Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?
27 sinde büyük ihtimalle pik oldu .27 28 arası .sonra çatlamış canım

Yaaa evet aramıcam belirti söz verdim kendime engel olmalıyım kendime. İnşallah bu ay nasip olur sana da bana da isteyen herkese de Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar sizde sivilce varmı benim boynumda ve kulağımın yanında kocaman birer şişlik oldu
Benimde kulağımda sivilce çıktı, boynumda da var, normalde bi kaç sivilcem çıkar adet öncesi ama boynumda kulağımda çıkmıyor bu ay çok çıktı, saç diplerimde de var tek tük, ama ben sanmıyorum ya gebelik belirtisi olduğunu

Sana bişi diyim mi boynumda ve kulak yanımda ve saç dibim de aynıyız dün çıktı hepsi ay ikimizde aynı

Ne zaman bat ve ne zaman oluştu sivilcelerin benim böyle baş vermeyen sivilce şeklinde şişlik ay çok heyecanlandım ne zaman bat

Gebelik ışıldaması

Hayırlı olsun ne güzel böyle haberler duymak yaaa

Ne zaman bat ve ne zaman oluştu sivilcelerin benim böyle baş vermeyen sivilce şeklinde şişlik ay çok heyecanlandım ne zaman bat
Canım benim 22si ovülasyon, bat 7 mart, ovülden sonra öıkmaya başladı sanırım hormonlardan çıktı Bende siz kulağımda çıktı yazınca şaşırdım, elim kulağımdaydı acıyor biraz,

Kizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?
Oluyor öyle canım herzaman hep silik olmayabiliyor benim bildiğim.

önceki günleri attim çöpe, onlar baya silikti.. Salı günü biraz koyu olunca bugün daha olur sandım..
LH bu kadarcık iniş çıkış olur bence devam edin 24.güne kadar önü var benim bildiğim. Bende göremem göremem azcık koyuluk arkası pik olur. Devam edin ne olacak bakalımsonuç nereye varacak.

Bacım bilmediğin yok o nedir hele bi aydınlat

Bana haber verirmisin öğrendiğinde sonucu erken falan bakarsan da testtle

Benim yumurtlamadan sonra 6.gun senin 2 Mart gibi çıkıyor ovulasyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…