Mart 2019'da aşılama yaptıranlar birleşelim..

Selam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam🙏
Merhaba sonucunuzu merak ettim?inşallah pozitiftir ben de yatırıcam ve ilk olucak dosyam açılıcak henüz

Merhaba sonucunuzu merak ettim?inşallah pozitiftir ben de yatırıcam ve ilk olucak dosyam açılıcak henüz
Merhaba maalesef ilk aşılamam tutmadı. 2.'ye başladım. 2 yumurtam oluşmuş biri sağdan biri soldan.çarşamba 11 buçukta 2.aşılamami olcam canım

Merhaba maalesef ilk aşılamam tutmadı. 2.'ye başladım. 2 yumurtam oluşmuş biri sağdan biri soldan.çarşamba 11 buçukta 2.aşılamami olcam canım
Rabbim en sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah umutlarımızı boş çıkarmasın Rabbim..nerde yaptırıyorsun?

Selam kizlar benimde 8 nisanda asilamam oldu bu gun 11. Gün ama kanamam var normal mi yoksa adet mi bilemedim icimde korku var basina boyle gelen var mi tecrübelerini benimle paylasabilirmisiniz

Selam kizlar benimde 8 nisanda asilamam oldu bu gun 11. Gün ama kanamam var normal mi yoksa adet mi bilemedim icimde korku var basina boyle gelen var mi tecrübelerini benimle paylasabilirmisiniz
Canim bende 10 nisanda yaptırdım 2.aşılamami.kirmizimi geliyor adet gibi koyumu oluyor. Progestan kullanıyor musun.eger açık pembe yada kahverengi ise yerleşme olabilir

Kızlar merhaba sizlere umut olsun diye yazıyorum ben 3. Aşılama da hamile kaldım eşimde sorun yok ama benim sağ tüpüm tıkalı laparoskopi ameliyatı oldum öğrendim doktor olur dedi şansın var 3. Aşılama da tuttu şuan 21+5 günlüğüz size tavsiyem asla bırakmayın sonuna kadar deneyin benimle aynı durumda olan Bi arkadaşım da şuan hamile 2 haftalık umudunuzu yitirmeyin

Back
X