- 31 Ocak 2007
- 71
- 4
- 96
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:
2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:
3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
6- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
7- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
Kızlar bende mart ayında aşılama yaptırdım.Listenizde yerimi isterim:)))Benimki biraz farklı oldu.Geçen sene yaptırmıştım tutmadı.Bu sefer başka bir doktora tedavi oluyorum.İki kere üst üstte aşılama oldum.03 Martta doktorum yumurtalarıma baktı.12 tane yumurtam oluşmuştu.(Puregon iğne kullanarak)İki yumurtamda çatlamak üzereymiş.Hemen o gün iki tane çatlatma iğnesini aynı anda göbeğimden yaptı.3-4 saat sonrada ilk aşılamamı yaptı.05 Martta da ikinci aşılamamı yaptı.İşi şansa bırakmayalım dedi.Ve yüzde doksan olacak dedi.şimdi crinone jel kullanıyorum ve ayın yirmisini bekliyorum.Kasık ağrılarım çok fazla ve göğüslerim özellikle uçları şişti.Kendime çok dikkat ediyorum yürürken bile adım adım gidiyorum.İlk bir hafta çok önemliymiş.Meraktan ölebilirim,bu on gün nasıl geçer.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın.
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
Canım benimde ilk aşılamam başarısızdı.ama zaten genelde ilk aşılamalar olumsuz sonuçlanıyor.Kesinlikle pes etme.İkinciyide dene hatta olmazsa üçüncüyü.Sen umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarımıza yavrularımızı almamızı nasip etsin.