Sen 1.den tecrubelisin bu jeton olayi dogumdan sonra geciyor dimiii :)))evet acil durumlarda ve artık zamanın geldiğinde istiyolar bebek hareketlerini takip edebilmek için.kimsenin zekasının gittiği yok arkadaşım.sadece biraz fazla alınganız. tansiyonumuz falan düşük jeton geç düşüyo bazen :)
benim baharatlı yağlı ve hamurişi yediğimde oluyor bazen canım. birde oruç tutmuştum ramazanda kandil diye o zaman olmuştu bol su iç susuz kalıncada oluyor genelde ve ağır şeyler yeme bilirim o yanmayı fena bişey. geçmiş olsun cnm.
saol cnm tsk ederim cook sevindim iyi cıkmasına bunu da atlattık herhalde baska test falan kalmadı yaptırcak sanrıım allahın izniyle bebeklerimizin dogmasıını beklicez :))
Suda dogumun kaslari suyun rahatlattigi icin kolay acilma oldugunu agrinin daha az oldugunu duymustum.ben yine de hem sezeryan hem normalden cok korkuyorum.sezeryani nasil olacam bilmiyorum ruyalarima giriyor bazen,kesinlesti cunku.benim dr. Normalde hemen hemen butun hastalarina normal yaptiriyor ama sezeryani uygun gorduyse vardir bir bildigi diyorlar,bilmiyom yinede ameliyat olayi urkutucu.kizlar bi de suda dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz ben dun annemden ogrendim ankarads zekai tahirde varmis biraz baktim da iyi gorunuyor ama sartlari nedir bilmiyorum yarin fln aramayi dusunuyorum hem anne hem bebrk acisindan rahat ve daha kolay oldugunu soyluyorlar suda dogan bebekler suyun ivindrn yine suya dogduklari icin daha sakin oluyrlarmis anneye de kesik fln atilmiyormus daha detayli arastircam da sevindim zekai tahirde bunun olmasina hic de dusunmuyordum orayi simdi biraz aklima girdi gibi gibii :))
Evet ben de merak ediyorum onu gercekten.en son hastaneden cikmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.insallah ikiside iyidirler.slm nasılsın sesin hiç çıkmıyor hani bizi takip edeceğini yazmıştın bizi habersiz bırakma iki gündür acaba doğummu yaptı diye endişeleniyorum kendi kendime inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.
Suda dogumun kaslari suyun rahatlattigi icin kolay acilma oldugunu agrinin daha az oldugunu duymustum.ben yine de hem sezeryan hem normalden cok korkuyorum.sezeryani nasil olacam bilmiyorum ruyalarima giriyor bazen,kesinlesti cunku.benim dr. Normalde hemen hemen butun hastalarina normal yaptiriyor ama sezeryani uygun gorduyse vardir bir bildigi diyorlar,bilmiyom yinede ameliyat olayi urkutucu.
Evet ben de merak ediyorum onu gercekten.en son hastaneden cikmisti sanirim yanlis hatirlamiyorsam.insallah ikiside iyidirler.
