Herkese merhaba
Hastaneden şimdi geldim.Muayene oldum ve bugün yeni aşılama için ilk iğnelerime başlıyorum.
Dr .un odasına girdiğimde hastası yoktu.Dr. hemşire ve sekreteri vardı.Birlikte bilgisayardan bu ay aşılaması yapılanların sonuçlarına bakıyorlardı.Onların hastaların hcg değerleri artmışmı diye bakarkenki heyecanını kendi gözümle gördüm.Ay x in değeri artmış falan diye seviniyorlardı.Çok samimi geldi.Dr bana sendende bu ay için çok umutluydum inşallah ikinci aşılamada tutacak sakın umudunu kaybetme dedi.Ve çok hamilemiz var aşılama ile hamile kalan sen rahat ol ilaçlarada çok güzel cevap veriyorsun dedi.Çok mutlu oldum.Yeniden umut doluyum.
Pazartesiye kadar 50 uı puregon kullanıcam pazartesi kontrolüm var.
inşallah tedaviye cevap verirsin.ben 125 le başladım puragona ama maaalesef büyümedi hala yumurtalarım.şimdi 150 yapıyorum yarın kontrolüm var.
bugün doktora gittim tedavimi bir daha ki aya attı çünkü asılamadan sonra yumurtalarım büyümüş ve hala baya büyüktü hayırlısı diyorum ama insan üzülmeden de yapamıyor allah isteyen herkese nasip etsin
nevin hakkında hayırlısı olsun.bende çok vakit kaybettim ama en doğru zamanda hamile kalmakta çok önemli...
benim bu aralar işlerim yoğun canım 2.aşılama için tedavim başladı yarın kont var büyük bi ihtimalle pazartesi aşılama olur yarın belli olcak rabbim inşllah bu defa kısmet eder yavrularımızı hayırlısı ile kucaklarımıza alırız aminnn![]()
amin canım inşallah.