- Konu Sahibi casperayse
Ben bugün aşılama oldum,benim içim çok erken ama bende de solda kaşık ağrısı var canımBende kasık ağrısı var sadece solumda başka bişey yok sende var mı bişeyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün aşılama oldum,benim içim çok erken ama bende de solda kaşık ağrısı var canımBende kasık ağrısı var sadece solumda başka bişey yok sende var mı bişeyler
8.günde kanda ipuçları veriyormuş, merak etmiyor musun masalBen bugün aşılama oldum,benim içim çok erken ama bende de solda kaşık ağrısı var canım
Acayip merak ediyorum ama ben hergün idrar testi yaptım. Hala iğne etkisi var pozitif. O yüzden yanlış pozitife sevinmek istemiyorum kan için beklicem idrara devam8.günde kanda ipuçları veriyormuş, merak etmiyor musun masal
Selam canım nezaman yapıldı aşılaman benim 13unde carsamba yapildi aramız yakın sankiAcayip merak ediyorum ama ben hergün idrar testi yaptım. Hala iğne etkisi var pozitif. O yüzden yanlış pozitife sevinmek istemiyorum kan için beklicem idrara devam
Benimde cuma günü yapıldı 2 gün var aynen yakınmış aramız bayaSelam canım nezaman yapıldı aşılaman benim 13unde carsamba yapildi aramız yakın sanki
Belirti varmı canım. Test yapıyorum demissin ne zamandır test yapıyorsunBenimde cuma günü yapıldı 2 gün var aynen yakınmış aramız baya
Belirti olarak bişey yok sadece kasığım ağrıyo sol taraf bide ayıptır söylemesi çok gaz oluyo. Aşılamadan beri hergün yapıyorum testBelirti varmı canım. Test yapıyorum demissin ne zamandır test yapıyorsun
Benimde sağ kasigim ağrıyor ara ara bıçak saplaniyor.gaz sorunu bendede var.bel agrım çok fazla.bende bu sabah iğnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım tek çizgi cıktı.pazartesi salı belli olcak benim bakalım nolcak.Belirti olarak bişey yok sadece kasığım ağrıyo sol taraf bide ayıptır söylemesi çok gaz oluyo. Aşılamadan beri hergün yapıyorum test
Bu sabah benimki de tek çizgi gibi ikincisi gözle zor görüşüyoBenimde sağ kasigim ağrıyor ara ara bıçak saplaniyor.gaz sorunu bendede var.bel agrım çok fazla.bende bu sabah iğnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım tek çizgi cıktı.pazartesi salı belli olcak benim bakalım nolcak.
Tek çizgi olması iyi aslında en azından iğnenin etkisinin bittiğini biliyoruz.asilama gününü saymazsam pazar 11.gün oluyor o gün yada pazartesi evde testi bidaha denicem hakkımızda hayırlısı olsunBu sabah benimki de tek çizgi gibi ikincisi gözle zor görüşüyo
Benimde bugün 7Tek çizgi olması iyi aslında en azından iğnenin etkisinin bittiğini biliyoruz.asilama gününü saymazsam pazar 11.gün oluyor o gün yada pazartesi evde testi bidaha denicem hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün benim idrar testim negatif olmuş. 7inci gün, ama 9da çok düşük bi değer çıkar bence sürekli takip etmek gerekirKuzular 9.günden itibaren kanda çıkıyormuş..
6. Günde idrar testi yanıltır değil mi? Dayanamadım aldım ama napimBenimde bugün 7Hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebeklerimiz
Bence çok erken canım6. Günde idrar testi yanıltır değil mi? Dayanamadım aldım ama napim![]()
Eğer aşılama günü saymazsam bugün benim 10.günüm elim teste hiç gitmiyor amaBugün benim idrar testim negatif olmuş. 7inci gün, ama 9da çok düşük bi değer çıkar bence sürekli takip etmek gerekir
Bence 2 gün daha sabretEğer aşılama günü saymazsam bugün benim 10.günüm elim teste hiç gitmiyor ama
Zaten pazartesiden önce yapmayı düşünmüyorum canım.insallah tutunmusturBence 2 gün daha sabret![]()