canımmmmmmmmmm gozun aydınn kurtuldun hastane koselerdınden sukur olsun kalp fılmı ne zaman derlerkı acaba oda temız cıkacak bak gor ben doğurmadan gelin artıkta arda keremi göreyim kaynanalık yapayım![]()
Kalp emarinda kitlelerin yapisi incelenecek suan icin zaten kitlelere mudahale yok boyle kalirsa sikinti yok buyurse alinacak insallah buyumezde bir sıkınti cikarmaz minike.hala aramadi dr. Biz sekretetini aradik muayenehanesini suan muayenede doner size isi bitince dedi sekreteri ama bu saatten sonra donmez sanirim yarin arariz.biran once gelmek istiyorum ama kizkardesimi cok ozledim onunla doya doya oturamadim 2gun hafta sonu izinli zaten biraz onunla zaman gecireyim de pazartesinden sonra geliriz insallah.iznimizin bitmemesi lazim benim icin sıkınti yok da esim onemli.bir ay sonra tekrar burdayiz.olsun isterse her ay cagirsin geliriz artik ne yapacaz.koca diyarbakirda bir tane cocuk norologu yok ya yuhh dedimm.artik buraya norologa gelecez kalbede gelir doneriz.ayy allahim mucize gibi ya inanamiyorum ciktigimiza saatler oncesinde ordaydik.ben gelmeden dogurma :)))sen oyle diyordun ya ben tutamadim sen tut bari ben gelmeden dogurma :))) gor bakalim damadini degismismi bir kaynanalik yap pehlivan hastaneden cikti yirtti gozune girer artik esilamizin :))))