doktor hanım zaten paradan bahsetmedi canım. randevu alırken asistanı söyledi, bu arada içeride söylemedik ama böyle böyle diye, ben de ok dedim. normalde hani muayane ücreti alırlar yaa öyle olur diye düşünmüştüm, ama daha farklıymış demek ki. klomen, bekliyordum açıkçası,sadece yumurtalara destek olması için 4gün kullanmamı istedi. pazartesi de gerek var mı devam etmeye yok mu diye bakacak sanırım. sonra perşembe giderim tekrarda..böyle bakalım devam edeceğiz, hayırlısı hepimiz için. zaten sanırım 1 ay sonra eşimde tahlil verir tekrardan. o zamana kadar bir şey olmazsa bizde aşılama deneriz.
Anladım cnm bu arada bende pazartesi gitcem inşallah...hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize bende dün akşam test sonuçlarımı aldım gayet güzel ama kafama takılan bişey var doktorada söylemedim henüz pazartesi gidince göstercemm...Prolaktin değeri biraz düşük çok önemli bişey olmadığını sanıyorum ama işte yinede kafamı karıştırmaya yetti..Prolaktin değeri hakkında senin bir bilgin var mı cnm..