• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2.aşılamada olmadı sıra tüp bebekte ama ara vercem 3 ay rabbim en kısa zamanda bebeişlerimize kavuştursun hayırlısı ile inşallahh.AMİNNNN

geçmiş olsun canım.tüp bebeğe geçmeden önce bencede 3.yü dene.bende 2. aşılamam tutmadığı zaman çok üzülmüştüm sanki herşey bitti gibi gelmişti.hastanede bi bayanla konuşmuştum ultrason odasında onun tam 7.denemesiymiş.bi görsen o kadar umutluyduki

kızlar bu arada bugün benim12.günüm.zaman ne hızlı geçiyor.sabah arayıp cumartesi sabahı için randevumu aldım aslında daha erken alırdım ama hep adet olursam diye erteliyordum.cumartesi kaderim belli olacak diyebilirim...

Canimmmmm hiccc uzulmeee elbettt bigunn allahimm dualrimizii kabuletcekk tevekkulll etttigini biliyorumm;cektigiiz buacilarr bizi daha olgunlatiracak oylee dusunuyorum bebesskommm;

Unutma her yasadigimiz olumsuz seyde bi hayirr getirebilir ardindan baska seylere vesile olabilirr hiccc kimsebilemezz
NEDEN 3.yu dusunmuyosunn?bizim komsu nun 3.de tuttuuu doktorun ne diyo?

üniversite hastanesi canım dr görmüyosun bile asistan dr muane ediyo sonra doç dr danışıyolar dosyamızı alıp sonra hemşireler şunu yap bunu yap diyo bugün aradım hemşire istersen 3.yapalım dedi bende yok dedim tüp düşünüyom o zaman 2 ay ara ver dedi bende 3 ay vercem çünkü temmjzun 6da kardeşimin düğünü var o bitsin öyle başlıcam tedaviye inşallah o arada hamile kalırım canım benimmm :43::43:

geçmiş olsun canım.tüp bebeğe geçmeden önce bencede 3.yü dene.bende 2. aşılamam tutmadığı zaman çok üzülmüştüm sanki herşey bitti gibi gelmişti.hastanede bi bayanla konuşmuştum ultrason odasında onun tam 7.denemesiymiş.bi görsen o kadar umutluyduki

bebiko geşmişolsun canım hiç üzülme allah mtlaka bızıde gorecek umudunu yıtırme

geçmiş olsun canım.tüp bebeğe geçmeden önce bencede 3.yü dene.bende 2. Aşılamam tutmadığı zaman çok üzülmüştüm sanki herşey bitti gibi gelmişti.hastanede bi bayanla konuşmuştum ultrason odasında onun tam 7.denemesiymiş.bi görsen o kadar umutluyduki

eşimde istemiyo canım yaptırmıcam 3.aşılamayı 3 ay sonra tüp bebeğe geçicem rabbim inşallah o arada verir bellimi olurr

canım eşler birbirine üzülür elbet. Ama eşinde eminimki senin yanındadır, sen üzülmeyesin diye bir şey dememiştir.dün bende bizden 1 hafta önce evlenen birinin ağustosta bebeğinin olacağını öğrendim. Bu aralar çok duydum hamile haberi, allah hepsini bebeğine kavuştursun,ama dün ki bebek haberi kadar hiçbiri yaralamamıştı beni.ama eşime pek belli etmedim. Sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. Benimde eşimin değerlerinde morfoloji problemi var, ve kendisi çocuk için deliriyor. Ama yapabileceklerimiz belli. çok fazla kafaya takmamaya çalışsakta üzüldüğümüz kesin. Sıkma canını sakın.

