hmm..masaallah cnm ama senınkı ustune gorme yada yerlesme kanaması olmus cnm endıselenme bende daha yenı oldu sandımdı onda kokcak bıse yok ama ıcın rahat etsın ıyı bı dr.bul bı an evvel dr.a da soylersın yıne
yaa bak.. sen hamıle hamıle halımı cırptın bakemm..senın degıl halı cırpmak yerden cop almaman lazım..yanı bence ole olması laım bende senın gıbı evın her ısını goruyodum ıste allah korusun cnm dıkkat et sen..evet oluyo cogu gebelıkte ama dr.genelde ılac ıstırahat ve ılıskı yasagı verıyo erteleme bence dr.işini cnm benım
canım hayırlı olsun benim de ptesi günü görünmüştü ama kalp atışı duyulmuyodu sonra diğer ultrasonda gördük pıt pıt yanıp söndüğünü :) bulantı durumun nasıl??
Herkese selamlar
Ben de dün öğrendim daha doktora gitmedim.Cumartesi akşam evde test yaptım.
Belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum.
Dün de kan testi yaptırdım.Sonuç 1450 çıktı.
Hepimize hayırlı olur inşallah.
kardeşimin eşi de hamile :)) o da söylemişti kusmaktan boğazımdan kan geldi diye. Sanırım öğürmekten tahriş oluyor. Zayıflamayı hiç takma. Benim oğlum 4 yaşında. Ona hamileyken 13 kilo aldım sadece. Ilk aylar lokma yiyemiyor, su içemiyordum. Epey zayıflamıştım. Sonradan yani 6. Aydan sonra aldım. Zaten oğlum kilolu doğdu onun kilosunu aldım galiba.
Doğumdan bir hafta sonra aldığım kilonun 12 kilosu gitmişti.
kızlarr hepinize 41 kere masaallahınsaallah sorunsuz guzel hamılelıkler gecırırsınız hepınız ve tabıı ınsaallah ben de sızler gıbı hamiş olurum bu ay 25inde kan vercem bakalım ne cıkıcak sonuc:18::18:
16 şubatta adet olmuştum ve 17 martta bir gün geçti ve evde kendim idrar testi yaptım ve silik çizgiyi görmüştüm..18 martta kan tahlilinde de sonuç doğrulanmış oldu..yani ben de artık bir anne adayıyım..çok garip hissediyorum :)
sizler neler hissediyorsunuz kızlar ??
kızlarr hepinize 41 kere masaallahınsaallah sorunsuz guzel hamılelıkler gecırırsınız hepınız ve tabıı ınsaallah ben de sızler gıbı hamiş olurum bu ay 25inde kan vercem bakalım ne cıkıcak sonuc:18::18:
merhaba:) bende mart ayı anne adaylarındanım adetim 1gün geçince tahlili yaptımçift çizgiyi gördüm hatta 2kere yaptım tahlili 2gün öncede dr daydım kese göründü 3hafta sonrata çağırdı dr kalp atışlarını görmek için bol istirahat önerdi bana kan tahlillerimde düşük çıktığı için kan hapı başladık folic aside devam allah herkeze kucağına almayı nasip etsin.
merhaba kızlar bende dun ogrendim hamile oldgumu
bat 18 di 2 gun gecikmeyle idrar testi yaptım pozitifi gördüm sonra kan verdim 598.26
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
kızlarrrr hamileyim ve çok heyecanlıyım...........
kızlar bende bu akşam aranıza katıldım inşallah yeni bir anne adayı olarak:) bi gün gecikince reglim hemen test aldım çift ama çok silik bi çizgi vardı akşam eşime söledim zaten çok istediğimiz bi bebekti gidip hemen kan testi yaptırdık ama sadece 61,2 çıktı :) hatta dr kızdı niye bu kadar erken geldin diye...ama ben size şunu sormak istiyorum kasıklarımda müthiş bi ağrı var bu normalmi?
maşallah kızşlar Allah tamamına erdirsin..hepberaber güzelşeyler paylaşırız inşallahhhKızlar merhaba,
Benimde 2 gün önce kan tahlili sonucum 625 çıktı.Yarın doktor kontrolüm var.İnşallah yarın keseyi görürüz.Hepimizin bebişleri hayırı olsun.Allah hepimizi sağlıkla,hayırlısıyla tamamına erdirsin.Bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin :)
tatlım bence kanda baktır..bazen hiç belirti olmadan geliyor hamilelik..ama benim günüm geçmeden 1 hafta önce afedersin kabızlık başladı..ne yesem ne içsem de hala devamediyor..böyle muallakta kalacağına en azından sonucu bilirsin tatlımm.bahsettiğin şeyleri şu anda ben yaşıyorum çünkü.inşallah hamişsindirrCanm benim inş aranıza geleceğim. Çok sabırsızım yaptırmak istiyorum ama eşim bekleyelim biraz daha diyor. Şuan 35 ci gündeyim halen adet olmadım. Bir çok belirtisi var gibi kabızlık, bel ağrısı, iştah var, gaz çok fazla var, sık idrara çıkma, arada sancı var adet olacak gibi oluyorum akıntı gelirmiş. çok üşür oldum, mide bulantısı yok. hayırlısı sabırzılıkla bekliyorum
Ne kadarlikti pitpitlari gordugunde canim? Bulantilarim daha baslamadi pek benim sabahlari biraz oluyor da cok degil istahim azaldi ama biraz tahlillerimi yaptirdim bgn de bakalim ins temiz cikar
Hayırlı olsun canım bende senin gibi önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm, ertesi gün yaptırdığım kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Değerlerimiz çok yakın benim Beta HCG 1441 çıktı :) Umarım güzel bir hamilelik geçiririz...
Hayır canım düşük değil bence bak arkadaşlar da yazmışlar.
Ben 6 gün sonra yaptırdım o yüzden yüksek.
Sana tavsiyem alttan baktırma,üstten göremiyor ama
alttan bakmalarda düşük riski olabilir demişti bana doktorum.
canım bugün gittim doktorum karından baktı daha çok küçük dedi ama kese göründü adetime göre 4+5 oluyo.haftaya yine çağırdı.
dün akşam başlayan peçeteye sildikçe gelen açık kahve lekelenmem var progestan ve folik plus verdi. pazartesi hcg baktır eğer yükseldiyse korkma dedi.gelişirse kanamam dururmuş.inşallah bebiş sağlıklıdır ve tutunur.
yok canım petmabid diye bi ilaç dayanamadım bugün sabah içtim şimdi bekliyorum geçecek mi diye hiç bişey yiyemiyorum hiç halim yok
ay çok sevindim ya inşallah gerçi elimde ayva ile bunu yazıyorum ama neyse
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır çocuk istiyorduk yaklaşık 4 ay önce 3 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve 4 ay sonra rabbim yüzüme güldü:)bugün 3 farklı test yaptım hepsinde aynı sonucu gördüm:) çok mutluyum inşallah bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getiririm sağlıklı sıhhatli olsun da başka bişy istemem..
kıslar slm, aşırı açlık hissediyorum sizde de oluyo mu daha 1-1,5 ayda bu normal mi saldırıyorum resmen yemeklereiyi mi kötü mü anlamadım böyle olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?