kizlar bi de suda dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz ben dun annemden ogrendim ankarads zekai tahirde varmis biraz baktim da iyi gorunuyor ama sartlari nedir bilmiyorum yarin fln aramayi dusunuyorum hem anne hem bebrk acisindan rahat ve daha kolay oldugunu soyluyorlar suda dogan bebekler suyun ivindrn yine suya dogduklari icin daha sakin oluyrlarmis anneye de kesik fln atilmiyormus daha detayli arastircam da sevindim zekai tahirde bunun olmasina hic de dusunmuyordum orayi simdi biraz aklima girdi gibi gibii :))
yaa kizlar su haftalarda ishal yasayan var mi afedersiniz iki gundur oyleyim bebege zarar verir mi diye endisrlenyrm dr.u arayacagim yarin tahlil isterse giderim agir seyler de yemedim oyle vitamini falan da tok karnina aliyorum ama anlamadim
yahu bu kızıma hâlâ bir isim bulamadık biz :26:
nasılsınız güzel anneler ben bugün geldim kayınvalidemden akşamda ilkokul arkadaşlarımızla buluştukduydunmu bende bebişte iyiz ama siz deneyimlisiniz ben karnımın sağ tarafında göbek deliğinin hemen yanında hafif şişlik var kuzum orda belli ama o kadar acıyorki sizde böyle olmuşmuydu bazen acı bitiyor yer değiştiriyor sonra yine oraya gömülüyor uyuyamıyorum resmennnnnnn acıdannnn. wordolf canım bende zekai tahire gidiyorum sordum suda doğumu kaldırmışlar yoksa bende düşünüyordum alipek canım cicileri çok güzel güle güle kullansın kuzun inanc sizde güle güle kullanın çok güzel hepsi okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar diğerleri kusura bakmasın çağlasam mı kaynanalar öyledir kızları gibi görseler sorun olmucakta görmüyorlar işte celiincim ilk annemiz sen olcaksın bence hayırlısıylaaaa
vallahi güzel oldu toplandık arkadaşlarla bi hamiş bendimne güzel değişiklik olmuştur senin için.canım o tür ağrılar normal karnımız büyüyo benimde solda var o acı ama dikkat et benim iş yaptığımda biraz zorladığımda daha çok ağırıyor.doktora sormuştum normal dedi.hatta önceden sezeryan oldugum için yapışıklık olabilir dedi.düşün ne kadar ağrı yapıyoduki ben göbek fıtığımı acaba diyodum.
vallahi güzel oldu toplandık arkadaşlarla bi hamiş bendimya hiç sorma inan bende korkuyorum birde içime erken doğum korkusu girdi bi iş yaptığımda yorulduğumda belim ağrıyor hemen korkuyorum doğurcam mı diye
birde ben bi hafta önde ya şuan 26+3 deyim kaç aya denk geliyor burda da kilosunu söylemiyorlar ne kadardı en son bilmiyorum ta eylül 4 te kontrol birde kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne dicem hangi yiyecekleri yemeliyiz yavruşlarımıza yarasın onlara kilo yapsın diyesorma bende bugün baya bir iş yaptım belim baya ağırdı biraz daha sıkalım dişimizi şu haftalarıda atlatalım.sağlıkla zamanında doğsunlar korkma hiç.herkezde oluyor erken doğum korkusu :)
Ban gecenlerde 30 32de baslayabilir demislerdi acaba yanlismi anladim belki acil durumlarda ole istiyorda olabilirler.o kafa gitme olayini hepim8z yasiyoruz zaten.gecen duydunmuyla da konustuk hatta bu durumu ben de ayni durumdayim dedi dedim ayni seyi bende yasiyorum.esim arada gulup bebek senin zekanida aldi goturdu diyor.bayagi oldu catlaklar diye baslik acip kendi catlaklarimi yazmistim,bir cok kisi sizlere catlaklar dedigimi sanmisti :)))sonra gecen gun ruya anlattim balon sisirmeyle ilgili duydunmu sisirmeeeee yazmis ben de diyorum ki yalan soyledigimimi sandi acaba hani atmaaaaa mi demek istedi :)))) yani allah aklimiza daha fazla zeval vermesin ama b12 denen bise kalmadi sanirim hepimizde :)))))
birde ben bi hafta önde ya şuan 26+3 deyim kaç aya denk geliyor burda da kilosunu söylemiyorlar ne kadardı en son bilmiyorum ta eylül 4 te kontrol birde kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne dicem hangi yiyecekleri yemeliyiz yavruşlarımıza yarasın onlara kilo yapsın diye
aynen canım, bunuda atlattıkbugün gittik doktora, değerler gayet normal dikkat etmeniz gereken bi durum yok dedi. 26+5 dedi 952 g olmuş kuzum maşAllah her şey yolunda. ağutosta bitiyo, cidden artık bişey kalmadı artık tatlı cadımın odasını hazırlama vakti :)
sütten çok yoğurt yiyorum ayran içiyorum yerini tutarmıki bağırsak sorunum olduğu için çok süt içemiyorum yasaktı zaten hamilelikte deldim yasağıceviz taze kaşar süt 28 hafta olunca 7 aylık oluyomuşuz o zaman 36 haftalık olunca 9 aylık oluyoruz ama aya göte 40 hafta doolduğunda 9 ay 10 gün oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?