mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Sen 1.den tecrubelisin bu jeton olayi dogumdan sonra geciyor dimiii :)))

ya hiç öyle yağlı falan da yemiyorum valla niye oluyo anlamıyorum bulantı bitti yanma başladı ne savaş verdim şu midemle 7 aydır ya

saol cnm tsk ederim cook sevindim iyi cıkmasına bunu da atlattık herhalde baska test falan kalmadı yaptırcak sanrıım allahın izniyle bebeklerimizin dogmasıını beklicez :))

aynen canım, bunuda atlattık bugün gittik doktora, değerler gayet normal dikkat etmeniz gereken bi durum yok dedi. 26+5 dedi 952 g olmuş kuzum maşAllah her şey yolunda. ağutosta bitiyo, cidden artık bişey kalmadı artık tatlı cadımın odasını hazırlama vakti :)

yaa kizlar su haftalarda ishal yasayan var mi afedersiniz iki gundur oyleyim bebege zarar verir mi diye endisrlenyrm dr.u arayacagim yarin tahlil isterse giderim agir seyler de yemedim oyle vitamini falan da tok karnina aliyorum ama anlamadim

kizlar bi de suda dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz ben dun annemden ogrendim ankarads zekai tahirde varmis biraz baktim da iyi gorunuyor ama sartlari nedir bilmiyorum yarin fln aramayi dusunuyorum hem anne hem bebrk acisindan rahat ve daha kolay oldugunu soyluyorlar suda dogan bebekler suyun ivindrn yine suya dogduklari icin daha sakin oluyrlarmis anneye de kesik fln atilmiyormus daha detayli arastircam da sevindim zekai tahirde bunun olmasina hic de dusunmuyordum orayi simdi biraz aklima girdi gibi gibii :))

Suda dogumun kaslari suyun rahatlattigi icin kolay acilma oldugunu agrinin daha az oldugunu duymustum.ben yine de hem sezeryan hem normalden cok korkuyorum.sezeryani nasil olacam bilmiyorum ruyalarima giriyor bazen,kesinlesti cunku.benim dr. Normalde hemen hemen butun hastalarina normal yaptiriyor ama sezeryani uygun gorduyse vardir bir bildigi diyorlar,bilmiyom yinede ameliyat olayi urkutucu.

slm nasılsın sesin hiç çıkmıyor hani bizi takip edeceğini yazmıştın bizi habersiz bırakma iki gündür acaba doğummu yaptı diye endişeleniyorum kendi kendime inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.
Evet ben de merak ediyorum onu gercekten.en son hastaneden cikmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.insallah ikiside iyidirler.

hiç korkma ben doğum hikayemi anlatmamıştım :) anlatıyım.beklenen doğum tarihi 16 kasımdı 18 i geldi doktoru aradım yarın gel dedi kontrole.ben evden çıkarken çantamıda aldım içime doğmuştu.muayene etti hiç açılma yok cumartesiydi.pazartesiyide beklesek birşey olucağı yok dedi.nds mi nts mi ne ona girdim bebeğin hareketleri azalmış dedi yarı saat içinde hemen lağman falan yaoıp ameliyata aldılar sayı sayarken saate bakmıştım 2 ye 20 var falandı.dalmışım.sonra bi ayıldım odamda bebeği bana gösteriyolar ilk ne dedim biliyomusun alın yanımdan kendimde değilim düşer diye.ne acın oluyo ne birşeyin o anda iyice kendime gelmiştim akşam yürüttüler sonra çok rahatladım.gaz sancısı oluyo bide kum torbası koyuyolar o da ağrı yapıyo.ağrın olmasın diye ağrı kesici uyutucu falan yapıyolar ama sen bebeğine bakmaktan uyumuyosun bile :)

Evet ben de merak ediyorum onu gercekten.en son hastaneden cikmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.insallah ikiside iyidirler.

bence yine hastanede evde olsa yazardı hastanedende yazmıştı kesin doğurdu bence inşallah iyidir bebişte oda.

ben internetten izlemiştim banada mantıklı geliyor sakin sakin doğum yapıyolar.bencede araştır bakalım ne diycekler.

yaa kizlar su haftalarda ishal yasayan var mi afedersiniz iki gundur oyleyim bebege zarar verir mi diye endisrlenyrm dr.u arayacagim yarin tahlil isterse giderim agir seyler de yemedim oyle vitamini falan da tok karnina aliyorum ama anlamadim

bol su ayran iç maden suyu iç.salata falan yediysen ordan geçmiş olabilir.geçmiş olsun.

