canım ben İzmir'e gidiyorum.kendim Aydın'dayım,ben şimdiki doktorumu bir arkadaş tavsiyesi ile buldum.Sait yücebilgin kendisi Ege Ünv. İnfertilitede prof. ama özel muayenehanesi var.Tüp bebek ve aşılamaları Özel Ege Tüp bebek te yapıyormuş .Ama benim aşılamayı bazı aksilikler yüzünden kendi muayenehanesinde yapmak zorunda kaldı.
Biz bundan 4 sene evvel bebek düşünmeye başladık ancak ilk dört ay olmadı bende araştırmıştım dört beş ay olmuyorsa doktora gitmek gerekliydi. Burada bulunan özel bir hastahaneye gittim doktor bende myom oldugunu ve açık ameliyat olmam gerektiğini söyledi sonrada ben giyinirken bana reçete yazmış hemde klomen ama bana yazdıgını söylemedi bir dahaki adet olunca gel dedi. bende tesadür eczacı bir arkadaşıma grip ilacı almaya gittiğimde fark ettik karnedeki reçeteyi aradık doktoru ama ilacı kullanmak için 9 gün geç kalmıştım ve doktor hakkında olumsuz çok şey duymuştum bende kızdım ve o doktora gitmemeye karar verdim.Sonra başka bir özel merkee gittim bana ve eşime hiç tahlil yapılmadan klomen tedaviye başladık. sonra 1 tane folikül oldu ve bana pregyl igne bul hemen vuralım dedi ama ne mümkün bulmak başkası olmaz diyor. gecenin saat 03:00 de ben igneyi Denizli deki dayımdan rica ile otobüsle getirttim ama o kadar agladımki stresten zaten yumurta falanda gitti. 2 ay denedik olmadı ve bu doktorunda bana cevabı allah allah neden olmuyorki oldu. Hadi dedik 1-2 ay ara verelim saglam bir doktor edinelim. Sonra Aydın merkezde bir özel hastahaneye gittik kadın hormon tahilili yaptı eşime tahliller istedi herşey normal stress yapmışsınız 1 sene daha deneyin dedi ve bizi gönderdi. Bizde ooh hiç bişeyimiz yokmuş diye sevinerek geldik.Ama olmadı özel doktorada maddi sıkıntılarım vardı o yüzden gidemedim ve 4 sene kaybettimki ta geçen agustosa kadar. agustos ayında adet oldum tezmilendim bir hafta sonra tekrar oldum sonra bir hafta sonra tekrar derken 2 ayda 6 kez regl oldum sonra bir arkadaşım şimdiki doktorum Sait Yücebilgin bu işin uzmanı dedi ve hemen randevu aldım işin iyi tarafı akşamüstü 16 dan gece 23 e kadar hasta bakıyor işten izin alman gerekmiyor, hem özel sigortalı oldugum için bana faturada kesiyor.şimdi regl lerim düzene girdi gibi ama 2-3 ay dogum kontrol hapı kullandım ama günde 2 kez toplam 6 kutu bu ayda aşılama oldum baakalım 15 nisan sonuç alacagım tabi adet olmazsam ama bu arada bu düzensiz adetlerimin sebebide menapoz başlangıcı çıktı. Yumurtalıklarım çok fazla zayıf öyleki ultrasonda bile seçilemiyorlar.

oooffff ammada dertliymişim bir sürüde yazmışım , kusuruma bakmayın olurmu sizleri yakın buldugum için paylaşmak istedim . Bu arada bizim çevremizde bu kadar sene olmasna karşın kimse durumumuzu bilmedi kimseye söyleyemedik , heleki kayınvalidem duyarsa yandık. bende hiç kimseyle paylaşamıyorum bunları işte sizi bulunca anlatmak istedim.