bebeskoo nasılsın canım ? uzun zamandır girmiyordum ... tekrar geldim aranıza... merak ettim sizleri .. sen ikinci asılamaya baslamısın sanırım hayırlı olsun :)
bendede haberler ne iyi ne kotu
regl olduktan sonra gittigim ozel hastanenin prof.una gittim tup bebek bolumune.. bu arada muayene ucreti masallahh 230 tl cik

bana dediki " ASILAMA İCİN COK ACELE ETMİSİN .... BEN SANA BU TAHLILLERE BAKARAK IKINCI ASILAMAYI YAPMAMMM.. "dedi... cunku zaten daha once gebelik yasamısın hamile kalıyorsun .. stres yapma yeter klomen ve catlatma ignesi dene 5-6 ay .. ondan sonra bana gel dedii .. ama bu sekilde hamile kalırsın sen dedi..
boyle iste ne yapcagımı sasırdım.. belkide hata bende etraftakilerin dediklerini cok kafaya taktım 1ay kendimiz denedik 1 ayda klomen tutmayınca.. dedik hadi asılamada tutar.olmadı nasip degilmis ozaman

((( cok moralim bozuldu ama birazda dusununce hadi insallahh profun dedigi gibidir diye basladık yeni bir yol... forumda gezindim gezindim amaa her gun siteye giren yoktu klomen catlatma bolumunde bende sizleri ozledimmm her gun sohbet etmemyi .... burdan devam edicem artık aranıza alırsınız demi beni .??? asılama yaptırmasam bile burda olmak güzel....