eşimin hem mahalle hem okul hem iş arkadaşı ve düğünümüzde sadıç olan arkadaşı var onlarlada biizm aramızda tam 1 ay var onlar temmuzda evlendi biz ağustosta 2008 de.onun eşinde pko hastasıydı sürekli evlendiğinden bu aya dr gidiyodu bundan 6.ay önce ben hamileyim dedi şuan 6.aylık hamile o an senin yaşadığını aynısını ben yaşadım o bana hamile kalmadan önce demiştiki bu ay çatlatma iğnesi oldum demişti bende aşılamamı yaptırdın dedim yok sadece iğne oldum dedi bence aşılama oldu bize demediler diye tahmin ediyorum geçen tlf bana diyoki aşılam yaptırın çok kolaymış diyo bende yok dedim eşim istemiyo dedim o ban dürüst davransaydı bende ona anlatırdım

canım benim çok üzüldüm yaa senin kesin hamile olduğunu düşünüyodum..ara vermen daha iyi olucak en azından moral olarak toparlanırsın..eşinde çok üzülmüştür eminim ama sana belli etmemek için aramamıştır seni..inşallah ara verdiğin zaman kendiliğinden hamile kalırsın canımm

CANIM ZATEN BİLİYOSUN BENDE SORUN YOK EŞİMDEDE SORUN SUDAFET DİYE Bİ İLAÇ VAR ONU İÇİNDE SİPERLER ÇIKIYO İÇMEZSE SİPERLER İDRAR YOLUYLA ATILIYO DIŞARI.

1.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ 240.000.000 ÇIKMIŞTI BUNUN %22 HIZLI HARKETLİ %22 Sİ YAVAŞ HARAKETLİ %30 YERİNDE HARAKETLİ KALANIDA HARAKETSİZDİ BENİMDE YUMUŞLAR 19mm idi

2.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ BU DEFA 178.000.000 ÇIKTI BÖYLE İKEN BİLE 2 AŞILAMADA TUTMADI DEMEKKİ HERŞEYİN Bİ ZAMANI VAR BU 3 AY İÇİNDE BENİM YUMURTLAM GÜNLERİMDE EŞİM YİNE SUDAFETİ KULLANICAK BİZ KENDİMİZ DENİCEZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK :43::43:

kızlar bu arada bugün benim12.günüm.zaman ne hızlı geçiyor.sabah arayıp cumartesi sabahı için randevumu aldım aslında daha erken alırdım ama hep adet olursam diye erteliyordum.cumartesi kaderim belli olacak diyebilirim...

canım benim 13. gün belli olmuştu kanda betahcg inşallah canı gönülden diliyorum sende hamilesindir ve bu mutlu haberi hepberaber kutlarız:))

ben progestan ilacımı sabah 10 içiyorum tok karnına.ilaca başladığımdan beri 2 günde 1 şiddetli baş dönmesi yani başımı kaldıramıyorum bayılacak gibi oluyorum yürüyemiyorum hemen kendimi yatağa atıp yatıyorum birkaç saat yatıp kalkınca normale dönüyorum.hatta sabah yazışırken burda öyle oldum bilgisayarı bile kapatamadım çok fenaydım çarpa çarpa odaya gittim.kalkınca eşimi aradım doktorla görüşmüş devamlı böyle olduğumu sölemiş oda fitil olarak kullansın demiş.fitil olarak kullanınca baş dönmesi yapıyomu acaba????fitil olarak kullanan arkadaşlar varmı?????birde sabahları fitil akşam da ilacı içsem olurmu sizce bana fikir verebilirmisiniz????????????

eşimin hem mahalle hem okul hem iş arkadaşı ve düğünümüzde sadıç olan arkadaşı var onlarlada biizm aramızda tam 1 ay var onlar temmuzda evlendi biz ağustosta 2008 de.onun eşinde pko hastasıydı sürekli evlendiğinden bu aya dr gidiyodu bundan 6.ay önce ben hamileyim dedi şuan 6.aylık hamile o an senin yaşadığını aynısını ben yaşadım o bana hamile kalmadan önce demiştiki bu ay çatlatma iğnesi oldum demişti bende aşılamamı yaptırdın dedim yok sadece iğne oldum dedi bence aşılama oldu bize demediler diye tahmin ediyorum geçen tlf bana diyoki aşılam yaptırın çok kolaymış diyo bende yok dedim eşim istemiyo dedim o ban dürüst davransaydı bende ona anlatırdım

anladım canım boşver iyi yapmışsın öyle demekle, zaten herkesin bilmesine de gerek yok. inşallah bundan sonra hamile olduğunu haberini duyarlar.

