- Konu Sahibi casperayse
İnşallaahZaten pazartesiden önce yapmayı düşünmüyorum canım.insallah tutunmustur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallaahZaten pazartesiden önce yapmayı düşünmüyorum canım.insallah tutunmustur![]()
Ben kötü yada iyi düşünemiyorum nedense.ilk denemeye bide ben 1 yılda 2 defa hamile kaldım.gecen ay sperm kanala geçmediğini öğrendim aşılama yapıldıİnşallaahBen umutsuzum kendimden kısmet hayırlısıyla
Merhaba sonucunuzu merak ettim?inşallah pozitiftir ben de yatırıcam ve ilk olucak dosyam açılıcak henüzSelam bende 2 kayıp yaşadıktan sonra geçen ay spermin kanala geçmediğini öğrendim. Bu ay aşılama yapıldı. 13 martta aşılamam oldu.bat 26 mart.insallah tutar ilk aşılamam![]()
Merhaba maalesef ilk aşılamam tutmadı. 2.'ye başladım. 2 yumurtam oluşmuş biri sağdan biri soldan.çarşamba 11 buçukta 2.aşılamami olcam canımMerhaba sonucunuzu merak ettim?inşallah pozitiftir ben de yatırıcam ve ilk olucak dosyam açılıcak henüz
Rabbim en sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah umutlarımızı boş çıkarmasın Rabbim..nerde yaptırıyorsun?Merhaba maalesef ilk aşılamam tutmadı. 2.'ye başladım. 2 yumurtam oluşmuş biri sağdan biri soldan.çarşamba 11 buçukta 2.aşılamami olcam canım
Amin canım insallahRabbim en sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah umutlarımızı boş çıkarmasın Rabbim..nerde yaptırıyorsun?
Canim bende 10 nisanda yaptırdım 2.aşılamami.kirmizimi geliyor adet gibi koyumu oluyor. Progestan kullanıyor musun.eger açık pembe yada kahverengi ise yerleşme olabilirSelam kizlar benimde 8 nisanda asilamam oldu bu gun 11. Gün ama kanamam var normal mi yoksa adet mi bilemedim icimde korku var basina boyle gelen var mi tecrübelerini benimle paylasabilirmisiniz
Koyu hata pelte bile gordum pecetede progestan kullanmiyorum ve kasiklarim hala sanciliCanim bende 10 nisanda yaptırdım 2.aşılamami.kirmizimi geliyor adet gibi koyumu oluyor. Progestan kullanıyor musun.eger açık pembe yada kahverengi ise yerleşme olabilir
Adet olabilir ozaman canım. Çünkü yerleşme kanaması çok az geliyor ve ya açık pembe yada kahverengi ama leke seklindeKoyu hata pelte bile gordum pecetede progestan kullanmiyorum ve kasiklarim hala sancili
Tesekkür ederim hayirlisiAdet olabilir ozaman canım. Çünkü yerleşme kanaması çok az geliyor ve ya açık pembe yada kahverengi ama leke seklinde