mrb kızlar, sanırım bende hamileyim :) :) test yaptım hemde dayanamadım 3 tane yaptım biri silik digerleri daha koyu çıktı ama pazartesi doktora gidicem emin olmak için henüz tam sevinemiyorum , acaba kalp atışları ne zaman belli olur yardımcı olursanız sevinirim :)
Arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir bebek istiyordum tam ümidi kesmişken bu ay hamile olduğumu öğrendim.adet günümden yaklaşık 8 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı.
.
inşallah çok teşekkür ederim ama hala arada adet sancısı gibi ağrılar giriyor
canım ben yarın gideceğim sana da haber veririm.aynı fikirdeyim ben bu siteden çok şey öğrendim.hatta yarın emin olayım her gün burdayım
kızlar cuma günü yani 5 hafta 2 günlükken gidicem doktora kese görmeye sizce görünür mü?bide sizinde karnınız davul gibi şiş mi gazlı mısınız???normalde karnım dümdüzdür ama baya gerildi bu sıra..
Taze hamile arkadaslar hayirli olsun hepinizeAllah saglikla hayirla kucagimiza alnayi nasip etsin hepimize ultrasonla bebisini kesesini gorenler yazin olur mu merak ediyrm ben de carsamba gunu gircem ultrasona icimde hala korku var ya keseyi goremezsem diye yaa :-(
ağrılar normaldir canım. ben de adet günümden bir gün önce pembe akıntıgördüm tabi karnım belim ağrıyodu adet sancısı gibi. gittim bi sürü orkid aldım. ama akıntı kesilince testte hamile olduğumu gördüm. ağrılar normal yani. şimdi rahim hamileliğe hazırlanıyor
ağrılar normaldir canım. ben de adet günümden bir gün önce pembe akıntıgördüm tabi karnım belim ağrıyodu adet sancısı gibi. gittim bi sürü orkid aldım. ama akıntı kesilince testte hamile olduğumu gördüm. ağrılar normal yani. şimdi rahim hamileliğe hazırlanıyor
internetten baktığım kadarıyla 5. haftanın ortalarında kalp atışı başlıyor. ama vajinal ultrasonla 6. haftanın sonlarında görünebiliyor. 5. haftada ancak kese görünür canım. son adet tarihin nedir?
canım ben yarın gideceğim sana da haber veririm.aynı fikirdeyim ben bu siteden çok şey öğrendim.hatta yarın emin olayım her gün burdayım
mrb selinim , bende yarın gideceğim doktora inş.iyi haberler alırız çok heyecanlıyım ben :) burda bi çok kişinin aynı zamanlarda doğumunun olması çok güzel yalnız değiliz :)
senin randevun kaçta?haber verelim birbirimize
benim sabah 10 da :) senin kaçta ?
benim bir buçukta ya dersim var.hayırlısı yine de
Hayirli olsuuuncok sevindim Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin cnm bende de seninki gibi olmustu 1gun gecince direk bn hamileym ddm cunku hic gecmez normalde ins cuma gunu de gorursun kesecigini kac cikti kan sonucun
Taze hamile arkadaslar hayirli olsun hepinizeAllah saglikla hayirla kucagimiza alnayi nasip etsin hepimize ultrasonla bebisini kesesini gorenler yazin olur mu merak ediyrm ben de carsamba gunu gircem ultrasona icimde hala korku var ya keseyi goremezsem diye yaa :-(
evet , ilk fırsatta yazacağım buraya, sende yaz :)
ben yarın gidicem çıkar çıkmaz da yazarım inşallah. geçen pazar öğrenmiştim hamile olduğumu kan değerim 100,34 çıkmıştı. 1000in üzerine çıkmıştır umarım yarın ve görünür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?