yahu bu kızıma hâlâ bir isim bulamadık biz :26:

bizde oğluma bulamadık :) bizden başka herkez buluyo ama hatta bugün öyle komik birşey olduki.eşimin babaannesi rüyasında bizim evde kalabalık görmüş bebeğin adını kura ile belirliyomuşuz kurada elif ismi çıkıyormuş eşimin babaneside o ismi istiyomuş benim kız kardeşim diyomuşki bir daha çekelim diyomuş yine elif çıkıyormuş.babanede bak gördünmü elif işte diyomuş :) şimdi ben ne diyim a çok iyi güzel rüya dedim.ama erkek diye ekledim :) tabi rüyayı bana eşimin halası telefonda anlatıyodu babanede arkadan kurandada geçiyo diyodu.şimdi ben anlamadım elif mi olsun demek istemedi heralde :) ama güzel bir rüya diye yorumladım ben.

nasılsınız güzel anneler ben bugün geldim kayınvalidemden akşamda ilkokul arkadaşlarımızla buluştuk duydunmu bende bebişte iyiz ama siz deneyimlisiniz ben karnımın sağ tarafında göbek deliğinin hemen yanında hafif şişlik var kuzum orda belli ama o kadar acıyorki sizde böyle olmuşmuydu bazen acı bitiyor yer değiştiriyor sonra yine oraya gömülüyor uyuyamıyorum resmennnnnnn acıdannnn. wordolf canım bende zekai tahire gidiyorum sordum suda doğumu kaldırmışlar yoksa bende düşünüyordum alipek canım cicileri çok güzel güle güle kullansın kuzun inanc sizde güle güle kullanın çok güzel hepsi okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar diğerleri kusura bakmasın çağlasam mı kaynanalar öyledir kızları gibi görseler sorun olmucakta görmüyorlar işte celiincim ilk annemiz sen olcaksın bence hayırlısıylaaaa

ne güzel değişiklik olmuştur senin için.canım o tür ağrılar normal karnımız büyüyo benimde solda var o acı ama dikkat et benim iş yaptığımda biraz zorladığımda daha çok ağırıyor.doktora sormuştum normal dedi.hatta önceden sezeryan oldugum için yapışıklık olabilir dedi.düşün ne kadar ağrı yapıyoduki ben göbek fıtığımı acaba diyodum.

vallahi güzel oldu toplandık arkadaşlarla bi hamiş bendim ya hiç sorma inan bende korkuyorum birde içime erken doğum korkusu girdi bi iş yaptığımda yorulduğumda belim ağrıyor hemen korkuyorum doğurcam mı diye

sorma bende bugün baya bir iş yaptım belim baya ağırdı biraz daha sıkalım dişimizi şu haftalarıda atlatalım.sağlıkla zamanında doğsunlar korkma hiç.herkezde oluyor erken doğum korkusu :)

sorma bende bugün baya bir iş yaptım belim baya ağırdı biraz daha sıkalım dişimizi şu haftalarıda atlatalım.sağlıkla zamanında doğsunlar korkma hiç.herkezde oluyor erken doğum korkusu :)
birde ben bi hafta önde ya şuan 26+3 deyim kaç aya denk geliyor burda da kilosunu söylemiyorlar ne kadardı en son bilmiyorum ta eylül 4 te kontrol birde kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne dicem hangi yiyecekleri yemeliyiz yavruşlarımıza yarasın onlara kilo yapsın diye

nette öyle okudum ama doktorlarda gerek duyunca erkende bakılıyor demekki aynen canım ne enteresan olduk neyseki az kaldı :)))))))))

ceviz taze kaşar süt 28 hafta olunca 7 aylık oluyomuşuz o zaman 36 haftalık olunca 9 aylık oluyoruz ama aya göte 40 hafta doolduğunda 9 ay 10 gün oluyo :)

oyy masallah galiba benmki onden gitmeye baslamıs cunku gecen hafta bana 26 haftalık dedi bnm hesabıma gore 25+3 ama dr.26 dedi hazırla bakalım bende eylül sonu gibi diyorum gec olmaz herhalde hayırlısı artık :)

ceviz taze kaşar süt 28 hafta olunca 7 aylık oluyomuşuz o zaman 36 haftalık olunca 9 aylık oluyoruz ama aya göte 40 hafta doolduğunda 9 ay 10 gün oluyo :)
sütten çok yoğurt yiyorum ayran içiyorum yerini tutarmıki bağırsak sorunum olduğu için çok süt içemiyorum yasaktı zaten hamilelikte deldim yasağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…