normalde 25-28 arasıydı, çocuk konusunda ciddileştigimden beri yani 3-4 aydır adet döngüm 29-31 gün arasi..Aynen canım testle kaçgünde adet oluyorsunuz benımde bir türlü pik olmadi
27 sinde büyük ihtimalle pik oldu .27 28 arası .sonra çatlamış canımKizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?
Yaaa evet aramıcam belirti söz verdim kendimeCanım ne yapmıyoruz belirti aramıyoruzben bu ay umutsuzum zaten yine olmayacak farkındayım sonra da ilaç tedavisine başlayacağım zaten kalp çarpıntısı icin. Ama senin olacak inşallah inanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Benim de eğer sağlıklı isem bu ay olsun ama değilsem zamanı ne zamansa o zaman inşallah
Benimde kulağımda sivilce çıktı, boynumda da var, normalde bi kaç sivilcem çıkar adet öncesi ama boynumda kulağımda çıkmıyorKızlar sizde sivilce varmı benim boynumda ve kulağımın yanında kocaman birer şişlik oldu
Varsa atar mısın merak ettim silikliğini filan15. gündü :)
Evet canim onda sorun yok da sonrasi bi koyu bi acik renk cizgiler var ya o normal mi ben onu anlamadim27 sinde büyük ihtimalle pik oldu .27 28 arası .sonra çatlamış canım
Sana bişi diyim mi boynumda ve kulak yanımda ve saç dibim de aynıyız dün çıktı hepsi ay ikimizde aynıBenimde kulağımda sivilce çıktı, boynumda da var, normalde bi kaç sivilcem çıkar adet öncesi ama boynumda kulağımda çıkmıyorbu ay çok çıktı, saç diplerimde de var tek tük, ama ben sanmıyorum ya gebelik belirtisi olduğunu
Ne zaman bat ve ne zaman oluştu sivilcelerin benim böyle baş vermeyen sivilce şeklinde şişlik ay çok heyecanlandım ne zaman batBenimde kulağımda sivilce çıktı, boynumda da var, normalde bi kaç sivilcem çıkar adet öncesi ama boynumda kulağımda çıkmıyorbu ay çok çıktı, saç diplerimde de var tek tük, ama ben sanmıyorum ya gebelik belirtisi olduğunu
Gebelik ışıldaması
İşaret ve Semptomlar Gebelik Haftası Hafif kramplar ve lekelenme tarzı kanamalar 1. ve 4. hafta arası Adet gecikmesi 4. haftada Yorgunluk 4.-5. haftada Bulantı 4. ve 6. hafta arası Memelerde sızlama veya ağrı 4. ve 6. hafta arası Sık idrara çıkma 4. ve 6. hafta arası Genel şişkinlik 4. ve 6. hafta arası Taşıt tutması 5. ve 6. hafta arası Duygusal dalgalanmalar 6. haftada Vücut ısısı değişikliği 6. haftada Mide ekşimesi 9. haftada Kalp atış hızında artma 8. ve 10. hafta arası Meme ve meme ucunda değişiklikler 11. haftada Akne 11. haftada Fark edilebilir kilo alımı 11. haftada Yüzde gebelik ışıldaması 12. haftada
Hayırlı olsun ne güzel böyle haberler duymak yaaaAyy hamileyiiiiimmmmm dün cıkmayan testte bugün cıktı inanamıyorum. Kimse regli görene kadar karalar baglamasin6 gün önce cikmadi ama bugun 5 gun kala cook silik çıktı. Isyerimde yaptım o derece sabirsizim. Nere gidecegimi napacagimi sasiriyorum suan. Iki buçuk saat nasil gececek.
önceki günleri attim çöpe, onlar baya silikti.. Salı günü biraz koyu olunca bugün daha olur sandım..Varsa atar mısın merak ettim silikliğini filan
Canım benim 22si ovülasyon, bat 7 mart, ovülden sonra öıkmaya başladı sanırım hormonlardan çıktıNe zaman bat ve ne zaman oluştu sivilcelerin benim böyle baş vermeyen sivilce şeklinde şişlik ay çok heyecanlandım ne zaman bat
Oluyor öyle canım herzaman hep silik olmayabiliyor benim bildiğim.Kizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?
LH bu kadarcık iniş çıkış olur bence devam edin 24.güne kadar önü var benim bildiğim.önceki günleri attim çöpe, onlar baya silikti.. Salı günü biraz koyu olunca bugün daha olur sandım..
Birde aynı saatlerde mi yapıyorsunuz peki?önceki günleri attim çöpe, onlar baya silikti.. Salı günü biraz koyu olunca bugün daha olur sandım..
Sen eşittir ben benımkilerde böyle hepönceki günleri attim çöpe, onlar baya silikti.. Salı günü biraz koyu olunca bugün daha olur sandım..
Bana haber verirmisin öğrendiğinde sonucu erken falan bakarsan da testtleCanım benim 22si ovülasyon, bat 7 mart, ovülden sonra öıkmaya başladı sanırım hormonlardan çıktıBende siz kulağımda çıktı yazınca şaşırdım, elim kulağımdaydı acıyor biraz,
Benim yumurtlamadan sonra 6.gun senin 2 Mart gibi çıkıyor ovulasyonumKizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?