Bebek Beslenmesi Mamalove yürüteç mi? Fisher price hoppala mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Kızlar hangisi

Eklentiler

• IMG_7236.webp
    IMG_7236.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 221
  • IMG_7237.webp
    IMG_7237.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 112
Canım hoppalaya koydum çocuk yürümeyi unuttu ya hopluyor hemen kaldırdık komşudan almıştım yürüteç aldım her yrrr girip çıkıyor bence daha eğitici yürütec al böyle pahalı ya gerekte YÖK 100 tl oratalana

Canım hoppalaya koydum çocuk yürümeyi unuttu ya hopluyor hemen kaldırdık komşudan almıştım yürüteç aldım her yrrr girip çıkıyor bence daha eğitici yürütec al böyle pahalı ya gerekte YÖK 100 tl oratalana
Evet mantıklı hep hoplayıp yürümeyi unutmasıı

Valla ben hoppala da yürüteç de kullandim oğlum 11 aylikken yürüdü suan kizim hoppalada bakalim nolacak yürümeye etkisini bilmem ama hoppala boy uzatiyor ve bacak kaslari güçlendiriyor dr da demisti karar sizin

Bizim cocuk dr yurutec zararli bindirme dedi sizde duydunuzmu bende cok istiyorum ve ne zaman koydunuz yurutece oglum 7 aylik

Bizim cocuk dr yurutec zararli bindirme dedi sizde duydunuzmu bende cok istiyorum ve ne zaman koydunuz yurutece oglum 7 aylik
Ya yok öyle bisey zararli degil beni annem koymus yurutece bende oglumu kizimi koydum hicbisekilde bise yok cok sukur ilk basta bana da dedi hemsire snra dr a sorduk eskiden kadinlarimiz köyde sirtina baglarmis bacak aralarindan hatta kalca çıkıklığına iyi bile geliyormus varsa gönül rahatlığıyla koyabilirsin yalniz icinde saatlerce tutmamak şartiyla ilk baslarda 5 dk snra 10 dk zaten cocuk sıkılır surekli durmak istemez biz bile surekli ayni pozisyonda duramiyoruz saatlerce. 6 aydan sonra normal oturabilir

Ya yok öyle bisey zararli degil beni annem koymus yurutece bende oglumu kizimi koydum hicbisekilde bise yok cok sukur ilk basta bana da dedi hemsire snra dr a sorduk eskiden kadinlarimiz köyde sirtina baglarmis bacak aralarindan hatta kalca çıkıklığına iyi bile geliyormus varsa gönül rahatlığıyla koyabilirsin yalniz icinde saatlerce tutmamak şartiyla ilk baslarda 5 dk snra 10 dk zaten cocuk sıkılır surekli durmak istemez biz bile surekli ayni pozisyonda duramiyoruz saatlerce. 6 aydan sonra normal oturabilir
Bende oyle dusunuyordum zaten ama dr zararli deyince insan bi tirsiyor :) evet evet bende kullanicam galiba tesekkurler cevap icin :)

Chicco 3n1 diyorum. Netten bi araştırın

Back
X