mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
cnm sen antıbıyotık kullanıyomussun da kendın mı kullanıyosun yoksa herhangı bı dr.un mesala aıle hemının bılgısı var mı bundan

aynenn napım bıde ben kaynanamlarla oturuyorum mecbur yni anlıycan ama artık yapmıyorum.cnm allah bıran önce sanada hayırlı bır evlat versin inşallah...walla allah kabul ederse herkeze dua ediyorum.sen ne kadardır deniyosun bebek

canım hayırlı olsun benim de ptesi günü görünmüştü ama kalp atışı duyulmuyodu sonra diğer ultrasonda gördük pıt pıt yanıp söndüğünü :) bulantı durumun nasıl??

Ne kadarlikti pitpitlari gordugunde canim? Bulantilarim daha baslamadi pek benim sabahlari biraz oluyor da cok degil istahim azaldi ama biraz tahlillerimi yaptirdim bgn de bakalim ins temiz cikar

Hayırlı olsun canım bende senin gibi önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm, ertesi gün yaptırdığım kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Değerlerimiz çok yakın benim Beta HCG 1441 çıktı :) Umarım güzel bir hamilelik geçiririz...

ay çok sevindim ya inşallah gerçi elimde ayva ile bunu yazıyorum ama neyse

canım inşallah hep beraber

Tatlım ben idrar testinde silik çizgiyi gördüğümde ilk önce şoka uğradım. Sonra ilk olarak annemi aradım ağlayarak anlatmaya çalıştım annem beni telefonda sakinleştirmeye çalışıyordu garibim ya :) Sonra ağlayarak eşimi aradım, eşim önce yine sonuç negatif diye düşündü beni teselli etmeye çalışıyordu ki hamileyim deyince kahkahalarla gülmeye başladı çok komikti ben ağlarken o gülüyordu :) Çok garip bir duygu şimdi sürekli bebeğimle konuşuyorum sanki beni duyuyormuş gibi hala inanmakta güçlük çekiyorum. Birde sürekli içimden ona kızım demek geçiyor Allah malum mu ediyor ne :) Tabi işin şakası, Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bebişlerimizin eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek olması farketmez. Hep birlikte güzel bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah...

Son düzenleme:

teşekkür ederiz cnmmmm
inşallah sende aramızda olursunnnn

merhaba kızlar bende dun ogrendim hamile oldgumu
bat 18 di 2 gun gecikmeyle idrar testi yaptım pozitifi gördüm sonra kan verdim 598.26
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

kızlarrrr hamileyim ve çok heyecanlıyım...........

maşallah kızşlar Allah tamamına erdirsin..hepberaber güzelşeyler paylaşırız inşallahhh
tatlım bence kanda baktır..bazen hiç belirti olmadan geliyor hamilelik..ama benim günüm geçmeden 1 hafta önce afedersin kabızlık başladı..ne yesem ne içsem de hala devamediyor..böyle muallakta kalacağına en azından sonucu bilirsin tatlımm.bahsettiğin şeyleri şu anda ben yaşıyorum çünkü.inşallah hamişsindirr

Ne kadarlikti pitpitlari gordugunde canim? Bulantilarim daha baslamadi pek benim sabahlari biraz oluyor da cok degil istahim azaldi ama biraz tahlillerimi yaptirdim bgn de bakalim ins temiz cikar

6+1 de gördük haftaya gene gidicez. benim bulantılarım çok fena hiçbişey yiyemiyorum uyuyamıyorum çok halsizim tüm tahlil sonuçlarım iyi çıktı ama bu bulantı beni bitirdi umarım sende olmaz

Amin canım inşallah.Sonucu aldım doktora gittim hemen.
Haftaya gelmemi söyledi.Ultrasonda gözükmedi.
Haftaya gittiğimizde inşallah keseyi de görebiliriz.

merhaba hanımlar, ben de hamileyim :)
martın başında bebek istemeye başladık ve 18 martta hamile olduğumu öğrendim, şanslı bir anneyim sanırsam...2. bebek geliyor bakalım, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olur inşallah hepimize...

canım bugün gittim doktorum karından baktı daha çok küçük dedi ama kese göründü adetime göre 4+5 oluyo.haftaya yine çağırdı.
dün akşam başlayan peçeteye sildikçe gelen açık kahve lekelenmem var progestan ve folik plus verdi. pazartesi hcg baktır eğer yükseldiyse korkma dedi.gelişirse kanamam dururmuş.inşallah bebiş sağlıklıdır ve tutunur.

canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.ilaçlarını kullan,ayaklarının altına yastık dinlen,iş falan yapma.yemek ve vc dışında kalkma.
ben de yeni aldım haberi.sat 20 şubattı.seninki kaçtı?

sat 20 şubat olunca ben şimdi 4+2 mi oluyorum kızlar?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır çocuk istiyorduk yaklaşık 4 ay önce 3 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve 4 ay sonra rabbim yüzüme güldü:)bugün 3 farklı test yaptım hepsinde aynı sonucu gördüm:) çok mutluyum inşallah bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getiririm sağlıklı sıhhatli olsun da başka bişy istemem..

kıslar slm, aşırı açlık hissediyorum sizde de oluyo mu daha 1-1,5 ayda bu normal mi saldırıyorum resmen yemeklere iyi mi kötü mü anlamadım böyle olan var mı ?

yok canım petmabid diye bi ilaç dayanamadım bugün sabah içtim şimdi bekliyorum geçecek mi diye hiç bişey yiyemiyorum hiç halim yok

umarım iyi gelir canım. ben de çok sık acıkıyorum ve sabah kalkınca midem çok bulanıyor. çubuk kraker yiyorum iyi geliyor. hiç aç kalmamam lazım.

gözün aydın canım. hoşgeldin

kıslar slm, aşırı açlık hissediyorum sizde de oluyo mu daha 1-1,5 ayda bu normal mi saldırıyorum resmen yemeklere iyi mi kötü mü anlamadım böyle olan var mı ?

ben açlığa hiç dayanamıyorum. zaten yemezsem midem bulanıyo. bugün okulda yemek söyledim gelene kadar kıvrandım açlıktan. tam iştahla yiyordum ki arkadaşın biri geldi koca bi parça aldı. çok kızdım ama bişey diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…