mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

internetten baktığım kadarıyla 5. haftanın ortalarında kalp atışı başlıyor. ama vajinal ultrasonla 6. haftanın sonlarında görünebiliyor. 5. haftada ancak kese görünür canım. son adet tarihin nedir?

Arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir bebek istiyordum tam ümidi kesmişken bu ay hamile olduğumu öğrendim.adet günümden yaklaşık 8 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı.

hayırlıolsun canım. çok sabırlıymışsın. 8 gü nasıl bekledin?

.

inşallah çok teşekkür ederim ama hala arada adet sancısı gibi ağrılar giriyor

ağrılar normaldir canım. ben de adet günümden bir gün önce pembe akıntıgördüm tabi karnım belim ağrıyodu adet sancısı gibi. gittim bi sürü orkid aldım. ama akıntı kesilince testte hamile olduğumu gördüm. ağrılar normal yani. şimdi rahim hamileliğe hazırlanıyor

canım ben yarın gideceğim sana da haber veririm.aynı fikirdeyim ben bu siteden çok şey öğrendim.hatta yarın emin olayım her gün burdayım

tamam canım. hayırlı haberlerini bekliyorum

karından eğer karnın yağlıysa zor. öbür türlü görünür bence karnım şiş değil ama ne yesem gaz yapıyor bende de. bi de midem ekşiyor :))

Son düzenleme:
Taze hamile arkadaslar hayirli olsun hepinize Allah saglikla hayirla kucagimiza alnayi nasip etsin hepimize ultrasonla bebisini kesesini gorenler yazin olur mu merak ediyrm ben de carsamba gunu gircem ultrasona icimde hala korku var ya keseyi goremezsem diye yaa :-(

ben yarın gidicem çıkar çıkmaz da yazarım inşallah. geçen pazar öğrenmiştim hamile olduğumu kan değerim 100,34 çıkmıştı. 1000in üzerine çıkmıştır umarım yarın ve görünür...

ya benim adetimi 2 hafta geçti ama.birde midem acayip bulanıyor boğazımda resmen bulantı ve sık büyük abdestim geliyor enteresandır hep kabızlıkla imtihan olurdum.bu arada teşekkür ederim ilgin için.

benimde iki kutu var orkidim emin olunca kız kardeşime hediye edeceğim

sat 3 şubat yarın doktora giceğim inş.iyi haber alrım teş.canım :)

canım ben yarın gideceğim sana da haber veririm.aynı fikirdeyim ben bu siteden çok şey öğrendim.hatta yarın emin olayım her gün burdayım

mrb selinim , bende yarın gideceğim doktora inş.iyi haberler alırız çok heyecanlıyım ben :) burda bi çok kişinin aynı zamanlarda doğumunun olması çok güzel yalnız değiliz :)

mrb selinim , bende yarın gideceğim doktora inş.iyi haberler alırız çok heyecanlıyım ben :) burda bi çok kişinin aynı zamanlarda doğumunun olması çok güzel yalnız değiliz :)

senin randevun kaçta?haber verelim birbirimize

Hayirli olsuuun cok sevindim Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin cnm bende de seninki gibi olmustu 1gun gecince direk bn hamileym ddm cunku hic gecmez normalde ins cuma gunu de gorursun kesecigini kac cikti kan sonucun

sağol canım inşallah cuma günü de keseciğimizi görürüz :)beta hcg 5327.14 çıktı heyecanla bekliyoruz bakalım

O zaman çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz bizleri de bilgilendir ve sevindir inşallah herşey yolunda gider

doktora giden arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahh. bende 5, haftanın içindeyim bu hafta değil haftaya doktora gitmeyi düşünüyorummm inşallah ultrasonda görebilirizz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…