi marka olduğunuda yazsanız keşke
Bebelac ac den cikti.sikayet var sitesinde baskalarida ayni sikayette bulunmus. Kocaman birseydi cikan. Sonradan kurtlansa kucuk kucuk birkac tane olmali diye dusunuyorum. Cocuklarimiz allaha emanet.
Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var...
Kayıtlı Üye
Direk şikayetvar.com a yazın ve foto koyun.
Tarihi geçmiş ürün mü peki? O zaman suçlu eczane olur.
mama işi zor cidden.
İnşaallah sorununuz düzelir de emzirebilirsiniz bebeğinizi.
Tarihine alirken bakiyorum zaten. Alo 174 e sikayet ettim elimdeki urunu inceleyemeyeceklerini sikayet edersem firmadan ornek alinacagini soylediler. Sikayet ediyorum dedim cagri kaydi acildi ama bisey cikmasini beklemiyorum acikcasi.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ya dha bi iki ay öncesine kadar bi kamyon dolusu tarihi geçmiş mama bulundu . İsim verilmedi
bz bebişlermize ne güvenp içircez. Tarihleriyle oynanıyor belliki.. Sma kullanıyorum ben.
2. Takımda hedef 50❤️
Kayıtlı Üye
Mama verenler mama yerine keçi sütü alıp içirseniz inanın daha sağlıklı tüylerim ürperdi.
Eskiden inek sütü bi miktar sulandırılıp verilirmiş şimdi kesinlikle vermeyin deniyo ben anlamıyorum bu mamaların verilmesine göz yuman doktorlar sağlık bakanlığı neyin Peşinde. Bebekken inek sütü içip ölen Yada hastalık sahibi olan hiç duymadık.
Bu mamalardan daha Güvenilir olduğu kesin.
Şikayet edebildiğiniz her yere yazın şikayetinizi. Özellikle şikayet var.com çok dikkate aldıkları yer oluyor.
Ürünün sitesinede yazın. Peşini bırakmayın.
Başkalarını uyarmış olursunuz.
Eskiden ne veriyorlardı büyüklerimiz acaba ?
Bebeğe sıvı mamalar yapılamıyor mu evde ?
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Ayy sutum ilk gunler gelmeyince ben de bebelac vermistim. Valla su mamalardan hic haz etmiyorum cok uzuldum valla mama kullanan bir suru minik yavru var. Koydugunuz resimdeki kurt mu anlasilmiyor resim hic