arkadaşlar geçenhaftadan beri giremiyorum internet kablomuz kopmuş kasabada oturduğumuz için tamircide yok inşallah yakın zamanda hallederim şimdi lojmandaki komşumdan yazıyorum sizleri çok özledim benim yumoşlar büyümeyince 2.kutu gonal-f kullandım az önce doktordan geldim bu defa çok şükür 2 yumoşum olmuş yarın gece çatlatma iğnesi cumartesi aşılama dualarınızı bekliyorum önceki sayfaları okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir en kısa zamanda yine nete girmeye çalışacağım hepiniz öpüldünüz inşallah bu sefer 3.aşılamamda tutar rabbim duysun

arkadaşlar geçenhaftadan beri giremiyorum internet kablomuz kopmuş kasabada oturduğumuz için tamircide yok inşallah yakın zamanda hallederim şimdi lojmandaki komşumdan yazıyorum sizleri çok özledim benim yumoşlar büyümeyince 2.kutu gonal-f kullandım az önce doktordan geldim bu defa çok şükür 2 yumoşum olmuş yarın gece çatlatma iğnesi cumartesi aşılama dualarınızı bekliyorum önceki sayfaları okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir en kısa zamanda yine nete girmeye çalışacağım hepiniz öpüldünüz inşallah bu sefer 3.aşılamamda tutar rabbim duysun

Hadi bakalım Allah bu defa rastgetirir inşallah.Kolay gelsin.

günaydın canım. ancak yazabiliyorum kusura bakma lütfen. benimde bugün 2. gün,bugün ararım sibel hanımın asistanını, yarın için akşama doğru randevu verebilirse ayarlamaya çalışacağım yine. ama yarın bahsettiğim hastaneye gideceğim. maalesef bu topikte aşılaması tutmayan arkadaşları görünce benim de umudum azalıyor:( zaten şimdiye kadar verdiğimiz ilaç kür v.s. şeylere bir aşılamadan fazla para vermişizdir. sanki tüp yolları görünecek gibi. dediğin gibi allah hepimizin yolunu açık etsin. dün gazetede yazıyordu,tüp bebek servisine giden kişilerde çok büyük bir artış olmuş, nedeni kullanılan tarım ilaçları v.s. deniyordu. olacaksa artık tüple olsun ona da razıyım.

Önemli değil cnm..bende yeni girebildim siteye zaten...Henüz sonuçlarımı bile almaya gidemedim...Evet bende burayı takip ediyorum sanki aşılamada oran çok düşük gibi geldi banada..Allah herkese sabır versin...Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..yaradan herşeyin en iyisini bilir...Sende bu ay ihmal etmee yarın git testlerini yaptır bence...Bu ay sende yumurta takibi yaptırarark deneyebilirsin...Allah büyüktür bi bakarsın bu ay bebişimiz olur...

Hayırlısı olsun.inşaallah busefer olacak .dua et bol bol canım.allah büyüktür

Önemli değil cnm..bende yeni girebildim siteye zaten...Henüz sonuçlarımı bile almaya gidemedim...Evet bende burayı takip ediyorum sanki aşılamada oran çok düşük gibi geldi banada..Allah herkese sabır versin...Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..yaradan herşeyin en iyisini bilir...Sende bu ay ihmal etmee yarın git testlerini yaptır bence...Bu ay sende yumurta takibi yaptırarark deneyebilirsin...Allah büyüktür bi bakarsın bu ay bebişimiz olur...

