- Konu Sahibi casperayse
-
Evet ilk oldu çokta ani oldu ne olduğunu algılayamadım çokİnşallah,Allah yardımcın olsun..ilk aşılaman mı?
Merhaba ben de dün iğneye başladım c.tesi kontrole gidicem duruma göre aşılama günü belli olacak umarım herkes için hersey yolunda gidetSelam kızlar 2. Aşılamam, ilki tutmadı.. henüz yumurta büyütüyorlar, bir sorun çıkmazsa birkaç gün sonra transfer yapılacak.. umarım isteyen herkese Rabbim sağlıklı bebekler verir..Bu ay aşılama yaptıranlar lütfen gelin bu süreci beraber atlatalım..
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazarız burayaMerhaba ben de dün iğneye başladım c.tesi kontrole gidicem duruma göre aşılama günü belli olacak umarım herkes için hersey yolunda gidet
Benim aşılamam perşembe günü yapılacakmerhaba benim 15 martta oldu 29 unda çağirdi
İnşallah tutar canım ya..ben de az önce çatlama iğnesi yaptım göbekten, aşılamam da perşembe günü..bakalım inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi yazarız.Selam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam
Inşallah canım hepimiz seviniriz.ilk aşılaman mi canimBenim aşılamam perşembe günü yapılacak
İnşallah tutar canım ya..ben de az önce çatlama iğnesi yaptım göbekten, aşılamam da perşembe günü..bakalım inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi yazarız.
Hayır canım, ikincisi bu. İlki tutmadıInşallah canım hepimiz seviniriz.ilk aşılaman mi canim
Hayırlısı olsun innnşallah tutarKızlar aşılamam yapıldı eve geldim..sırada beklemek var
Alinay sen ne yaptın kaç mm oldu yumurtanHayırlısı olsun innnşallah tutar
Masal sende belirti var mı neden yazmıyorsunuzBen de cuma aşılama yaptırdım hayırlı sonuçlanır inşallah
Bugün 4. İğnemi vuruldum c.tesi sabah gidicem Dr a hiç bilmiyorum şu an ne durumda adetin 3. Günü 8 mm vardı bir tane büyümüştür inşallahAlinay sen ne yaptın kaç mm oldu yumurtan
Hayırlı olsun canım Inşallah güzel haberler alırızKızlar aşılamam yapıldı eve geldim..sırada beklemek var
Bende kasık ağrısı var sadece solumda başka bişey yok sende var mı bişeylerMasal sende belirti var mı neden yazmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?