- 4 Eylül 2010
- 95
- 10
- 98
- 42
kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
canımmm hepimiz senin hissettiklerini hissediyor yaşıyoruz inan hayalkırıklıgı bekleyişin verdiği sitres ve gerginlik inan hiçbirşeye benzemiyor ben benlikten çıktım stresten şimdi hasta yatıyorum öyle vücudum zayıf düştüki heryerim agrıyor üşüttüm böbreklerim de agrıyor sanırım iltahap var şuan bile sana yazarken elim titriyor mecalim yok anlayacagın .ama şu varki rabbim inan bebişlerimize kavuşturacak yakında 2. aşılamam ve ondan önce 3 ilaç tedavisi geçirdim.ama artık şuan daha inaçlı ve umutluyum şimdi sanırım ya iğneli aşılama ya geçilicek yada tüp bebek denicez pazartesi belli olucak bundan sonraki tedaviler olumlu olucak sende inanarak kaldıgın yerden devam ediceksin canım na olur üzülme zor olsada kendini mutlu haberi alacagın güne hazırla canım motive et eşlerimizde inan biz böyle duygusal olarak kendimizi saldıgımızda onlarda etkilenip umutsuzluga düşüyorlar .eşimi bir görseniz bana okadar umutla yaklaşıyorki kendimi onun sayesinde daha güçlü hissediyorum .şuan adetliyim adet bitince 41 gün boyunca meryem ve yusuf suresine başlıcam ve bende kansızlık var pekmez ve için de ballı çörek otu karışımına başlıcam canım hadi sizde uygulayın bunları ve gerisini bekleyelim görelimm olmazmı denemekten ne çıkar okadar çok duydumki meryem suresini okuduktan sonra hiç beklemedigi anda hamile kalan çok var eşimde inanıyor olucak
Son düzenleme: