Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sedalis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
416
MERHABA BU YOLA ARALIK AYINDA KESİN OLARAK BAŞLADIK HATTA OCAK AŞILAMA GRUBUNDAYDIM AMA OLMADI . MART ŞUBATTA ŞARTLAR OLGUNLAŞMADI YAŞIM 28 KİLOM 90 DİYETLE ZAYIFLADIM 69 KADAR İNMİŞTİM AMA İLAÇLARDAN DOLAYI TEKRAR KİLO ALDIM.
ŞİMDİ YA NASİP DEDİK MART İÇİN BEKLEMEDEYİZ.
ÇÖRETOTU BAL TARÇIN KARIŞIMIMI HAZIRLADIM . İNCİR KÜRÜMEDE BAŞLAYACAĞIM.
HAZIRLIK AŞAMASINDA YAKLAŞIK 100 GÜNDÜR FOLİK ASİTTE KULLANIYORUM
BENİM SORUNUM YUMURTALARIM BÜYÜMÜYOR
KISACASI MART AYI İÇİN BURADA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM ETMEK İSTEDİM. ESKİ YENİ BURADA BEBEK BEKLEYEN HERKESİN DUALARININ KABUL OLMASINI DİLİYORUM
BU AŞAMADA DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
ÖNCE KENDİMİZİ NELER YAPTIĞIMIZI ANLATAN KISA BİR YAZI İLE BAŞLARSANIZ ÇOK GÜZEL OLUR . ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Canım topiğin hayırlı ugurlu olsun:)) ben az çok biliyorsun.. 1 kere kendiliğinden 1 kere de ilaçla hamile kaldım.. 2 sinde de hiç bir kür uygulamadım:)) sonra dr asılama dedi ocak ayında yaptırdım:)) o da tutmadı.. Şimdi dinlenme sürecine gectim.. Hsg cektirmek için bekliyorum.. 34 yasındayım. 4 yıllık evliyim. Sigortacıyım ( 2 aydır özel sebeplerden işten ayrıldım işsizim):)) insallah topiğinde bir çok hamile haberleri alırsın.. Sana da tüm anne olmayı bekleyenlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin..

Canım topiğin hayırlı ugurlu olsun:)) ben az çok biliyorsun.. 1 kere kendiliğinden 1 kere de ilaçla hamile kaldım.. 2 sinde de hiç bir kür uygulamadım:)) sonra dr asılama dedi ocak ayında yaptırdım:)) o da tutmadı.. Şimdi dinlenme sürecine gectim.. Hsg cektirmek için bekliyorum.. 34 yasındayım. 4 yıllık evliyim. Sigortacıyım ( 2 aydır özel sebeplerden işten ayrıldım işsizim):)) insallah topiğinde bir çok hamile haberleri alırsın.. Sana da tüm anne olmayı bekleyenlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin..
seni burada gördüğümü inan çok sevindim canım inş. dualarımız kabul olur ve hepimiz anne oluruz burada birbirimize destek oluyor bilmediklerimizi öğreniyoruz ben bu ay incir kürünü ağırlıklı olarak uygulayacağım yumurtalarım büyümedi çünkü benim ... hayırlısı olsun canım benim hsg çektirmek te çok kolay kafaya takma hiç ben çektirdim inş. hiç bir problem çıkmaz bitanem

seni burada gördüğümü inan çok sevindim canım inş. dualarımız kabul olur ve hepimiz anne oluruz burada birbirimize destek oluyor bilmediklerimizi öğreniyoruz ben bu ay incir kürünü ağırlıklı olarak uygulayacağım yumurtalarım büyümedi çünkü benim ... hayırlısı olsun canım benim hsg çektirmek te çok kolay kafaya takma hiç ben çektirdim inş. hiç bir problem çıkmaz bitanem

Teşekkür ederim canım.. Hakkımızda hayırlısı:))

merhaba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annem kanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 lütfen fikir verin

Şubatın 2 sinde aşılama oldum tutmadı. Büyük bi hayal kırıklığı tabi sebepsiz infertilite. Mart ayında tüp bebek denemesi yapıcaz bakalım artık. Herkese burdan selamlar.... Artık bu topikteyim bu arada topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun :)

merhaba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annem kanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 lütfen fikir verin
canım eşine keçi boynuzu pekmezi yedir hakikisinden birde süper üçlü diye takviye ilaçlar vardı adları
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

:nazar: İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR. :nazar:
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM :nazar: AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI. bunlar bi bayanın paylaşımı.alıntıdır.

bence bunlarla bir deneyin eşinin değerleri yükselir . gerek kalmaz inş.
hayırlısı olsun canım benim

Şubatın 2 sinde aşılama oldum tutmadı. Büyük bi hayal kırıklığı tabi sebepsiz infertilite. Mart ayında tüp bebek denemesi yapıcaz bakalım artık. Herkese burdan selamlar.... Artık bu topikteyim bu arada topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun :)
canım benim hoşgeldin daha güncel paylaşımlarla bir birimize destek olmak en güzeli.
inş. tez vakitte hayırlı bir evladın olur canım benim allahımın izni ile.

Sperm sonuçlarını yazar misnz
buda başka bir bayanın paylaşımı önemli olan ileri hız seviyesi bence sen de bu değer kaçtı ki

alıntıdır.
cnm bende ilk asilamam yikandiktan sonra 68 milyon yuzde 98 hareketliydi sonuc negatif 2. asilamam yikandiktan sonra 7 milyon yuzde 100 ileri hareketli pozitif suan 5 haftalik hamileyim allahim nasip etsin ins herkese ama keci boynuzunu kaynat bnce cok faydasini gorduk biz haytlisiyla ins sende pozitif sonuclar alirsin bizdede morfoloji sorunu var ama rabbim ol diyince nasip oluyo ins :)

X