çok teşekkürler canım güzel temennin için saglık ocagına test sonucunu almaya gittigimde adet oldum ve test tide aldım negatifti doktor gebelik yok dedi ve zaten gün saymanın verdigi sitres adet olucakmıyım hamilemiyim varsayımlar mafetti beni doktor baktı aglamaklıyım otur bakalım konuşalım senle dedi bikaç örnek sunarak 20 yıldır çacuk sahibi olamayıp umudunu yitirdiginde hamile oldugunu ögrenenden tut ki eşinde hiç sperm olmayan birinin doktorlar asla hamile kalamazsın deyip doktorlar son bir umut eşinin yumurta kanallarından 1 sperm bulup tüp bebek yapmışlar ve ikizleri olmuş .doktorun benimle konuşması beni biraz sakinleştirdi ama birde adet oolmanın bilirsin ogün ayrı bir stresi vardır hormonlardan olsa gerek çok duygusaldım sabah saatlerinde şimdi daha iyiyim adet olmakla vücudum ve beynim rahatladı .ben ki herkese umudunu kesmemesini söyleyen çiğdem elbette kendimde umujdu kesmiş degilim olucak bir şekilde rabbim hepimize anneligi nasip edicez ve inşallah belki birgün bebeklerimizle bir araya tüm anniş ve bebişlerle toplanırız nedersinn kimbilirrrrrr

sanırım daha 2 aşılamam daha olucak yarın kontrole gidicem eger kist oluşmamışsa ayın 15 de 3. aşılama yapılır hayırlısıyla. KIZLAR HADİ GELİN BU GÜNDEN İTİBAREN 41 GÜN OLMAK ÜZRE MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYA BAŞLAYALIM KALPTEN İNANIYORUM Kİ RABBİM İSTEGİMİZİ GERİ ÇEVİRMEYECEK LÜTFEN SİZDE BUNA İNANIN VE BUGÜN DEN İTİBAREN ABDEST ALIP MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLAYALIM.ADET OLANLAR VARSA ADETLİ İKEN EŞLERİ OKUYCAK SUREYİ UNUTMAYIN BUGÜN BAŞLIYORUZ MERYEM SURESİNİ OKUYUP DİLEMEYEEEEE SONRADA GERİYE BEKLEMEK KALICAK VE SONRA GELSİN ARKA ARKAYA HAMİŞ HABERLERİİİİ SİZLERİ SEVİYORUMM ARKADAŞLAR KALBİM SİZİNLEEE