aradım canım sibel hanımın asistanını.yarın bir tek 11.30 a verebilirim dedi.yanınızda bütün hormon testi v.s. şeyleri getirin dedi. müdürümde 2 gün yok,yarın o nedenle kolay çıkabilirim sanırım. yani sabahtan ona gidebilirim.bakalım testleri yenile der mi bilmiyorum. bu arada sen hormon tahlilini verirken canım aç karnı mı verdin?unuttum da ben nasıl verildiğini. eğer yarın ona gidemezsem akşama diğer doktora gideceğim. bu arada nisa hastanesi tam olarak nerde canım?

nisan 2012 topiği açılmış orayamı geçelim nisanda aşılama yaptıracak olanlar birlikte hazırlanalım topiğinemi yoksa kendi topiğimizimi açalım ne diyorsunuz.ayrıca bende dahil daha sonuç bekleyenler var tüm sonuçları alıp tertemiz bir sayfamı açalım hayatımızda.ya da böylemi devam edelim

2 tane nisan topigi olmasin mademmm toplucaa tasinalimmm derimm ben arkadaslarr fikrinizz nedirr?uzun zamandir yazisiyoruz herkes taniyo artik kim kimdir:16:

aradım canım sibel hanımın asistanını.yarın bir tek 11.30 a verebilirim dedi.yanınızda bütün hormon testi v.s. şeyleri getirin dedi. müdürümde 2 gün yok,yarın o nedenle kolay çıkabilirim sanırım. yani sabahtan ona gidebilirim.bakalım testleri yenile der mi bilmiyorum. bu arada sen hormon tahlilini verirken canım aç karnı mı verdin?unuttum da ben nasıl verildiğini. eğer yarın ona gidemezsem akşama diğer doktora gideceğim. bu arada nisa hastanesi tam olarak nerde canım?

yok canım hormon testi için açlık yada tokluk aramıyorar. Nisa hastanesi yenibosnada canım..yenibosna kavşağından girdiğin zaman yenibosnanın içine kadar gidersin..Ordanda minibüs yolunu takip edince üsütne çıkarsın hemen yanında aksa cami vardı yanlış hatırlamıyorsam sen nerdne gideceksin oraya ayrıca? Haberlerinide bekliyorum unutma...

yok canım hormon testi için açlık yada tokluk aramıyorar. Nisa hastanesi yenibosnada canım..yenibosna kavşağından girdiğin zaman yenibosnanın içine kadar gidersin..Ordanda minibüs yolunu takip edince üsütne çıkarsın hemen yanında aksa cami vardı yanlış hatırlamıyorsam sen nerdne gideceksin oraya ayrıca? Haberlerinide bekliyorum unutma...

ben halkalı tarafından gidicem canım. yenibosna koçtaşın önünden minibüs yolunu biliyorum. o yol bayağı yukarıya kadar gidiyor. inşallah bir aksilik olmazsa gider gelirim hemen.
açlık istenmiyorsa sıkıntı yok o zaman. onu da yarın yaptırmaya çalışırım. gelişmeleri aktarırım canım.

arkadaşlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum uzun zamandır araştırıyodun hamile kalabilmek için bitkisel yöntemleri eğer eşinizde problem varsa keçi boynuzu kürü spermleri çok hızlandırıyo mesala benim eşimde problem yoktu ama aşılamaya destek olsun diye 3,4gün içirdim normalde %70 canlı hareketliyken aşılama zamanı %85e çıktı bide arı sütü hem eşiniz hem siz kullanabilirsiniz tıpta bile yeri var araştırmalar sonucu dokto rtedavisiyle hamile kalma şansı %14 ken arı sütü desteğiyle %46ya çıkartıyomuş ben 1 haftadır kullanıyorum eşime hala keçi boynuzu kürü içiriyorum hem aşılama yaptırdık hemde bitkisel destek kullanıyoruz bakalım ne olur ama çevremde bu yöntemle hamile kalan çok var netten biraz araştırın arı sütünün erkeklerde sperm artırıcı bayanlardaysa yumurta geliştirici ve çatlatıcı özelliği var

Back
X